- rychlost dodání
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Těšíme se na Váš další nákup v STIGA-SHOP.cz. Pevně věříme, že to nebyl Váš poslední nákup u nás. V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poradíme. S pozdravem Váš STIGA SHOP. -
- vše ok
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
Výborná komunikace a ochota obchodu i přes zrušení objednávky...
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
- Rychlé dodání, kvalitní zboží za rozumné ceny
- rychlé doručení
- Obchod v pořádku
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
V pátek jsem objednal a ve čtvrtek obdržel
- Bezchybné rychlé
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
- Velký výběr sortimentu a dobrá komunikace
Všechno bylo v naprostém pořádku, dobrá komunikace a rychlé dodání
- Velmi rychle doručeno.
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
- Zakoupili jsme, zaplatili, ale nedodali zboží, které nabízeli
- prodloužili termín dodání o 2 měsíce
Očekávám slevu, za prodloužení dodání o 2 měsíce ze strany Stiga-Shop.
Nevím, zda by Stiga-Shop dodal zboží, a my bychom ho zaplatili za 2 měsíce. -
Zboží bylo špatně zabaleno! Volně v krabici. Šroubky vysypané volně asi půlka chybí i matičky chybí. Nebyl dodán žádný manuál tak nemůžu ani zkontrolovat kompletnost dodávky ani jak mám věc bezpečně používat. Již bych tady nenakupoval!
Přestože měl eshop u zboží uvedeno skladem, ani do týdne nebylo doručeno. Bez upozornění, bez omluvy, jen s požadavkem na hodnocení (přestože jsem nechtěl být dotazován), tak tady je.
- rychlé, super cena
- Velmi kvalitní výrobek v profi standardu
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
Vše velmi dobře fungovalo, obchod splnil to, co bylo na stránkách. Děkuji.
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
- Obchod ma v nabidce zbozi, ktete neni schopen dodat. Toto plati opakovane.
Nedoporucuji, jelikoz obchod neni schopen dodat zakoupene zbozi.
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
vážený zákazníku. Bohužel nemůžeme souhlasit s Vaší recenzí. Objednal jste zboží, které je na objednávku. O předběžném termínu dodání Vás informovala kolegyně.
V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poradíme.
S pozdravem Váš STIGA SHOP. -
rychlé dodání
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
- bez komunikace, nedodržení termínu dodání
Reakce obchodu STIGA-SHOP.cz
vážený zákazníku. Bohužel nemůžeme souhlasit s Vaší recenzí. U všech položek, které jsou na objednávku ( stejně jako položka, kterou jste objednal ) uvádíme předpokládaný termín naskladnění o kterém Vás informovala následně i kolegyně.
V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poradíme.
S pozdravem Váš STIGA SHOP. -
- Rychlost vyřízení objednávky.
- Rychlé jednání.