- Obchod má velkou nabídku cd a LP které ostatní nemají
- V poslední době špatná komunikace neodpovídají ani na e mail
Něco je špatné v posledních 14 dnů jinak to bylo O.k
- Vše bylo doručeno včas a vporadku.Dekuji jsem spokojená.
- +
+ velmi solidní výběr zboží
+ výborná, profesionální komunikace se zákazníkem
- -- (nic) -
celková spokojenost, nemám dále co dodat.
- rozsáhlý sortiment
- rychlost a serióznost
- Rychlost vyřízení
- Ochota
- akcent na max. spokojenost zákazníka
Obchod je celkově svým přístupem ve "vyšší třídě". Doporučuji.
- - seženou i to, co jiné obchody nedokáží
- - výborná komunikace
- - snaha a ochota vyhovět zákazníkovi
- - možnost poštovného zdarma
- - obrovský sortiment hudebních nosičů v nabídce obchodu
- - oproti některým českým obchodům vyšší ceny
Solidní internetový obchod, který českým zákazníkům umožňuje nákupy i v ČR obtížně dostupného (např. slovenské tituly) nebo zcela nedostupného zboží (komplet Julie London). I když cena kompletu 10CD Julie London byla vyšší, než když byl v prodeji v ČR, jsem moc rád, že jsem ho ještě vůbec sehnal. Možnost zaslání i zdarma od určitého objemu objednávky. Výborná komunikace a ochota majitele tohoto internetového obchodu. JEDNOZNAČNĚ OBCHOD DOPORUČUJI !
- Komunikuji,jsou ochotni
Jsem maximálně spokojen, není co podrobněji popisovat.
Jsem naprosto jako zákazník spokoje. Zboží přišlo v nejbližším možném čase, byl jsem upozorněn na zásilku na poště k vyzvednutí mobilem a přišlo v perfektním stavu. Přeji Vám co nejvíce spokojených zákazníků. S pozdravem Jan Fuchs.
- Spousta nedostupných soundtracků.
Už jsem tady nakupovala víckrát,vždy jsem byla spokojená. Pomohli mi sehnat CD interpretů,které zrovna neměli v nabídce,jak slovenský ,tak i český shop,za mne samé plus.
- Velmi příjemné, solidní a vstřícné jednání. Zboží odpovídalo skutečnosti. Bezvadně zabaleno.
- Vse probehlo rychle a spolehlive.
- Už jsem o tom psal mnohokrát. Zbytečne se opakovat
- Zboží přichází včas.
Supr.
Maximální spokojenost.
Možná, že tam máte nějakého hekra, to je možné, ale zaměřil by jsem se důkladnější kontrolu aneb jedna ruka neví co dělá! Můj případ se již zčásti vyjasnil, ale oněch slibovaných 265Kč za zrušený již dávno Opus III -Mind fruit, stále nedošlo. Myslím si, že byste měli zavést kontrolu už při objednávkách, když si něco někdo kupuje a tím se snažit minimalizovat oné případy. Ač dobře vím, že když je frmol, stát se to může. A také by jsem zasadil o to, aby se zavedl jakýsi formulář po vzoru tohoto, tak by se rychleji a objektivněji mohli řešit, případné stížnosti atd. Tento formulář by mnel být součásti každé vašé zprávy o dodání obj. zboží a nebo její části. A ne jak dosud, že dostane při dodávce/první dod. a pak už nic!!!!!!!!!!!!!
- siroka nabidka zbozi
- nekomunikativnost !!!!!!!!!!!!!!!!!!