Už jsem o tom psal posledně.Stále se tento dotaz opakuje

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Objednané zboží bylo zasláno ve dvou balíčcích - pravděpodobně snaha o expedici objednávky před vánoci alespoň částečně (část před vánoci, část po Novém roce). V konečném efektu proběhl obchod řádně - objednané zboží bylo řádně zasláno.

• zboží již jinde nebylo dostupné
    • pečlivě zabaleno
    • objednáno 15.11.2018 a možnost vyzdvižení 4.12.2018

• Zboží dorazilo ve slíbeném termínu a je moc pěkné. Spokojenost.

• velký výběr hudebních nosičů

Nebudu stále opakovat to co jsem napsal už vicekrát

Skvělý výběr

• Jinde jsem zboží nenašla
    • délka dodání 12 dní a nic

Seženu co jinde nemají mezi minus řadím že mi zatím neodpoveděli jestli maj zboží už pro mě nachystané a jestli převod peněz na učet je na Slovensko či do ČR, protože jak je mi známo to je jen pobočka Slovenské firmy jestli se nepletu,jelikož se mnou často komunikovali v minulosti bratia Slováci a na vysoké urovni

• - široký výběr
    • - na své si přijdou milovníci všech hudebních žánrů
    • - skvělé ceny
    • - skvělý celý tým Supershopu.SK

Spokojenost

• Už jsem to napsal posledně

Bohatá nabídka, rychlost, no problem, nikdy mě nezklamali. Teď jsem si objednala výjimečný film na DVD, který byl natočen již v r.2008 a už jsem ani nedoufala, že ho seženu - všechny internetové obchody hlásily vyprodáno, tak jsem to zkusila v SuprShopu přímo na Slovensku - a podařilo se!!! Firma funguje skvěle i v česko-slovenském měřítku, za 5 dní jsem měla film na dobírku za české korunky doma.

Zatím nemám ještě co hodnotit, jelikož zboží nedorazilo, ale měli to v popisu u prodeje, že se na zboží bude několik týdnů čekat, proto eshop nebudu předčasně hodnotit a počkám.

Zboží nebylo ještě doručeno.Nemám tedy co hodnotit.S minulými objednávkami a dodávkou zboží jsem byla spokojena.V tomto obchodě jsem již mnohokrát nakupovala.

S předchozímy nákupy jsem byl spokojen.

Dodání knížky, která je už nedostupná. Rychlost doručení

Rychlý,bezproblémový obchod.

• změně doručovací adresy bylo vyhověno bez potíží
    • na sms nereagovali až na e-mail

našel sem tam to co jinde nemají /CD od Petera Stašáka a do Andre Rieu/
    Nechápu však když tento obchod je založen na šmelině, proč nemají od toho kterého zpěváka vše, u některých DVD jso ceny o 20 až 40% vyšší