• výborné ceny
    • přehlednost zboží
    • rychlost dodání
    • komunikace obchodu

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byli s nákupem, rychlostí dodání i naším přístupem spokojení.

Kajfosz Radek

• Bez problémů a průtahů zakázka vyřízena,tak jak by to má být.

+ dobrá cena

- drahá doprava

Dobrý den
    děkujeme za Vaše hodnocení, naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Dopravu pro nás primárně zajišťuje firma TOPTRANS EU a.s. a je v ní zahrnuto i balné. Cena dopravy se odvíjí od hmotnosti zásilky a naše okna váží v rozmezí 30-50 kg. Bohužel na trhu není moc přepravních firem, které by nabízely podobné služby za výhodnějších podmínek.
    Kajfosz Radek

Super komunikácia a rýchle dodanie, určite odporúčam.

Kajfosz Radek

• jediny obchod kde jsem sehnal tyto panty na stresni okno
    • Na to,že 2 páry těchto pantu stojí 300kč a poštovné je 195kč,tak to je mazec a ještě to nepřivezl jediny dopravce,ktery tam byl na vyber to je TOPTRANS,ale Česka pošta ve větší obalce.

Dobrý den
    naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR, proto u nás zakoupíte veškeré náhradní díly. Cenu náhradních dílů nejsme schopni ovlivnit jelikož je dodává přímo výrobce. Dopravu pro nás primárně zajišťuje firma TOPTRANS EU a.s. a je v ní zahrnuto i balné. Občas využíváme i služby České pošty, která je s ohledem na menší zásilky rychlejší. Váš podnět je pro nás důležitý a proto jsme nově u malých zásilek nastavili možnost výběru dopravy včetně České pošty.

Kajfosz Radek

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• rychlost, ochota poradit

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byli s rychlostí dodání i naším přístupem spokojení.

Kajfosz Radek

Reagovali i na telefonáty, vyšli mi vstříc

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s přístupem našich telefonních operátorů pokojen.

Kajfosz Radek

• výborná emailová Komunikace s panem Lubojackim. Vždy obratem zodpověděl dotazy k výrobkům.
    • máte dvoje internetové stránky. Jedny staré neaktualizované. Jednou jsem se lekla, že snad již nevyrábíte výrobky, které byly ale na těch druhých aktualizovaných web.stánkách...

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení komunikace. Naše staré webové stránky se nějaký čas zobrazovaly souběžně s novými aktualizovanými stránkami. Omlouváme se a doufáme, že naše nové webové stránky budou přehledné a srozumitelné.

• Dobré ceny
    • Asi chyba v komunikaci,ale jsou to již tř týdny a okno stále nikde.Minulý nákup v pohodě,takže nevím co se stalo.Snad okno do zimy dojde.

Minule vše proběhlo hladce,ale teď spíš nic než moc.Snad se už brzo ozvou

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho hodnocení i když není pozitivní. Omlouváme se za prodloužení termínu dodání. Objednával jste si okno + lemování, které míváme skladem. Součástí objednávky byla rovněž roleta, kterou pro nás vyrábí externí firma dle přesného požadavku zákazníka tzv. na míru. V období letních prázdnin došlo k prodloužení dodacích termínu za což se velice omlouváme. Přijměte prosím kompenzaci v podobě 5% slevy na Váš případný další nákup v našem e-shopu.

• nic mi nenapadá
    • nevím

docela spokojenost

Reakce obchodu SKYLIGHT

Děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu. Velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení.

• výborná komunikace
    • naživo lze okna vidět pouze na prodejně v Třinci.

kupovali jsme kvůli nízké ceně a hezkému zaoblenému designu jako mají okna Roto. Montovali jsme si to sami.
    Obchod bych doporučila ostatním pro výbornou komunikaci a hezké a snad kvalitní okna.

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení týkajícího se komunikace a ceny. Jelikož jsme oficiálním distributorem výrobků SKYLIGHT a sídlíme v Třinci jsou výrobky SKYLIGHT vystaveny v naší vzorkovně, nebo u našich vybraných obchodních partnerů.

• rychlost dodání, cena

spolehlivý

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení týkajícího se rychlosti dodání a ceny.

Kajfosz Radek

žaluzie přišli bez návodu.Musel jsem hledat na vebu.

Reakce obchodu SKYLIGHT

návod na montáž žaluzií je dostupný na našich webových stránkách v sekci NÁVODY K MONTÁŽI viz odkaz:
    S ohledem na ekologii nezasíláme návod v tištěné podobě.

Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den, tým e-shopu SKYLIGHT

• Žádné
    • V obchodě zboží skladem skutečnost zboží objednávaly v Německu.

• zaujala mě nabídka
    • nezjistil jsem slabiny

zboží
    cena
    přístup
    doporučuji

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení týkajícího se rychlosti dodání, přístupu a ceny.

• cena, dostupnost, doprava

Určitě doporučuji

• Nejlevnější na trhu

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení týkajícího se ceny našich produktů. V našem e-shopu SKYLIGHT Vám můžeme vždy garantovat tu nejnižší cenu s ohledem na to, že jsme od roku 2010 oficiálním distributorem výrobků SKYLIGHT v ČR.

Kajfosz Radek

• Okna za rozumnou cenu a kvalitu.

Doporučuji.

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení týkajícího se ceny a kvality našich produktů. V našem e-shopu SKYLIGHT Vám můžeme vždy garantovat tu nejnižší cenu a prověřenou kvalitu s ohledem na to, že jsme od roku 2010 oficiálním distributorem výrobků SKYLIGHT v ČR.

Kajfosz Radek

• Velmi vstřícně a slušné jednání a výborná komunikace.

Se zbožím které nabízejí, jsem maximálně spokojená,ochota a příjemné jednání,krátká čekací doba. Přijatelné ceny. Všem doporučuji.

Reakce obchodu SKYLIGHT

velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla s profesionálním vystupováním našich pracovníků spokojená. Snažíme se našim zákazníkům poskytnout prvotřídní služby a to jak v oblasti komunikace, ceny a termínu dodání.