- vše OK
- není
Hezké zboží,rychlé doručení.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme, za hezkou recenzi a jsme rádi, že rámy splnily vaše očekávání. Objednávky expedujeme, jak nejrychleji dokážeme. Tým Tradag
- rychlost dodání
- rychlost
Všechno proběhlo na jedničku.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, jako děti ve škole, nejraději máme jedničky a za tu od vás, moc děkujeme. Doufáme, že až budete potřebovat další album, vzpomenete si na nás. Tým Tradag
- Rychlost doručení zboží.
Především oceňuji rychlé dodání objednaného zboží, které přišlo obratem.
- rychlé vyřízení
- Rychlost vyrizeni
- Hezky vyber
- Nabidka kvalitnich produktů
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme za příznivou recenzi a máme radost že jste byla se svatebním albem spokojena. To nám vždy dělá největší radost. Tým Tradag
- Velmi rychlé dodání zboží.
- Dobrá komunikace obchodu.
- Zboží dobře zabaleno.
Po objednání se chvíli nic nedělo. Už jsem myslela, že zboží teprve objednávají z Číny.
Po pár dnech mi přišel mail . Objednávala jsem 3.7.23, zboží mi přišlo 11.7.23.
Se zbožím jsem spokojená. DěkujiReakce obchodu TRADAG
jsme rádi, že jste se zakoupeným zbožím od nás spokojena. Co se týká dodací doby. Album jste objednala 3.července večer. Album vám dorazilo za tak dlouhou dobu, protože 5.7 a 6.7 byl státní svátek. Tyto mimořádné dny bohužel nezpomalují pouze nás, ale také dopravce. Všude se bojuje s dovolenými, které i pracovníci distribuce chtějí čerpat. Pokud na album spěcháte neváhejte nám zavolat. Obvykle posíláme objednávky již druhý den. Jsme připraveni vám pomoci. Děkujeme tým Tradag -
Vždy spokojená.
Vše o.k
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, jsme rádi, že bylo vše o.k. a doufáme, že příště to bude o.k. za 100%! Děkujeme Tým Tradag
Všechno OK.
ALBUM S PRUHEM MÁ POŠKOZENOU HRANU DOLE. PŘI BALENÍ ZŘEJMĚ VIDITELNÉ. PO ROZBALENÍ Z FOLIE 1 LIST POŠKOZEN - ZLOMENÝ .
POŘÍDILA JSEM FOTO. DRUHÉ ALBUM JESTĚ VE FOLII.Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, velmi nás mrzí, že zboží dorazilo poškozené. Pokud je album originálně zabaleno, nemusíme případné poškození vidět. Rozbalovat každé album samozřejmě nemůžeme. Jsme ale vždy připraveni podobné případy řešit k vaší spokojenosti. Stačí se na nás obrátit. Telefonem, mailem, jakkoliv. Každou zpětnou vazbu vítáme, neboť nám pomáhá zlepšovat naše služby. Děkujeme Tým Tradag
S obchodem jsem byla spokojená. Vše proběhlo bez problémů.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, taktéž my jsme spokojeni, když jsou naši zákazníci spokojeni. Děkujeme. Tým Tradag
Spokojenost
Dobrý den, my taky spokojenost. Děkujeme Tým Tradag
- Možnost osobního vyzvednutí
- Komplexní nabídka
- Rychlé vyřízení
Dobrá nabídka zboží za výhodné ceny, rychlé vyřízení objednávky, komunikace bez problémů.
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, srdečně Vám děkujeme za Vaši laskavou recenzi. Nedokážeme dostatečně vyjádřit, jak nás těší Vaše spokojenost s naším e-shopem. Neustále usilujeme o to, abychom rozšiřovali naši nabídku a zajišťovali co nejvýhodnější ceny. Snažíme se také co nejrychleji expedovat Vaše objednávky a být Vám kdykoliv k dispozici s veškerými informacemi, které mohou napomoci k hladkému průběhu objednávky a Vaší maximální spokojenosti. Tým Tradag
- Spolehlivost a rychlosti
- Velký výběr rámečků skladem
Reakce obchodu TRADAG
Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Rámečků máme spousty skladem, ale když nemáme, vyrobíme vám rámeček na zakázku. Tým Tradag
- Suprově zabaleno, aby se album nepoškodilo
- Rychlost vyřízení