Reklama

• Rychlé dodání

dlouhodobě zde nakupuji s naprostou spokojeností

rychlost

Rychlé dodání na výdejní místo

Objednané zboží přišlo včas a v pořádku, škoda,že byly zrušeny prodejny v Praze.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.

zákaznický servis

Mám ji již podruhé, jsem spokojena

• Výborná komunikace,ochota.
    • Dal jsem možnost vyzvednutí na prodejně,ale kvůli prázninove otevírací době,pro mě nelze vyzvednout,o změně otevírací doby jsem se dozvěděl až na místě s polepu na dveřích.

Jsem velmi spokojená, rychlé a bezproblémové doručení

zákaznický servis

Co jsem hledala, tak jsem našla, takže spokojenost, rychlé dodání, komunikace na 1.

Nebyl žádný problém !

Bezproblémový průběh

zákaznický servis

Zboží mi nevyhovovalo,vrátila jsem ho,a brzy mi byly vráceny peníze na účet.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení.
    Vaše odstoupení od kupní smlouvy již bylo projednáno a peníze zaslány na Vámi uvedený účet.

• výborné

zákaznický servis

Velká spokojenost, rychlé dodání vše v pořádku

Rychlé dodani

zákaznický servis

• Rychlé doručení, bez problému.

• Rychlost doručení

zákaznický servis

• rychlé zpracování objednávky a rychlá doprava