- Rychlost expedice, široký sortiment
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků nás velmi těší. Jsme rádi že jste byl s našim obchodem spokojen a budeme se těšit na váš další nakup.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- Jen ta nejlepší, poradily ohledně náhradního dílu.
- Rozumné ceny
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
- neznám
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na váš další nákup.
- Bleskové dodání
- rychle dodané
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice vám děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků nás těší. Jsme moc rádi že jste s našimi službami spokojení. Budeme se těšit na váš další nákup.
- Výborný, jako vždy
- Bez problémů
- Rychlé vyřízení i dodání
- rychlost dodání
- Rychlost komunikace
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
zboží, které jsem jinde na internetu nenašel
Spokojenost
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- Rychlé a ochotné vyřízení od objednání po převzetí zboží
- Dobrý ceny
- Dlouhá dodací doba
Celkově s obchodem spokojená jsem, jenom jsem čekala kompenzaci za opravdu dlouhou dobu čekání, kdy mi každý týden bývalo sděleno, že už je zboží na cestě a nebylo tomu tak
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mrzí nás že se protáhlo dodání vámi objednaného produktu. Náhradní díly jsou někdy těžko k sehnání. Jestliže vám bylo vícekrát sděleno že zboží je na cestě a nedorazilo omlouváme se. Předáváme informace které obdržíme u našeho dodavatele a zdřejmně nebyly úplně přesné. Ještě jednou se omlouváme že se dodání protáhlo.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Skvělá komunikace, rychlost vyřízení, jsem opět (poněkolikáté) nadmíru spokojen a velice rád doporučuji tyto firmu, velice seriózní jednání.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Vždy slušné jednání a vstřícnost
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Sice na stránkách inzerovali mírně odlišné zboží, vše bylo ale vysvětleno.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků nás velmi těší. Za nedorozumění se velice omlouváme.
Spokojenost
- Rychlé vyřízení objednávky
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- ok rychlost vyřizeni objednavky
Tomáš, za tým Svářečky-obchod