Přihlásit se a přidat recenzi

Mnou objednané a zaplacené zboží nebylo již na skladě, přestože bylo nabízeno skladem. Co mě mrzí ještě více, že mi ještě ani po 16 dnech nebyly zpět vráceny peníze

• 13.1. jsem přes e-shop objednala boby,zaplatila předem,byli skladem měly přijít do dvou dnů,když se tak nestalo, musela jsem se ozvat sama jak to vypadá,bylo mi řečeno že zájemců bylo více a tím pádem už bylo vyprodáno že mám udělat storno objednaku stím že do 14 dnů od storno objednávky přijde platba zpět do dnes stále nic.

Při objednávce nepřišel ani e-mail s objednávkou,proto nedoporučuji,zda platba dorazí nevím!!

• 20 %

• Zadna neni! Pokud chcete aby vam nejaky eshop ctrnact dnu drzel Vase penize, smele nakupujte!!!
    • Zbozi avizovano jako skladem, skladem nebylo!
    • Penize zpet nemam ani po ctrnacti dnech!!!
    • Velmi neprijemna podpora!!
    • Durazne nedoporucuji tento obchod a zvazuji obraceni se na COI.

Myslim ze vyse uvedeno je plne dostacujici. Bohuzel jsem si neprecetla recenze predem. Zbozi objednano jako skladem nejdrive tvrdili ze dodaji se spozdenim (v obchodnich podminkach maji 5 dnu - uz to je katastrofa, nasledne po dalsich trech dnech objednavka zkusena, zitra je to ctrnact dnu a doposud nemam penize zpet! Kdyz opomenu velmi neprijemnou podporu na emailu tak na dotaz kdy odeslou zpet penize obdrzite pouze automaticky email ze vase objednavka byla opravdu stornovana.. no dekuji pekne!!!

• Velmi rychle odeslání, děkuji
  • 20 %

• Výhoda :) opravdu žádná!!!
    • Stovky
    • Katastrofa

Od 18.12.2020 objednávka i zaplacena. Až dnes jsem peníze získal zpět. Nedoporučuji obchod a toho šaška co má neustále ruky v kapsách včetně celého teamu shop :)) jak se nazývají zavřít!!! Vyhněte se obloukem.

• 60 %

• Zadna
    • Zboží není skladem, ikdyz mají na e-shopu opak
    • Komunikace na bodu 0

Opravdu otřesné chování e-shopu k zákazníkovi.
    Na e-mail mi nikdo neodepsal. Na telefon se dovolate pouze někam na callcentrum kde váš požadavek napíší e-mailem někomu jinému.
    Zboží, které jsem si objednala a bylo na e-shopu skladem jsem ani po 3 týdnech neviděla.
    Po otázce kdy mi bude odesláno přišla pouze odpověď brzo vám zboží odešleme.
    Teď čekám na vracení svých peněz zpět.

• Obchod uvádí, že je zboží skladem. Objednáte, zaplatíte a za dva dny vás informují, že zboží není a musíte čekat 2 TÝDNY na své peníze. NEHORÁZNOST a naprosto nedoporučuji !!!!

Obchod uvádí, že je zboží skladem. Objednáte, zaplatíte a za dva dny vás informují, že zboží NENÍ a musíte čekat 2 TÝDNY na své peníze. NEHORÁZNOST a naprosto nedoporučuji !!!!

Na webu skladem, zaplaceno převodem, po týdnu peníze nevráceny

• Zadna komunikace o nedostupnosti zbozi a stornu objednavky, az po telefonatu z my strany
    • Penize za storno ani po tydnu neprisli

V pondělí vytvořena objednávka s osobním vyzvednutím, na produkt který byl podle shopu skladem. 4 dny bez reakce, poté zrušení objednávky ze strany shopu, protože produkt skladem neměli. Nedá se doporučit.

• žádná
    • Po objednání zboží mi byla doručena zpráva o potvrzení objednávky. Po týdnu mi však zboží nedorazilo, tak jsem kontaktoval obchod. Bylo mi, s omluvou, odpovězeno, že systém automaticky potvrzuje objednávku, i když zboží není.

Asi nedostatečná kontrola objednávek, jelikož mi ani po týdnu nebyl nikdo schopen odpovědět, že zboží není.

• objednáno 12.1.2021 a doposud zboží nedorazilo
    • 14.1.2021 zpráva, že zboží bylo předáno přepravci
    • 18.1.2021 začala hromada lží, že zboží určitě doručeno dnes nebo zítra, číslo zásilky pro sledování nejsou schopni zjistit - nakonec druhý den zjistili
    • poté se v systému dopravce dozvíte pouze informaci, že byla dodána data elektronicky a čekají na dodání zásilky od obchodu
    • voláte tedy znovu a optět vám lžou, že zboží bylo odesláno, po argumentaci, že tomu tam není - prověří a ozvou se - a už se nikdo neozval
    • další den tedy opět voláte a běhěm hovoru vám cpou jednu lež za druhou.... např. v jedné větě Vám řeknou, že vidí zboží předané přepravci a zároveň Vám sdělí, že to není skladem, takže to nedodají a pošlou Vám email o zrušení.
    • když chcete kontakt na nadřízené - nelze, do skladu nelze - prý s nimi sklad nekomunikuje
    • nakonec 22.1.2021 sami objednávku stornovali, že pošlou peníze - to chci vidět!!! A ještě drze nabídnou 5% slevu na další nákup!
    • nakukuji na eshopech pravidelně a nic horšího jsem mi nestalo
    • komunikace katastrofa - místo, aby rovnou řekni, neumíme to dodat a zrušili to hned, tak Vám budou cpát jednu lež za druhou
    • nakonec zboží objednáno 21.1.2021 u konkurence a 22.1.2021 již bylo dodáno!!!

V TOMTO OBCHODĚ NENAKUPOVAT - V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEDOPORUČUJI!!!!

• Až na základě mého shánění po objednaných a zaplacených věcí mi odepsali, že výrobek je bohužel vyprodán a zbylé zboží mi bude zasláno. Ani v tomto případě se tak nestalo a opět jsem se musela dovolávat, kde mám zaplacené zboží. Na zákaznické lince uznali pochybení na jejich straně a sdělili mi, že zboží nemají. Přislíbili vrácení pěněz. Objednávku jsem provedla 12.1. a dodnes 24.1. nemám ani zboží ani peníze. Mrzí mě, že se firma neobtěžovala mne o skutečnosti informovat sama. Z této zkušenosti mi nezbývá než zde již více neobjednávat.

• - špatná komunikace
    • - zboží objednáno 12.01.21 a do 24.01.21 ještě nedodané

Zboží skladem,objednávka po třech dnech zrušena obchodem bez udání důvodu.

Takovou reklamu na TV Barrandov a pak 14 dní čekáte na zboží a konečné fázi příjde email, že zboží nepříjde..... Jsem hodně naštvaná..

první nákup, rychlost dodání, cena

Ačkoliv je zboží inzerováno skladem po týdnu dorazí emailem zpráva, že zboží není

super

Bohužel boby uvedeny skladem, po 3 dnech zrušeno, že je nemají. Pro mě zklamání.