- Rychlé doručení
- Dobrá komunikace s obchodem
Rychlé dodání. Perfektní komunikace.
Objednané zboží jsem obdržel tak jak bylo domluveno. pokud by bylo možné na telefon koupit pouzdro i kryt na display, byl bych absolutně spokojený. To jsem musel objednat jinde.
- Rychlost dodání
- Super komunikace
- Zboží dorazilo v pořádku
- E-shop mužů jedině doporučit
- komunikace
- rychlost
Spokojenost.
Velká spokojenost
Zboží přišlo rychle, v bezvadném stavu, doručení do AlzaBoxu chválím, mám možnost si zboží vyzvednout kdykoliv. A co musím vyzdvihnout je bezkonkurenčně nejlepší cena na celém internetu.
- Velmi dobrá cena
- Super komunikace
- Péče o zákazníky ( operátorka zavolá, asi je vše OK)
- Našel jsem telefon požadovaných rozměrů.
- Cena příznivá bez doplatku za dopravu a dobírku.
- Rychlé dodání.
- Rychlá reakce a solidní jednání
- Není
- Rychlost doručení
- Osobní zájem a komunikace
- Velmi dobrá cena
- Jediný obchod, který nabízel požadovaný model telefonu.
Objednání i doručení OK.
- Nejlepší ceny na trhu
- Skvěly sortiment
- Spokojenost
Nic
Skvělý přístup ke klientovi, milá komunikace, rychlost, jednoduchost.
+ rychlost dodání
+ péče o zákazníky (operátorky volají a ptají se na spokojenost se zbožím), je to můj druhý iPhone
- žádná negativa -
- Podvodníci
- Nekalá obchodní praktika
Nic nekupovat! Obchod prodává použité zboží jako nové. Koupil jsem nový iphone, ale byl pomalý. Podle kontroly sériového čísla byl telefon aktivovaný už před několika lety. Vše nově zabaleno, na první pohled nic nešlo poznat. Po doručení zboží volala paní s žádostí o kladnou recenzi a že pošle dárek. Zajišťují si takto pozitivní hodnocení, proto měním recenzi a varuji všechny ostatní. Dohledejte si hodnocení tohoto obchodu i mimo heuréku, těch případů je hodně - telefon nefungoval jak má, přestal fungovat úplně atd. Peníze nakonec vrátili po zaslání předžalobní výzvy, ale smartonix už nikdy víc!
Vše bylo v naprostém pořádku.