Přihlásit se a přidat recenzi

neozvali se, asi není připraveno k odběru stále

Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop

mrzí nás Vaše hodnocení, jelikož nebyla chyba na naší straně při stornování uvedené objednávky.
    Při zadání platby neprošla platba skrze bránu (nedostatečný limit/finance) a tudíž byla stornována.

Pokud by jste nás kontaktovala, tak Vám zboží zašleme na dobírku či s platbou převodem.

Jaromír Soukup Shop team

Zboží dorazilo pozdě od objednání,ale asi pro velký nápor zákazníků vzhledem k pandemii Civilu. Jinak spolupráce dobrá , vždy se s omluvou ozvali.

SOUKUP SHOP - POZOR , PODVODNÍCI !!!!!! Nemají , pošlou , mají toho moc .....po týdnu, po dvou týdnech, po třech týdnech...a pozor , osobní odběr !!! nic , prostě že nemají a vrátí peníze...a nevrátili. ( najděte si recenzi - PODVOD)

mrzí nás Vaše hodnocení.

Pozdržení odeslání objednávek bylo oznámeno i ve zvláštním e-mailu, který jsme zasílali všem zákazníkům a z Vaší strany nemáme ani žádost o navrácení uhrazené částky. Pokud si přejete objednávku stornovat, tak postačí napsat na e-mail infolinky
    číslo bankovního účtu a kolegové Vám zašlou uhrazenou částku zpět.

Jaromír Soukup Shop team

• Na žádné jsem zatím nepřišla, žádné zboží mi nepřišlo.
    • Zboží, které nemají skladem deklarují jako skladem

Byl to můj první a i poslední nákup. Pokud zboží není skladem, nemá být klamně napsáno, že skladem je. Kdybych věděla předem, že není skladem, rozhodla bych se jinak. Takže e-shop má moje peníze a já zboží nikoliv, a ani netuším, kdy jej obdržím.

mrzí nás Vaše hodnocení.

Pozdržení odeslání objednávek bylo oznámeno i ve zvláštním e-mailu, který jsme zasílali všem zákazníkům. Pozdržení je z důvodu velkého množství objednávek, které bylo zmíněno v uvedené zprávě.

Jaromír Soukup Shop team

• Komunikace ze strany obchodu minimální
    • zdlouhavé doručení zboží
    • Zboží co jsem objednal v ten den bylo psané skladem a po 7 dnech jsem balík neobdržel, upozornuji že se nejednalo o dny jako svátky a podobně.

mrzí nás Vaše hodnocení.

Pozdržení odeslání objednávek bylo oznámeno i ve zvláštním e-mailu, který jsme zasílali všem zákazníkům. Zdržení je z důvodu velkého množství objednávek, které bylo zmíněno v uvedené zprávě.

Vaše objednávka se začala zpracovávat nejbližší možný pracovní den, tj. 22.2.2021.

Jaromír Soukup Shop team

Vše v pořádku. Rychlé dodání.

• Perfektní

• Rychlost

• Všechno zboží je skladem a za výhodných finančních podmínek.
  • 10 %

• zboží se sice může zdáti býti skladem, ale to neznamená, že skutečně je, a že k vám dorazí
    • nekomunikace ze strany obchodu, žádná odpověď na dotaz ohledně data doručení

Primárně je třeba zaplatit, aby se rychle vaše peníze dostali k nim. Pak je však jen na jejich libovůli, chuti a neschopnosti, zda se jejich zboží vámi zaplacené někdy dostane k vám. A pokud ano, tak kdy je taky čistě na nich. Mé poučení je si radši třeba připlatit jinde, vybírat podle jména, a tedy nevybírat tady.

Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop

z Vaší recenze není zřejmé, že by jste u nás zakoupil a požádáme Vás o zaslání podrobností do e-mailu infolinky, viz níže.

[email protected]

Jaromír Soukup Shop team

• Skvělá komunikace k termínu odběru zboží a nadstandartní přístup personálu při výdeji.

Zboží mělo být skladem, nicméně po 12 dnech nebylo vůbec doručeno. Komunikace až na mé vyžádání. Zkrátka zákazník je někdo, kdo má pouze zaplatit. Za mě velká nespokojenost.

Jaromír Soukup Shop team

Zbozi, ktere bylo oznaceno jako ze je skladem, bylo doruceno az za 10 dnu.

mrzí nás Vaše hodnocení.

V průběhu objednávky jste byl taktéž celkem 3x informován o stavu expedice a nemáme z Vaší strany žádnou
    negativní zprávu k prodlení.

Jaromír Soukup Shop team

• Vše proběhlo v naprostém pořádku. Komunikace, vyřízení objednávky i vyzvednutí naprosto bez problému.

Za mě spokojenost a nakupím zde určitě znova.

• Rychlost, spolehlivost.

• Komunikace a doba vyzvednutí byla nad mé očekávání. Ještě ten den bylo zboží k vyzvednutí.

Eshop je přehledný, má dobře popsané zboží a celý proces od objednávky po výdej zboží byl zcela v pořádku.

• Zaplacene zbozi mi stale nebylo doruceno.Po tydnu prijde teprve potvrzeni objednavky,ze se na ni pracuje.Zde uz dalsi nakup neudelam.Budu doufat,ze mi brzy zbozi doruci.

Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop

dle aktuálních informací již máte objednávku doručenou v plné výši.

Vaše objednávka byla zadána o půlnoci 10.2. kdy kolegové ji započali zpracovávat během následujícího dne a doručena
    24.2.

Za prodlení se omlouváme a věříme, že příště se zlepšíme.

Jaromír Soukup Shop team

• Zboží skladem vlastně skladem není.
    • Žádná komunikace, neodpovídají na emaily, neberou telefony..
    • Po více jak měsíci, kdy jsem žádala o storno objednávky, nemám ani peníze, ani zboží, ani odpověď.

Opravdu může někdo takový provozovat eshop?!

Vše proběhlo rychle a v pořádku.

• rychlost
    • dobrá cena