- Slušný výběr, solidní ceny.
- Zboží bylo skladem, tak mě překvapilo delší čekání na zásilku.
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen s nákupem.
Věříme, že při dalšímu nákupu budete opět spokojen.
- rychlost
Bez problémů.
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojena s nákupem.
Věříme, že při dalšímu nákupu budete opět spokojena.
- zboží nedodáno.
- Rychle vyrizeni
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen s nákupem.
Věříme, že při dalšímu nákupu budete opět spokojen a opět navštívíte náš e-shop.
- Rychle doručení
Po přečtení recenzí na tento obchod jsem se trochu bála, zda zboží dorazí, ale všechno proběhlo bez problémů. Zboží dorazilo třetí den od objednání a za výrazně nižší cenu než u ostatních eshopů. Jsem maximálně spokojená.
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojena s nákupem.
Věříme, že při dalšímu nákupu budete opět spokojena a již teď se těšíme na další Vaši návštěvu e-shopu.
Jaromír Soukup Shop team -
- skvělá komunikace, přehledné stránky, rychlé doručení
bez výhrad
Jaromír Soukup Shop team -
- Zakoupila jsem zboží, které mělo být skladem ve více než 5ks, ihned jej zaplatila. Další 3 dny bylo ticho, volala jsem jim, kdy bude zboží odesláno a odpověděli mi, že hned zítra. Poslali mi číslo balíku, který ale nebyl určený pro mě. Volala jsem znovu a číslo ozvalo se, že číslo neexistuje. Psala jsem tedy znovu email, co se děje a kdy mohu očekávat svoji zásilku a stroze odpověděli, že další týden. Tak jsem jim odpověděla, že jak je možné, že když je zboží skladem, tak nedodrží termín dodání, který na stránkách uvádí a přišel jen email, že jako omluvu obdržím desinfekci. To beru jako výsměch. Nedoporučuji!
- PŘEHLEDNÉ, SNADNÉ, RYCHLÉ DODÁNÍ
- NEŽ JSEM STAČIL OBJEDNAT - AKCE FUČ, ALE JINAK BOMBA
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen s nákupem.
Věříme, že při dalšímu nákupu budete opět spokojen a již teď se těšíme na další Vaši návštěvu e-shopu.
- Zboží neodpovídá nabidce
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
děkujeme za Vaše hodnocení a mrzí nás, že se zbožím nejste spokojená, ale z Vaší strany nemáme více informací,
kde přesně nastala chyba a požádáme Vás o více podrobností, které nám můžete zaslat na e-mail infolinky níže.
[email protected]
Jaromír Soukup shop Team -
- Vše bylo OK
Důvěra k majiteli Jaromíru Soukupovi
široký výběr zboží, příznivé ceny, rychlá reakce obchodu, slušnost a vstřícnost jeho zaměstnanců
- Zboží přišlo v takovém stavu že jsem ho opětovně odeslal zpátky .
- Vse OK
yboží mi nebylo ještě doručeno
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
děkujeme za Vaše hodnocení.
Vaše objednávka byla zadána dne 17.3.2021, předána dopravci 18.3.2021 a 20.3.2021 Vám byla doručena.
Pro více informací jsme Vám zaslali e-mail, abychom zjistili více informací k nedoručení zboží.
vše OK :)
- Zboží nebyli schopní dodat a z jejich strany žádná komunikace,po třetí urgenci z mé strany jsem objednávku zrušila a na vrácení peněz jsem čekala 6 dní.
Obchod nedoporučuji
- Komunikace
- Dodání
- Přístup k zákazníkům
- NEDOPORUČUJI
Dne 12.1.2021 jsem provedla objednávku, kterou dle informace v pořádku přijaly. Objednávka byla zaplacena kartou, vše proběhlo z mé strany v pořádku.
Dnes je 25.3.2021, tzn. více jak dva měsíce po objednávce, ze strany eshopu žádná reakce. Několikrát jsem psala email ( např. 18.1.2021, 22.1.2021 ), dne 19.2.2021 mi přišel email, že bylo předáno dopravci ( více jak měsíc po objednávce?). Od té doby znovu stále nic. Zboží nepřišlo, peníze na účet také nepřišly ( i přes několikeré stornování objednávky ). -
neposílají dárek
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
mrzí nás, že Vám nebyl dodán dárek k nákupu s hodnotou nad 500,- Kč s DPH.
Již jsme s Vámi v kontaktu a bude Vám zaslán Vámi vybraný dárek zdarma na naše náklady.
Jaromír Soukup Shop team -
- píšou skladem a nemají !!!
- týden po objednávce a nikdo se neozývá a zboží nikde.
- napíšou konečně nějaký termín, týden po termínu a zboží opět nikde !!!