- Perfektní komunikace
- Široký výběr
- Dobré ceny
- Výhodné akční sety
Objednal jsem si zde Sherman DIGITIG 200GD AC/DC, nicméně objednávku jsem zrušil kvůli výhradnímu polskému servisu, svářečku distribuuje pouze firma Tecweld z Polska a také výhradně tam probíhá veškerý záruční servis, není jiná možnost svářečku servisovat v ČR. V minulosti jsem měl možnost tento servis využít v záruční době přes jiný obchod, svářečka dorazila v ještě horším stavu než na reklamaci odešla, ve svářečce chyběla polovina spojovacího materiálu a závady (shořelé součástky) nebyly vyměněny a svářečka mi byla vrácena jako zcela v pořádku.
Jakmile jsem se dozvěděl, že ani tento obchod nemůže mít vlastní servisní středisko, požádal jsem o storno objednávky, bohužel odpověď přišla až po objednání.Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Litujeme že obchod nevyšel. Přesto děkujeme za kladné hodnocení. Vážíme si toho.
- Vše proběhlo v pořádku
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
- Obchod poblíž místa mého bydliště a zárověň oficiální distributor výrobku který jsem zakoupil, tím pádem možnost servisu - veliké plus pro mě.
- O žádných nevím
Obchod doporučuji.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na váš další nákup.
S přáním hezkého dne. -
Super, vše O.K.
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
- Nakupoval jsem opakovane. Bez problemu.
- Komunikace. Kolonka “Poznamka” v objednavce je naprosto zbytecna.
- Maximální Spokojenost Rychlé Doručení...
- O Žádné Nevím...
Spokojenost...
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků nás velmi těší. Jsme rádi že jste byl s našim obchodem spokojen a budeme se těšit na váš další nakup.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- Rychlé doručení kvalitně zabaleného zboží, nikde žádný problém.
Nakupoval jsem drobnost, přesto doporučeno spolehlivě a rychle.
Vše OK
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Super, mám ochod poblíž a jsem spokojený. Vše O.K.
Rychlost, spolehlivost
Perfektní
Operativní vyřízení objednávky
ok
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Pozor na zboží označené skladem u dodavatele. Dodavatel má totiž sklady v Číně a z číny to jde do obchodu 3 týdny (vlastní zkušenost) Navíc s vámi ohledně čekání na zboží firma komunikuje pouze jedním zdvořilostním mailem a poté již vůbec. Hlavně pokud jste již zaplatili při objednávce a firmě o nic nejde.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mrzí nás situace kolem vaší objednávky. Dostupnost produktů nám zasílá náš dodavatel. Sice bylo uvedeno skladem u dodavatele. Ale bohužel tato informace kterou jsme dostali nebyla pravdivá. Zboží jsme u dodavatele urgovali několikrát. Ještě jednou se omlouváme za pozdní dodání.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Obchod přímo v mém bydlišti
Už jsem zakoupil několik zařízení a velká spokojenost
rychlost vyřízení objednávky
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Vše super, svizny nakup, rychle doruceni. Eshop urcite mohu doporucit. Diky!
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
- Výborná komunikace,příznivá cena, profesionální jednání.
- Při přebírání zásilky od DHL krabice potrhaná ale obsah nebyl poškozen.
Skušenosti vše proběhlo dobře
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
super komunikace a dodání po dhodě v naprostém pořádku
Tomáš, za tým Svářečky-obchod