bez problému
Dobrý den, my taky bez problémů. Děkujeme Tým Tradag
velká spokojenost,děkuji
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, i my jsme velmi spokojeni a chtěli bychom vyjádřit upřímné poděkování. Tým Tradag
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání
Objednala jsem původně velké rámy se sklem, které by byl ale problém poslat jako klasickou zásilku a musela bych doplácet za dopravu (přehlédla jsem, že to v e-shopu mají uvedeno). Z obchodu hned volali, jestli trvám na skle, že mohou nabídnout alternativu - plexi. Na pohled stejné a nemusím se bát, že obraz spadne a rozbije se sklo.
Vše domluveno druhý den od objednávky a do dvou dnů byly rámy doma. -
maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, krásny výber a dobrá cena
- Snaha pomoci, nabídnout řešení, vstřícnost, pro zákazníka moc milé jednání
Very good product and fast delivery, even at Christmas!
Při objednávce jsem zadala špatně způsob platby,zavolala jsem a oni mi objednávku upravili,zboží bylo brzy dodáno.
- zboží došlo velice rychle a v neporušeném stavu
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, jak je radostné, když se zásilka dostaví přesně tak, jak bylo plánováno, a naše zákazníky to naplňuje spokojeností. Tým Tradag
- Obrovský výběr zboží. Rychlé dodání
Naprostá spokojenost ostatně jako vždy. Velice kvalitně zabaleno. Rámečky jsou úžasné. 100% DOPORUČUJI
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi. Vždy nás potěší, když se k nám naši milí zákazníci vracejí. Ještě jednou 100% díky! Tým Tradag
- Rychlý
- Spolehlivý
- Široká nabídka
- Zboží bylo doručeno včas a v pořádku.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme a jsme rádi, že vše dopadlo dobře! Tým Tradag
Album mi bylo doručeno velice rychle
- kvalita fotorůžků
- rychlost dodání
- komunikace obchodu
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme za stručnou a pozitivní recenzi. Jsme rádi , že jste s našimi produkty spokojena. Tým Tradag
- kavalita zboží a rychlost dodávky
- - velký výběr
- - dobré ceny
- - komunikace ze strany obchodu
- - přehledné stránky
Musím kladně ohodnotit komunikaci ze strany obchodu, kdy se zjistilo, že mnou objednané zboží je vadné a proto nemůže být obchodem odesláno a byla mi nabídnuta alternativa. Oceňuji.
+ rychlé jednání
- jelikož jsem si zásilku ještě nevyzvedla, tak nevím, jestli mi přijdou rámečky 40 x 50 s vnitřním nebo vnějším rozměremReakce obchodu TRADAG
Dobrý den, pokud máte jakýkoliv dotaz k našemu sortimentu, stačí nás kontaktovat. Rozměr, který máme uveden u rámečků, vždy vyjadřuje rozměr obrázku, nebo grafiky, kterou do něj vkládáte. Rám pak bude větší o šířku lišty. Tým Tradag
Rámečky přišly rychle a vzorně zabalené. Jeden měl nepatrně odlišný rozměr, ale to jsem vyřešila.
Vše bylo v pořádku.
Dobrý den, to jsme moc rádi. Děkujeme. Tým Tradag
- rychlost
- kvalita zboží
Oceňuji rychlost dodání zboží.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme mnohokrát. Objednávky se snažíme odeslat, co nejrychleji. Jsme rádi, že to oceňujete. Tým Tradag