Presne nevim co so myslet. Objednal jsem 2x sluchatka v eshopu, prislo mi info, ze se na tom dela a pak mi druhy den zavolala zamestnankyne, ze jedny sluchatka uz nemaji ... ze si je ma prijit nekdo vyzvednout osobne. Jak jako nemaji? Nemaji aktualizovany sklad? Druhy den sem musel napsat mail s dotazem co se deje, jestli teda budou nebo ne. Na vratku za ty jedny sluchatka jsem cekal tyden. Penize vraceny, ale obchod neprobehl k me spokojenosti hlavne z toho duvodu, ze si muzete objednat zbozi ktere nemaji a pak jeste musite cekat a aktivne psat, abych zjistil jestli budou nebo ne ... coz je pred vanocema celkem problem. Takze za me ... mozna jsem mel smulu, ale spis nedoporucuju.
- Přišel mě jen dotazník na spokojenost, nikoliv zboží.
Dlouhá čekací doba dodání produktu, produkt zatím nedodán
Po 2 dnech od potvrzení objednávky volali ze zákaznického servisu že mají špatně cenu u výrobku. Přes týden čekám na vrácení platby
V uvedeném popisu při nákupu produktu bylo napsáno 4GB/128 GB. Jakmile jsem produkt zaplatil, vyskočila mi faktura na 3GB/ 32 GB, což je teda znatelný rozdíl. Buď to tam bylo někde mezi řádky nebo nevím, ale parametry telefonu, který jsem kupoval byly jiné. Kdybych to dopředu věděl, telefon bych si nekoupil. Z důvodu, že to byl dárek jej ale vracet nebudu. Každopádně zklamání. Připadne mi to jako klamavá reklama.
- Zboží nekvalitní objednaná plachta na bazén vypadá jako výplň jiného zboží v krabičce, nepravidelně uřízla
Na první pohled neměl obchod nejlepší hodnocení, ale zboží na něm vyšlo nejlevněji, tak jsem to zkusila. Ze začátku se vše zdálo v pořádku. Obchod komunikoval, že přijal objednávku, že ji vyřizuje, že ji odesílá... Doba dodání byla 2 dny, což je za mě super!
Z určitých důvodů jsem pak bohužel musela odstoupit od smlouvy a zboží vrátit.
29.3. mi dorazil výrobek, 31.3. jsem ho posílala zpět, 4.4. jim dorazilo a pak už se mi nikdo neozval. Už několikrát jsem volala na podporu a urgovala moji "vrácenku". Až tento týden, kdy už jsem byla do telefonu opravdu nepříjemná, mi přišel email, že byla moje objednávka stornována.
Peníze stále nedorazily..
Pro mě je takové chování neakceptovatelné, takže za mě už nikdy víc z tohoto obchodu! -
hodnocení není možno provést, neboť objednané zboží dosud nedorazilo....
- opravdu neskutečně dlouhá doba od vyřízení objednávky po dodání. Objednávku, kterou jsem ihned i zaplatila jsem do dnešního dne neobdržela.
Už nikdy více zde objednávat nebudu, objednávka se nedá ani sledovat, v jakém je zrovna stavu.
Objednávku obchod stornovat s tím, že zboží není skladem. Bohužel bylo, ale za vyšší cenu, tudíž nepravdivé info. Kdyby e shop napsal, co je ve věci, zboží bych koupila i za vyšší cenu, patrně nepotřebuji vydělavat a mají zákazníky na háku.
- Objednávka z 30.1.2022 nebyla do 8.2.2022 vyřízena.
Reakce obchodu Jaromir Soukup Shop
děkujeme za hodnocení, ale Vaše objednávka Vám nebyla odeslána z důvodu, že jste si zvolil platbu on-line kartou, ale
platba neproběhla a není zaplacená.
Hezký den.
Jaromír Soukup Shop team -
obchod zrušil objednávku s tím,že uhrazená cena zboží mi bude obratem vrácena, po týdnu čekání mi bylo sděleno ,že si mám přečíst všeobecné podmínky, kde je odkázáno na vrácení peněz do 14ti dnů v případě zrušení objednávky klientem. Objednávku zrušil obchod, jelikož zboží nemá .
zboží nebylo doposud dodáno, na urgence nikdo nereaguje
- zboží "skladem" mi stále jen slibují
Bohužel moje první a současně nepříjemná zkušenost. Koupil jsem dárek "skladem". U dopravce DPD obratem byla založena zakázka a od té doby je ve stavu "Přijali jsme informace k zásilce od odesílatele." Operátoři soukupshop.cz mě přesvědčují, že zásilka je na cestě, což evidentně není pravda.
V televizi běží reklama ale zboží na skladě není. Čekání avizované cca měsíc, čemuž nevěřím a objednávku jsem zrušil.
- Objednávka byla potvrzena, dostal jsem slevu na další nákup a zboží stále nikde.
mrzí nás Vaše hodnocení.
Vaše objednávka Vám nebyla odeslána z důvodu, jelikož jste si zvolil platbu online kartou a tato platba neproběhla.
Tudíž byla objednávka stornována, kdy i taková informace Vám byla odeslána do Vašeho e-mailu.
Hezký den.
Jaromír Soukup Shop team -
- Zboží skladem, přesto do 7 dní nedorazilo.
Objednal jsem zde jen proto, že oproti jiným měl být produkt skladem. Nyní stále čekám na dodání, dostupnost neznámá. Jedná se o medicínský přístroj za desítky tisíc, generátor kyslíku, který jsem potřeboval mít co nejdříve. Velké zklamání.
- 10 dní čekám, na doručení objednaného zboží, zatím. S tím jsem se v žádném eshopu nesetkal. PH
mrzí nás Vaše hodnocení.
Vaše objednávka je již od 29.4.2021 připravena k odeslání, ale dopravní firma DPD si balík nepřevzala, jelikož má plnou kapacitu a nepřijímá další zakázky.
O dalším postupu jste byl informován v e-mailu.
Omlouváme se a přejeme hezký den.
Jaromír Soukup Shop team -
Do dnešního dne nebylo zboží doručeno