- Rychlé doručení, vše v pořádku
- Vyšší cena
Šperky jsou krásné, decentní, hezky se třpytí. Jsem spokojená.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Jsme nadšeni, že se Vám naše šperky líbí a že jste spokojená s jejich kvalitou a vzhledem.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a taková zpětná vazba nás velmi těší. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo přání, neváhejte nás kontaktovat.
Těšíme se na Vaši další návštěvu! -
Tak jsem se dočkala, je tu delší doba předání na poštu, sice píšou, že předáno, ale ve skutečnosti je to až další den, takže jsem si víkend počkala, no ale nakonec jsem se dočkala. Zboží je dárek, tak snad bude spokojenost .
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste se s námi podělila o své zkušenosti. Omlouváme se za zpoždění při předání balíčku na poštu. Vážíme si Vaší trpělivosti a jsme rádi, že zboží nakonec dorazilo v pořádku.
Doufáme, že dárek splní Vaše očekávání a přinese radost. Pokud budete mít jakékoli další připomínky nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a pomáhá nám zlepšovat naše služby.
Těšíme se na Vaši další návštěvu! -
- -super rychlost dodání
- -naprostá spokojenost
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání a že jste s našimi službami naprosto spokojeni.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a taková zpětná vazba nás motivuje k tomu, abychom i nadále poskytovali služby na nejvyšší úrovni. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat. -
Dobré ceny, rychlé dodání.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete naše ceny a rychlost dodání. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Těšíme se na vaši další návštěvu!
- Velmi rychlé dodání
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za vaši pochvalu! Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na vaši další objednávku!
Vše v pořádku
Dobrý deň Romana,
teší nás, že nákup prebehol podľa Vašich predstáv.
Prajeme pekný deň a veríme, že naše služby v blízkej dobe opäť využijete ♥.
- Snadné vyhledávání
- Přijatelné ceny
Milá zákazníčka,
máme radosť, že ste spokojná so službami nášho internetového obchodu.
Zatím nedorazilo.
Dobrý deň Jana,
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Vaša objednávka bola odoslaná dňa 03.07.2024. Zvolili ste si dopravcu Balíkovna, kde uvádzame doručenie do 2 - 4 pracovných dní od odoslania. O každej zásielke vedieme elektronický záznam. Podľa neho zásielka bola doručená do Balíkovne na štvrtý pracovný deň, tak ako to máme uvedené v dodacích podmienkach.
Veríme, že v budúcnosti si k nám opäť nájdete cestu a Váš názor sa zmení k lepšiemu.
Šperky e-shop -
- ceny oproti jiným obchodům
- doručeno do druhého dne
- vzhled odpovídá popisu
- rychlá odpověď na můj email
Nechápu tolik negativních recenzí na Zboží.cz. Přitom na Heurece mají hodnocení mnohem lepší.
Sice nevím, jak se dá s nimi domluvit na případné reklamaci a nemohu zatím posoudit ani kvalitu zboží, protože mám krátce, ale co se týče komunikace před objednávkou a rychlostí doručení, tak jsem spokojená.Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Milá Lucie,
ďakujeme za Váš nákup a pozitívnu recenziu. Veľmi si to vážime ♥.
- -rychlé dodání
- -pěkný a velký sortiment zboží
Dobrý deň Milan,
sme radi, že ste boli s veľkým výberom a rýchlym dodaním spokojný.
Prajeme pekný deň a veríme, že aj naďalej ostanete našim verným a spokojným zákazníkom.
Šperky e-shop -
dobrá komunikace, kvalitní zboží, rychlé dodání.
Milá Milada,
teší nás, že ste boli s rýchlym dodaním, kvalitou šperkov a informáciami o Vašej objednávke spokojná.
Prajeme pekný deň a veríme, že naše služby v blízkej dobe opäť využijete.
vše na jedničku
Dobrý deň,
...ĎAKUJEME...♥
- nákup z domova
- nevím
Milá zákazníčka,
máme radosť, že vďaka nášmu internetovému obchodu ste mohli nakupovať priamo z pohodlia Vášho domova.
Prajeme pekný deň.
Šperky e-shop -
- Komunikace s obchodem naprosto perfektní. Na všechny otázky ohledně šperků mi byla dána odpověď. Zboží je s certifikátem, což jsem mnohokrát neobdržela. Navíc, bylo v krásném dárkovém balení, bylo s akční cenou ,rychle do 2 pracovních dnů dodané na adresu a vypadalo tak, jak prezentovali na stránkách. Za mě veliká spokojenost, ale veliká. !!!! Všem doporučuji. !!! SUPEER MOC CHVÁLÍM!!
Dobrý deň Andrea,
ĎAKUJEME za Váš nákup, krásne hodnotenie a odporúčanie. Veľmi si to vážime ♥.
Prajeme pekný deň a veríme, že aj naďalej ostanete našou spokojnou zákazníčkou.
Šperky e-shop -
Náramek na ruce při běžné chůzi se roztrhnul !!!!
Milý Čeněk,
mrzí nás vzniknutá situácia, nie je našou snahou posielať zákazníkom nekvalitný tovar.
Personál nášho obchodu Vás bude kontaktovať, aby sme celú záležitosť preverili a dali do poriadku.
Šperky e-shop -
- Rychlost zaslání zásilky a velikost prstenů také souhlasí s nabídkou.
Dobrý deň Michal,
sme radi, že ste boli s rýchlym odoslaním objednávky spokojný.
Prajeme pekný deň a veríme, že naše služby v blízkej dobe opäť využijete.
Šperky e-shop -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
výborný rychlý obchod
Milá Marie,
teší nás, že ste boli s našou rýchlosťou spokojná.
Šperky e-shop -
- Malá nabídka prstenů ve větších velikostech (cca 4 modely ve velkosti 75)!!! To se nepočítá s tím, že muži mají i větší velikosti? Nebo je e-shop určen (jen) pro ženy. A to už vůbec nemluvím o snubních prstenech v provedení Au / Ag - tam nejsou ve větších velikostech vůbec!!! Takže budu nucen s budoucí ženou nucen jít tyto prsteny koupit do kamenného obchodu!!! To si děláte z lidí srandu??? Evidentně vám nejde o spokojenost zákazníků...
Dobrý deň Otta,
ďakujeme za Váš názor. Ponuku prsteňov sa snažíme stále rozširovať podľa požiadaviek zákazníkov. Denne pribúdajú na našej stránke nové prstene. Žiaľ, niektoré veľkosti sa vypredajú skôr, iné neskôr. Stále sa však snažíme dopĺňať vypredané veľkosti čo v najkratšom možnom čase.
Prajeme pekný deň.
- Rychlost dodání,kvalita zboží,vynikající cena
- Žádná vše v pořádku
Rychlost dodání,skvělé ceny,kvalita zboží
Milý Milan,
máme radosť, že ste boli s rýchlym dodaním, kvalitou a priaznivými cenami šperkov spokojný.
Prajeme pekný deň a veríme, že aj naďalej ostanete našim spokojným zákazníkom.
Šperky e-shop