- rychlost doruceni
- kvalita zbozi
Rámeček, co jsme si objednali měl malinkatou dírku ve dřevěném rámu, jinak v pořádku.
- rychlost
Nákup jsem provedl poprvé,solidní jednání,zboží došlo v pořádku.
Rychlost dodání yboží.
Rychle doručení,album je opravdu velké a krásné,krásně se vkládají fotografie,a moc hezky to vypadá.Kdo hledá opravdu veliké album tak doporučuji na 100 procent.
- Rýchle a kladné spracovanie objednávky, albumy sú nádherné.
- Opravdu kvalitní rámy
- I to plexi je kvalitní
- Slušná cena
- Jeden roh plexiskla byl naštípnut, ale není to vidět. Těžko říct, jestli se to stalo ve výrobě nebo až při převozu.
Super rámy za trochu vyšší cenu, ale ta kvalita je tam vidět, zlepšil bych zabalení, aby se mezi s sebou ty rámečky vzájemně netloukly.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Veliký výběr, příznivé ceny
- Kvalitně zabalené
- Jednou se mi stalo, že část skla byla poškozena, ale v místě, kde to není vidět, pod dřevěným rámečkem. Objednala jsem několikrát a několik rámečků, toto se stalo jen u 1 ks.
- Velky vyber tovaru
- Rychlé dodání.
- Rýchle dodanie, výborná komunikácia
V tomto obchodě nakupují opakovaně. Pěkné zboží a rychle dodání.
Nakupuji poněkolikáté a vždy jsem byla spokojena.
- spolehlivě
Se zbožím jsem spokojená, jen při balení pracujte úsporněji s plasty.
Myslím, že na 1 rámeček na obrázek jste použili až příliš mnoho igelitu. -
Rýchle dodanie, skvelá komunikácia.
- vynikajúce jednanie s klientom, rýchle vybavenie objednávky, veľká spokojnosť s kvalitou tovaru
- hezké kvalitní zboří, bezva komunikace dodáno jak slíbeno.
Objednala jsem si 20 kusů stříbrných rámečků a dorazily černé, již nebyl čas to měnit, a tak jsme je museli bohužel použít. Další, pro mne nepochopitelná věc, byla, když jsem rámečky zaplatila a poté mi bylo řečeno, že rámečky musí posílat ve dvou balících a mám tedy doplatit poštovné (převodem), rámečky jsem ale už potřebovala ASAP a na toto nebyl čas, chtěla jsem tedy necelých 150 Kč doplatit na fakturu, ale byl to hrozný problém, přestože objednáváme jednou ročně rámečky pravidelně. Když už je problém poslat rámečky v jednom balíku, zaneste si cenu druhého balíku do systému, tohle je nesmysl a již u vás nenakoupíme.