• Kvalita výrobků
    • Rychlost dodání

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den Šárko, děkujeme za krásné hodnocení. Máme velkou radost, že jste s našimi věcmi i rychlostí dodání spokojená. Pohodové dny i noci přeje, Monika ze Sleepee

Mušelínový spací pytel s nohavicemi je naprosto úžasný, pořád jsme bojovali s tím, že se nám syn odkopával a museli jsme ho několikrát během noci přikrývat, jelikož v běžném spacím pytli už být nechtěl. Tento je skvělý, máme i jeho teplejší variantu a je super, jelikož syn spí i v zimě v chladné místnosti. Určitě doporučuji, rychlé dodání a navíc krásně zabaleno :-)))

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme šťastní, že spací pytel s nohavicemi splnil vaše očekávání. Sama ho pro syna používám a souhlasím s vámi, že je to skvělá a praktická vychytávka pro malé noční akrobaty :-) Tak mám radost, že i váš chlapeček je spokojený.
    Mějte se krásně a přeji spoustu dalších pohodových nocí v teplíčku.
    S pozdravem Monika ze Sleepee

Zboží bylo doručeno včas, dokonce o den dříve, než bylo avizováno.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi, že balíček dorazil v pořádku a včas :-)
    Krásné a pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Moc příjemný materiál
    • Bleskové doručení
    • Krásně zabaleno a bez zbytečného plastu

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení. Udělalo nám velkou radost :-)
    Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Vše proběhlo v pořádku
    • Příjemná komunikace
    • Krásné zboží
    • Vyšší cena

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Marie, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsem moc ráda, že jste byla s nákupem u nás spokojená a spací pytel se vám líbí. Máte pravdu, že naše produkty nepatří k nejlevnějším, ale vyšší cena je vyvážena kvalitou produktů, takže věřím, že bude spací pytel vašemu děťátku dobře a dlouho sloužit a až z něho vyroste, prodáte ho třeba někam dále :-) Krásný a pohodový adventní čas vám přeje Monika ze Sleepee

Rychlé jednání i dodání. Materiál je moc příjemný, malá od tě doby nespí v ničem jiném.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Lucko, moc děkujeme za milé hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s věcmi od nás spokojení a vaší princezně se v nich krásně spí. Přeji vám spoustu klidných nocí a pohodový adventní čas. Zdraví vás Monika ze Sleepee

Vše ok

• Kvalitní a krásné zboží
    • Skvělá a rychlá komunikace s obchodem
    • Krásně zabalená objednávka
    • Dárek navíc
    • Rychlost dodání

Prostě bomba.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, mnohokrát děkujeme za tak parádní recenzi! Jsme moc šťastní, že vám balíček od nás udělal radost a jste s nákupem spokojená. Vykouzlila jste svojí recenzí úsměv na rtech celému našemu týmu :-) Děkujeme!
    Krásný adventní čas vám přeje Monika ze Sleepee

Nákup proběhl v pořádku, nemám žádné výhrady.

Reakce obchodu Sleepee

Krásný den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
    Pohodový adventní čas vám přeje Monika ze Sleepee

• Objednaný spací pytel přišel moc pěkně zabalený v dárkové krabici

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Jsem moc ráda, že se vám balení našich produktů líbí a balíček od nás vám udělal radost :-)

• Rychlé dodání
    • Nádherné balení
    • Kvalitní produkty
    • Super komunikace s obchodem

Objednala jsem 2 spací pytle, dodány byly do 2 pracovních dnů, krásně zabalené. Nemůžu se dočkat, až je poprvé použijeme a určitě neobjednávám naposled :) Moc chválím a takto to má vypadat!

Reakce obchodu Sleepee

Krásný dobrý den, mnohokrát děkujeme za tak nádhernou zpětnou vazbu. Máme opravdu velkou radost, že jste byla s nákupem u nás spokojená a vše proběhlo podle vašich představ :-) Přesně tohle nám dává elán a chuť do další práce, děkujeme! Přejeme spoustu pohodových dnů i nocí s vaším andílkem a krásný adventní čas. S láskou Monika ze Sleepee

• kvalita
    • rychlost doručení

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Veroniko, děkujeme za milé hodnocení. Mám radost, že jste byla s nákupem u nás spokojená :-)

• rychle dodání, vstřícnost

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Máme radost, že se vám u nás dobře nakupovalo :-)
    Mějte pohodové dny i noci, s láskou Monika ze Sleepee

Objednávka byla bez problému a včas vyřízena.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Ivet, děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl podle vašich představ :-)
    Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

Nespravne informacie na strankach v detaile produktu vs ake informacie na produkte prisli.

Zdlhava a neflexibilna komunikacia so zakaznikom.

Extremne vela obaloveho materialu.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá, protože nám pomáhá zlepšovat naše výrobky i služby. Máte pravdu, že jsme měli chybu v popisku a uváděli jsme, že je naše peřinka vhodná od 17 do 24 stupňů, i když je vhodná také do nižších teplot. Za tuto chybu se ještě jednou omlouváme a děkujeme za upozornění.
    Mrzí mě, že Vám naše komunikace přišla neflexibilní a zdlouhavá. Kolegyně Verča Vám na Váš email zaslaný k večeru odpověděla hned následující den ráno a nabídla Vám možnosti řešení. Vybrala jste si možnost vrácení, na což jsme reagovali zasláním kódu pro zpětné vrácení a náklady za vrácení tak šly za námi.
    Obalový materiál, který používáme je recyklovaný a recyklovatelný. Balíčky balíme ekologicky, ale zároveň tak, aby vydržely mnohdy bohužel nešetrnou manipulaci přepravců. Tašku, ve kterém jste povlečení obdržela můžete nadále využívat během cestování, stejně jako krabičku na prostěradla, kterou lze využít jako obal na vytahovací kapesníčky :-)
    Ještě jednou Vám děkuji za zpětnou vazbu a upozornění na chybu, kterou jsme na webu nestihli včas upravit. Moc mě mrzí, že nejste s nákupem v našem obchodě spokojená, protože spokojený zákazník je naší největší odměnou a děláme vždy naše maximum proto, aby to tak bylo.
    Přeji Vám pohodové dny i noci s Vaším miminkem, s přátelským pozdravem, Monika ze Sleepee

• Kvalita
    • Cena

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Máme radost, že jste s kvalitou našich výrobků spokojená a doufám, že se bude vašemu andílkovi ve spacím pytli krásně spinkat :-) Pohodové dny i noci přeje Monika ze Sleepee

• Rychlost dodání,perfektní zabalení

Vřele doporučuji

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Jsme moc rádi, že se vám u nás dobře nakupovalo a jste se zbožím i balíčkem jako takovým spokojená :-) Přeji vám pohodové dny i noci, Monika ze Sleepee

• Rychlé dodání

Doporučuji, rychle dodání, zboží krásné.

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, Andreo, moc děkujeme za vaši milou recenzi. Jsme šťastní, že jste s nákupem u nás spokojená a naše produkty vám dělají radost :-) Krásný den vám přeje Monika ze Sleepee

rychle dodání, krásně zabalené zboží, dobrá komunikace obchodu.

Reakce obchodu Sleepee

Milá Aneto, velice vám děkujeme za krásné hodnocení. Je nám velký potěšením, že jste s nákupem u nás spokojená :-)
    Přejeme vám pohodové dny i noci! Monika ze Sleepee

• Rychle dodani, krasne baleni

Reakce obchodu Sleepee

Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení. Máme radost, že balíček dorazil včas a udělal vám radost. To je naše největší odměna :-)
    Mějte krásné dny i noci, Monika ze Sleepee