- žádná
- neserioznost
Objednal jsem respirátory a nějaké drobnosti, které inzerovali "skladem", zboží nebyli schopni zaslat ani po 14 dnech s odůvodněním že "toho mají hodně", odstoupil jsem od kupní smlouvy, na vrácení peněz si stanovili lhůtu do 14 dnů - vrátili skutečně až 14. den - asi "toho mají hodně i v případech vracení peněz".
Co ale brání vrátit peníze obratem, když mají v ruce odstoupení od smlouvy, číslo účtu skutečně nevím. -
- špatné předání na zásilkovně,přístupnost schody
- dobrá komunikace , ochota
Zboží je již 10 dní “na cestě”, z obchodu mi dorazilo trasovací číslo pro cizí balíček. Po upozornění jsem bohužel nedostala ani odpověď, natož řešení. Bohužel, zatím nemohu obchod doporučit.
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
mrzí nás nastalé pochybení, které zapříčinilo zdržení dodání Vaší objednávky.
Vaše objednávka by Vám již měla být doručena.
- Nekomunikují
- Nedali mi ani po měsíci vědět, že zboží již nemají
- Opakovaně hlásili, že se zpracovává a přitom zboží nebylo a nebude
Komunikace velmi špatná, zapřeli, že zboží již nemají, až pod nátlakem přiznali, že zboží vůbec nemají a nebudou mít.
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
mrzí nás Vaše hodnocení, jelikož jsme všem zákazníkům zasílali, kteří objednali respirační ochranné pomůcky, informaci o
prodloužení dodací lhůty z důvodu velkého objemu objednávek a z Vaší strany nemáme žádnou negativní odezvu.
Objednávka by Vám již měla být doručena a nemáme žádnou negativní odezvu od Vás. Případně nám ji zašlete na
e-mail [email protected], kde případně zajistíme případnou menší pozornost (dárek).
- Vyber
- Rychlost dodani
- vše o.k.
- rychlé jednání
- dobrá komunikace
- Zboží "skladem" stornováno ze strany e-shopu. Tuto informaci jsem se dozvěděl až po 10 dnech na infolince.
- zboží objednané 20.2. bylo možné po urgencích vyzvednout 12.3.
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
Aktuálně již jsou objednávky vyřizovány ve standardní dodací době.
Jaromír Soukup Shop Team -
- Přijatelná cena
- zdá se, že normálně funguje
- Rychle dodani
- Kvalitní nano respiratory
Přijatelná cena a dodání zbozi
- Dodání do 2 prac. dnů
- Výborná kvalita nano respirátorů
Rychle objednání a dodání
- Za jeden den tři respirátory praskla gumička
- žádné
- nedodání
- nespolehlivost
- žádná komunikace
Provedla jsem objednávku 24.2.2021na základě informace o dostupnosti zboží s dodáním GLS a na dobírku . Když jsem nebyla ani po 5 dnech informována, kdy mi zboží bude doručeno, rozhodla jsem se, že tam zavolám. Po telefonu mi bylo sděleno, že se přednostně dělají objednávky s respirátory a že začátkem dalšího týdne bude vyřízena objednávka má :( čekala jsem tedy po té jsem 3.3 2021 napsala email. 4.3. mi odepsali že objednávka se vyřizuje a co nejdříve bude vyřízena. Tak jsem čekala. Nic!! 8.3. jsem tedy znovu volala v jakém stavu je má objednávka a tam mi bylo sděleno že neví z jakého důvodu není má objednávka vyřízena a že předají technikovi a napíší mi email kde mne budou informovat....a opět nic!!!! 11.3.jsem tedy znovu volala v jakém stavu je má objednávka a opět stejná písnička a to už jsem nevydržela a objednávku stornovala!!!! a světe div se do jedné minuty mi přišel od nich email o provedeném zrušení mé objednávky. Nikdy více!!! Nedoporučuji a už nikdy zde nakupovat nebudu!!
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
omlouváme se, ale z Vaší recenze není zřejmé, že by jste u nás provedla objednávku.
Požádáme tedy o zaslání více informací na e-mail níže.
[email protected]
Jaromír Soukup Shop team -
Zboží bylo doručeno pozdě. Jeho kvalita mě velmi zklamala.
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
mrzí nás zpožděné dodání objednávky, které bylo zapříčiněno velkým množstvím zakázek ze strany zákazníků.
V případě nano respirátorů máme vždy kladnou reakci a prozatím si nikdo nestěžoval na jejich kvalitu. Pokud nám zašlete
více informací do e-mailu infolinky ([email protected]), tak jistě nalezneme způsob jak napravit uvedenou situaci.
Jaromír Soukup Shop team -
Vstřícnost při vyřizování objednávky.