Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží jsem objednávala 19.12., nepředpokládala jsem, že stihne dorazit do Vánoc (nevadilo mi to). Druhý den se na e-shopu objevila "hláška", že v období 23.12.-3.1. budou objednávky odesílané v omezeném množství, po kontaktování e-shopu mi bylo sděleno, že objednávky se odesílat budou. Objednávku jsem platila online kartou, takže platba byla okamžitá. Dnes je 30.12. a zásilkovna stále nemá údaje o zásilce, takže letos zboží určitě nepřijde. Chápu, že jsou Vánoce, ale jiné e-shopy doručily zboží dávno...
    I když nejde o nic životně důležitého, přijde mi tato čekací doba velmi dlouhá.

• Velmi nekvalitní provedení potisku - na tričku zvýrazněný obdélník šablony, ze které byl převeden potisk na tričko. Dodání na poslední chvíli. Měl to být vánoční dárek - zklamání. Zboží vráceno.

• Penize okamžite musíte zaplatiť
    • Pekne veci
    • Ak Vám dojde tovar tak snad bez problémov. Ak nastane problém tak ich nato upozornite ale pak už sa Vám nik neozve či Vám došla objednávka alebo nie. Predsa už dostali zaplatené tak netreba sa už viac starať. Objednávka 15.12 vytvorená 18.12 objednávku po 3 dňoch spracovali 20.12 ju expedovali zasilkovne a zasilkovna za 8 dní nedorucila. Firma po upozornení 23.12 sa dodnes neozvala zasilkovna úspešne kontaktovana 28.12 a výsledok nik nič nevie . Firma by mala viac dbať o zákazníkov.

Nebyl dodržen slíbený termín doručení .

Tričko zatím nedorazilo

Stále jsem nedostala ani uhrazené zboží a ani odpověď, kde se uhrazené zboží nachází. Dnes je to 11 dnů od objednávky, která byla uhrazena kartou.

Modrá barva doručeného trika se sice velmi liší od modré barvy z nabídky, ale jinak pěkné.

• Ze strany obchodu tvrdi, že jim nedorazila moje platba i přes zaslání pdf meho účtu k odeslání, porad nevyreseno. Měl to být dárek, který nedorazil včas.
    • Tak

• Šla jsem na jistotu kvůli jednomu konkrétnímu triku, víc jsem nesledovala :)
    • Velmi rychlé doručení

Objednala som dve tričká 23.11.2021, zaplatila som 24.11.2021. Po dvoch telefonátoch a dvoch mailom, kde som pridala potvrdenie o zaplatení mi 15.12. potvrdili, že platbu dohladali a objednávku obnovili. Do Vianoc však darčeky neprišli. Viera

Zajímavá nabídka, rychlé dodání, překvapení v podobě dvou dámských triček jako dárek.

Kvalitní zboží

• Rychle dodani
    • Milý personal
    • 2 trička jako darek!!
    • Potvrzeni objednavky mi prislo do spamu

Potvrzeni objednavky mi prislo do spamu, čehož jsem si nevsimla a proto napsala do e-shopu dotaz. Obratem mi prisla velmi mila odpoved, ze moje objednávka se vyřizuje. Tímto se omlouvam, za zbytečný dotaz, ale spamy nekontroluju ‍♀️ Jako darek mi prisly 2!! Trička navic, coz me velmi mile prekvapilo.

Doruční co píší na stránkách neodpovídá. Na balíček čekám skoro 14 dní a ještě ani nebyl předán přepravci a to uváděli na stránkách dodaní do týdne.

Za mě horší komunikace s obchodem. Velikosti až tak nesedí na tabulku, kterou mají uvedenou. Rozměrově trička měla sedět, ale potřebovaly bychom obě o jednu velikost větší...

• U způsobu dopravy je logo ppl vedle toho napsaná česká pošta

• Nádherným trikem podpoříte dobrou věc a ještě dostanete ke každýmu jedno navíc, co víc si přát?

• Rychlé dodání
    • Dárek navíc?

Malé úsporné zabalení je výhodou.

Kvalitní zboží, relativně příznivé ceny

velký výběr vtipných triček,k mému milému překvapení jsem dostala darem tričko navíc:-)))