bez problému

Dobrý den, my taky bez problémů. Děkujeme Tým Tradag

velká spokojenost,děkuji

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, i my jsme velmi spokojeni a chtěli bychom vyjádřit upřímné poděkování. Tým Tradag

• Skvělá komunikace
    • Rychlost dodání

Objednala jsem původně velké rámy se sklem, které by byl ale problém poslat jako klasickou zásilku a musela bych doplácet za dopravu (přehlédla jsem, že to v e-shopu mají uvedeno). Z obchodu hned volali, jestli trvám na skle, že mohou nabídnout alternativu - plexi. Na pohled stejné a nemusím se bát, že obraz spadne a rozbije se sklo.
    Vše domluveno druhý den od objednávky a do dvou dnů byly rámy doma.

maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, krásny výber a dobrá cena

• Snaha pomoci, nabídnout řešení, vstřícnost, pro zákazníka moc milé jednání

Very good product and fast delivery, even at Christmas!

Při objednávce jsem zadala špatně způsob platby,zavolala jsem a oni mi objednávku upravili,zboží bylo brzy dodáno.

• zboží došlo velice rychle a v neporušeném stavu

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, jak je radostné, když se zásilka dostaví přesně tak, jak bylo plánováno, a naše zákazníky to naplňuje spokojeností. Tým Tradag

• Obrovský výběr zboží. Rychlé dodání

Naprostá spokojenost ostatně jako vždy. Velice kvalitně zabaleno. Rámečky jsou úžasné. 100% DOPORUČUJI

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy nás potěší, když se k nám naši milí zákazníci vracejí. Ještě jednou 100% díky! Tým Tradag

• Rychlý
    • Spolehlivý
    • Široká nabídka

• Zboží bylo doručeno včas a v pořádku.

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, děkujeme a jsme rádi, že vše dopadlo dobře! Tým Tradag

Album mi bylo doručeno velice rychle

• kvalita fotorůžků
    • rychlost dodání
    • komunikace obchodu

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, děkujeme za stručnou a pozitivní recenzi. Jsme rádi , že jste s našimi produkty spokojena. Tým Tradag

• kavalita zboží a rychlost dodávky

• - velký výběr
    • - dobré ceny
    • - komunikace ze strany obchodu
    • - přehledné stránky

Musím kladně ohodnotit komunikaci ze strany obchodu, kdy se zjistilo, že mnou objednané zboží je vadné a proto nemůže být obchodem odesláno a byla mi nabídnuta alternativa. Oceňuji.

+ rychlé jednání
    - jelikož jsem si zásilku ještě nevyzvedla, tak nevím, jestli mi přijdou rámečky 40 x 50 s vnitřním nebo vnějším rozměrem

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, pokud máte jakýkoliv dotaz k našemu sortimentu, stačí nás kontaktovat. Rozměr, který máme uveden u rámečků, vždy vyjadřuje rozměr obrázku, nebo grafiky, kterou do něj vkládáte. Rám pak bude větší o šířku lišty. Tým Tradag

Rámečky přišly rychle a vzorně zabalené. Jeden měl nepatrně odlišný rozměr, ale to jsem vyřešila.

Vše bylo v pořádku.

Dobrý den, to jsme moc rádi. Děkujeme. Tým Tradag

• rychlost
    • kvalita zboží

Oceňuji rychlost dodání zboží.

Reakce obchodu TRADAG

Dobrý den, děkujeme mnohokrát. Objednávky se snažíme odeslat, co nejrychleji. Jsme rádi, že to oceňujete. Tým Tradag