- Balíček mi přišel 21.1.2025, bohužel ve 2 nausnicich chyběli kamínky , paní, která hned předávala reklamaci na jiné oddělení byla velice milá... Ale od té doby se mi už nikdo neozval.
Seriózní eshop, úžasné zabaleno, popsáno 99
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojená s našimi službami i balením. Těšíme se na Vaše další nákupy!
- Rychlé doručení
- Velký výběr
- Slevy
- Příznivé ceny
Rychlé a snadné nakupování, důvěryhodný eshop, velký výběr, příznivé ceny. S nákupem jsem vždy spokojena. Nakupuji zde pravidelně.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaše milá slova a za Vaši věrnost! Jsme moc rádi, že jste s naším e-shopem spokojená a že Vám můžeme nabídnout široký výběr šperků za skvělé ceny. Těšíme se na Vaše další nákupy!
Spokojenost s eschopem Sperky rychlost ,spolehlivost.Do dvou dnů jsem měla zboží doma.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Velmi nás těší, že jste spokojená s naším e-shopem, rychlostí i spolehlivostí. Vaše důvěra je pro nás důležitá. Budeme se těšit na Váš další nákup!
Krásné šperky a opravdu rychlé doručení a přijatelné ceny. Jsem opravdu spokojená.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Jsme moc rádi, že se Vám naše šperky líbí a že jste spokojená s rychlým doručením i cenami. Vaše spokojenost nás motivuje! Budeme se těšit na Váš další nákup.
Výborně fungující eshop , rozsáhlá nabidka
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaše milá slova! Moc nás těší, že jste spokojena s naším e-shopem i širokou nabídkou. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Dobré ceny, skvělé a přehledné nabídky, rychlé dodání
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši pochvalu! Moc nás těší, že jste spokojena s našimi cenami, přehledností nabídky a rychlým doručením. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Váš další nákup!
Prsten krásný, jenom dodací doba byla delší. Marcela
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi, Marcela! Velice nás těší, že se Vám prsten líbí. Ohledně dodací doby doporučujeme při další objednávce zvolit dopravu kurýrem PPL nebo přes Zásilkovnu – tyto možnosti zajistí rychlejší doručení. Budeme se těšit na Váš další nákup!
Dobrá komunikace a rychlé dodání
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Těší nás, že jste byla spokojena s naší komunikací a rychlým doručením. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte!
Velký výběr a neskutečná rychlost v doručení
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojena s naším širokým výběrem a rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- Všechny šperky co mám jsou super
- Pouze jeden prsten jsem reklamovali již po čtvrté tak doufám že vrátí peníze jinak vše ok
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste s většinou našich šperků spokojena. Omlouváme se za nepříjemnosti s prstenem a věříme, že reklamaci vyřešíme k Vaší spokojenosti. Pokud byste měla další otázky nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit. Děkujeme za pochopení!
- Zaměstnanci jsou v pohodě a jsou ochotní.
Bezva zboží. Zboží je stále na prodej a je značkové.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že oceňujete naši ochotu a spolehlivost zaměstnanců. Těší nás také, že jste spokojen s naším zbožím a jeho kvalitou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
Krásné náušnice, jako vždy. Kvalita za supr cenu.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Jsme rádi, že jste opět spokojená s našimi náušnicemi a že oceňujete jejich kvalitu za skvělou cenu. Vaše důvěra nás těší a těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Rychlé dodání a opravdu velký výběr zboží za dobré ceny.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlým dodáním, širokým výběrem a příznivými cenami. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
- Velký výběr
- Zboží vypadalo jinak než na obrázku
Tentokrát jsem zklamaná jak se zbožím , tak s dopravou. Česká pošta teda fakt děs. Napíšou že doručí mezi 16-18 a v 16 přijde SMS, že zboží nedoručí. To samé se opakuje v pondělí, ale to v určenou hodinu přijde SMS, že mám zboží na poště....
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že tentokrát nebylo vše podle vašich očekávání. Co se týče doručení, bohužel šlo o technickou chybu na straně České pošty, která způsobila komplikace. I přesto nás ale situace mrzí a děkujeme za pochopení. Pokud jde o vzhled zboží, rádi s Vámi tuto záležitost vyřešíme – neváhejte nás prosím kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás důležitá!
- Jsem velice spokojená
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.
- Rýchle dodání
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlým dodáním. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Jsem velmi spokojen
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen, a těšíme se na Vaši další návštěvu.
Mohu doporučit
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a doporučení! Velmi si toho vážíme a těšíme se na Vaši další návštěvu.
Rychle dodani, vse perfektni
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlým dodáním a perfektními službami. Těšíme se na Vaši další návštěvu!