Široký výběr
rychlé, bez problémů
- Možnost vyzkoušet na prodejně Salomon
- Parádně rychle dodání
- Přehlednost stranek
mohl jsem detailně vyzkoušet s ohledem na svou potřebu
- Obchod stornoval objednávku z důvodu chybně uvedené barvy zboží na e-shopu. Růžová vs zelená. Chápu, chyba se stane, nevadí. Paní mi do telefonu sdělila možnosti, které mám. Vybrala jsem si vrácení platby, které prý bude trvat 2 - 3 dny. Nestalo se tak. Když se podívám do obchodních podmínek, uvádějí, že při zrušení objednávky z jejich strany vrátí platbu do 5 dnů. OK, ale ani tak se nestalo. Je to týden. Přes mail tvrdí, že platbu vrátili, ale nechce se mi věřit, že v době okamžitých plateb bude trvat vrácení prostředků na platební kartu déle než týden ...
Reakce obchodu Sportovna.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme.
Rádi bychom se upřímně omluvili za komplikace a zpoždění, které nastaly při vracení Vaší platby. Velmi nás mrzí, že jsme nenaplnili Vaše očekávání ohledně rychlosti tohoto procesu, a chápeme, že čekání na vrácení prostředků mohlo být nepříjemné.
K této situaci došlo vlivem chyby při zadávání plateb, což bohužel způsobilo zdržení celého procesu. Chtěli bychom Vás ujistit, že platba již byla zadána k vrácení a nyní je v procesu převodu, který obvykle trvá až 5 pracovních dní v závislosti na podmínkách banky.
Rádi bychom Vám poděkovali za Vaši trpělivost a pochopení v této záležitosti. Ještě dnes Vás bude kontaktovat náš zákaznický servis, aby s Vámi celou situaci dořešil k Vaší spokojenosti.
Ještě jednou nás upřímně mrzí nepříjemnosti, které jsme Vám způsobili, a podnikneme kroky, abychom podobné situace v budoucnu minimalizovali.
Krásný den a Sportu zdar!
Vlasta Nikolénová
Manažer zákaznického servisu -
zboží dorazilo v pořádku, pečlivě zabalené, doporučuji
zdarma doruceni pouze Balikovnou, ktera mi zasilku ulozila na jinem miste. takze navic cesta 90 minut pro vyzvednuti. urcite by to chtelo i jine sorucovaci sluzby nez ceskou postu, ktera je tragicka.
Reakce obchodu Sportovna.cz
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu!
V listopadu nabízíme jako nejvýhodnější dopravu zdarma právě dopravce Českou poštu, konkrétně Balíkovnu, která je pro mnoho zákazníků výhodná. Mrzí nás, že Vaše zásilka nebyla uložena na Vámi vybranou pobočku Balíkovny a chápeme, že to pro Vás mohlo být nepohodlné. Omlouváme se za tuto situaci.
Bohužel uložení zásilky na jinou Balíkovnu nemůžeme ovlivnit – dopravce vybírá alternativní místo podle aktuální kapacity. Velmi nás mrzí, že se zásilka dostala na vzdálenější pobočku, a rozumíme, že to pro Vás znamenalo komplikaci.
Tento měsíc je možné využít i jinou doručovací službu za poplatek 49 Kč, která by mohla lépe odpovídat Vašim potřebám.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám naše služby neustále zlepšovat.
Krásný den a Sportu zdar!
Vlasta Nikolénová
Manažer zákaznického servisu -
Dobré ceny, ochota pomoci, rychlost doručení.
Rychlost.
Ochotná obsluha.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Žádná nevýhoda není
Spolehlivost, slušnost, vždy vše v pořádku.
Spokojen se vším.
- Přehledný e-shop, dobré ceny, rychlost