Neuvěřitelná rychlost dodání!
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Smarty -
Objednal jsem ochranné sklo na Poco F5 Pro 5g. Přišlo mi sklo Glass Shield 5D Tactical. Dodané sklo je rozměrově výrazně menší než rozměry telefonu! Firma vůbec nekontroluje produkty, jestli jsou vůbec vhodné pro daný typ! Při dotazu na tento problém mi bylo napsáno, že mám produkt na vlastní náklady zaslat zpět. Další utracené finanční prostředky, ztráta času a čekání jak to dopadne? Ne, nebudu se tím dál zabývat a dál ztrácet čas, ale udělám firmě Smarty.cz odpovídající reklamu na všech dostupných platformách. Obchod u této firmy ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!!
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost, dle ověření byla záležitost řešena v emailové komunikaci s odkazem na reklamační oddělení a případné vrácení zboží. Pokud by se jednalo o pochybení na naší straně, vrací se Vám platba za dopravné na hlavní sklad, vrácení přes naše prodejny je zdarma. K chybě mohlo dojít, to nevylučujeme, ale nejprve je nutné záležitost vždy prověřit. Děkujeme za pochopení.
Tým Smarty -
nedá se zaplatit částka kartou na vybrané pobočce zásilkovny,jen v hotovosti.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Platba na výdejním místě Zásilkovny je možná pouze v hotovosti, tato informace je též uvedena v možnostech dopravy na webu: https://www.smarty.cz/Doprava v sekci 3000+ odběrových míst. Ostatní způsoby dopravy lze hradit kartou nebo převodem.
Tým Smarty -
Jeden den objednáno,druhý den doručeno. Mnoho obchodů by si mělo vzít Smarty za svůj vzor...
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Rychlé, spolehlivé
Tým Smarty -
Objednávka velice rychle dorazila. Kvalitní zpracování.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste nalezl požadovaný výrobek. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.
- Krásný eshop
- Rychlost vyřízení
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
- Rychlost, prizniva cena
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a cenami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- dodání ve dne určení
- super cena
Tým Smarty -
- Rychlost zpracování objednávky a dodání přes DPD.
Rychlost zpracování objednávky a dodání přes DPD. Vše OK.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží na Vaší adresu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Smarty -
- Dobré ceny, rychlé dodání zboží.
- Nic.
Obchod doporučuji.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena s rychlostí doručení a cenami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Super děkuji K.Burianová
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byla spokojena s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
Tým Smarty -
- Rychlé doručení objednávky.
- Požadovaná platba v hotovost
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým Smarty -
- U produktu nejlepší cena, přehledné, rychlé dodání, komunikace ok.
- Neznám
Viz výše
Pouze chvála
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- Velký výběr nabízených výrobků
- Rychla doprava
- Dobra cena
- Rychlá doprava.
Reakce obchodu Smarty.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete rychlost doručení objednávky. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
- Doručení do hodiny
- V aplikaci Liftago vidíte kde kurýr je