- Obchod není schopen zajistit zboží ani po dvou měsících od termínu přislíbeného dodání.
- Neplní termíny dodání
- Obchod má velkou nabídku cd a LP které ostatní nemají
- V poslední době špatná komunikace neodpovídají ani na e mail
Něco je špatné v posledních 14 dnů jinak to bylo O.k
- Vše bylo doručeno včas a vporadku.Dekuji jsem spokojená.
- +
+ velmi solidní výběr zboží
+ výborná, profesionální komunikace se zákazníkem
- -- (nic) -
- široká nabídka titulů na CD
- zboží, které mělo být skladem do dnešního dne nedošlo
- obchod nereaguje na emaily
- neobtěžují se dát vědět, kdy zboží odešlou
Nezlobte se, ale takhle by to fungovat nemělo. Zklamání.
- Poslal jsem bankovním převodem peníze a prozatím zboží nedorazilo.Na kontaktní adresu jsem požádal o informaci o dodávce zboží.Bohuzel žádná reakce. Takovéto chování považuji za neseriózní.
Není žádná komunikace se zákazníkem.Zbozi zaplaceno, ale nedodano.
V případě první objednávky čekám, jak dopadne. Dodání je až koncem února, tak snad bude vše OK. U druhé objednávky bylo garantované datum odeslání, které bohužel nebylo dodrženo a tím pádem nestihla zásilka dorazit před potřebným termínem (dárek). Zboží stále nemám a aby toho nebylo málo, přepravce, který zásilku opožděně převzal, už po několikáté termín doručení posunul.
Pořád jsem zboží nedostal !
Zaplatila jsem předem zboží a zboží dosud nemám,nedorazila ani odpopvěď,že byly převedeny peníze.
celková spokojenost, nemám dále co dodat.
- rozsáhlý sortiment
- rychlost a serióznost
Obchod zboží nedodalo- zatím, nekomunikuje, nelze se dovolat. Dát varování pro ostatní potencionální zákazníky. Zda uvidím zboží nebo peníze-netuším!!!! Nedoporučuji!!!!!
- Rychlost vyřízení
- Ochota
- akcent na max. spokojenost zákazníka
Obchod je celkově svým přístupem ve "vyšší třídě". Doporučuji.
- - seženou i to, co jiné obchody nedokáží
- - výborná komunikace
- - snaha a ochota vyhovět zákazníkovi
- - možnost poštovného zdarma
- - obrovský sortiment hudebních nosičů v nabídce obchodu
- - oproti některým českým obchodům vyšší ceny
Solidní internetový obchod, který českým zákazníkům umožňuje nákupy i v ČR obtížně dostupného (např. slovenské tituly) nebo zcela nedostupného zboží (komplet Julie London). I když cena kompletu 10CD Julie London byla vyšší, než když byl v prodeji v ČR, jsem moc rád, že jsem ho ještě vůbec sehnal. Možnost zaslání i zdarma od určitého objemu objednávky. Výborná komunikace a ochota majitele tohoto internetového obchodu. JEDNOZNAČNĚ OBCHOD DOPORUČUJI !
Tovar som objednala 3.10. a po piatich týždňoch ma nikto nekontaktoval ako to s objednávkou vypadá, až 8.11.2019 mi prišiel mail, že objednávka sa bude odosielať. Takže objednávku som zrušila.
- Komunikuji,jsou ochotni
Jsem maximálně spokojen, není co podrobněji popisovat.
Komunikace s obchodem je nulová. Nevím jak se na něj obrátit a případně se zeptat na stav své objednávky. E-mail se pořád ptá na heslo. Když se vše doloží, tak zpětná vazba je zase nulová.
Jsem naprosto jako zákazník spokoje. Zboží přišlo v nejbližším možném čase, byl jsem upozorněn na zásilku na poště k vyzvednutí mobilem a přišlo v perfektním stavu. Přeji Vám co nejvíce spokojených zákazníků. S pozdravem Jan Fuchs.