- špatně označené místo - těžce se hledá
- ve výdejním místě jsem musel být na minuty přesně
- psali, že mají zboží skladem a přesto to trvalo 3dny, tedy dokonce déle než u těch, kteří uváděli, že to zboží mají do 2 dnů, takže podle mého dojmu zboží skladem neměli
nemají zboží skladem a tedy hned k odběru, i když sami uvádí, že skladem ho mají, pro osobní vyzvednutí je místo vyzvednutí těžce nalezitelné
mrzí nás Vaše hodnocení.
Vámi objednané zboží bylo dostupné k vyzvednutí do 3 pracovních dní na výdejním místě, jelikož objednaný obraz je nutné
vždy nechat vyrobit přímo na míru zákaznické objednávky.
Výdejní místo je zřetelně označeno cedulí s názvem našeho e-shopu, ale je možné, že již označení bylo vlivem povětrnostní
situace nezřetelné a bude co nedříve napraveno.
Hezký den.
Jaromír Soukup Shop team -
- rychlé dodání
- výhodná cena
- Žádné výhody zde nejsou. Možná tak storno objednávky ze strany obchodu, jelikož s tímhle obchodem už nechci nic mít.
- Příšerná komunikace (jestli se tomu tak vůbec dá říkat) ze strany obchodu
- Lživé informace ohledně stavu zboží na skladě
- Dodání ani po 2 týdnech nikde
- Bylo mi řečeno že bude zboží doručeno aktuální týden (týden předtím). Ze strany obchodu žádná odezva. Po víkendu přišel email že je stornována objednávka.
- Takto si vážně nepředstavují jednání a obchod když něco kupuji.
- Rozhodně nedoporučuji na tomto obchodě cokoliv kupovat !!!
- Rychlé vyřízení
- výhoda objednání z domova
Velmi dobrá domluva po telefonu,rady ,jak postupovat při objednání .Opravdu perfektní jednání i služba bez známky špatného jednání i cena vyhovovala
Zboží bylo v nabídce že je skladem, přitom ho neměli,čekala jsem zprávu o přijetí platby, peníze jsem posílala převodem, nic se nedelo až jsem tam musela volat a poptavat se .Penize mi naštěstí vrátili.
Velmi rychlé dodání
- Reagují na dotazy
- Dlouhá dodací doba i když zboží je momentálně skladem
- schnelle Lieferung
- gutes Preis-/Leistungsverhältniss
gute Qualität zum angemessenen Preis
- Spolehlivý nákup, dobrá konzultace se zákazníkem, ochota pomoci
- Zboží zatím nedorazilo a není ani nikde napsáno kdy dorazí a to je velká chyba
Dobrá komunikace se zákazníky. Rychlé pisemne reakce .
Objednávka přijata, zboží skladem, platba za zboží odečtena z účtu a zboží z objednávky nikde. Informace žádné.
mrzí nás Vaše hodnocení.
Vaše objednávka byla vlivem velkého množství zakázek ze strany zákazníků pozdržena o několik dní.
Za uvedené pochybení se omlouváme a věříme, že kapacita expedičního místa bude navýšena pro odbavení
většího počtu objednávek.
Hezký den.
Jaromír Soukup Shop team -
- Zavádějící informace
Provedl jsem objednávku na základě informace o dostupnosti zboží s osobním odběrem. Když jsem nebyl ani po dvou dnech informován, kdy si mohu zboží vyzvednout, rozhodl jsem se, že tam zavolám. Po telefonu jsem byl informován, že zboží není a musím čekat ještě dva dny. Tak jsem čekal. Když se ani po týdnu nikdo neozval, požádal jsem e-mailem o zrušení mé objednávky. Informaci o tom, že byla objednávka zrušena, jsem obdržel hned druhý den. Nedoporučuji a už nikdy zde nakupovat nebudu.
Zboží zakoupeno před více než týdnem, obratem zaplaceno a od té doby žádná reakce. Zboží nedorazilo a ani info ze třeba právě není skladem.
Zboží objednané 20.2.2021,hned zaplaceno, dodnes (3.3.2021) nepřišlo.
- Dobré ceny
Vše v naprostém pořádku, díky.
- Rychlé vyřízení
- cena přijatelná
Objednávka byla na nano respiratory, objednávka přijata komunikace byla v pořádku, objednávka byla napsána s omluvou s tím že naskladnuji út stř v pondělí další týden objednala stornovana eshopem
- 14 dnů od objednávky ještě nebylo zboží dodáno.
mrzí nás Vaše hodnocení.
Pozdržení odeslání objednávek bylo oznámeno i ve zvláštním e-mailu, který jsme zasílali všem zákazníkům. Pozdržení je z důvodu velkého množství objednávek, které bylo zmíněno v uvedené zprávě.
Děkujeme za pochopení.
Jaromír Soukup Shop team