- Super rychlé jednání a dodání
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Profesionální přístup k našim zákazníkům je pro nás samozřejmostí. Kvalita dodávaných výrobku, atraktivní cena, zboží skladem a rychlé dodání je pro nás prioritou.
Kajfosz Radek -
Vse perfektni a rychle dodano
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
Kajfosz Radek -
Kupovali jsme okna již před dvěma roky, komunikace a řešení problémů OK
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho opětovného nákupu a kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
- Rychlost a vstřícnost obchodu
Vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
- Rychle doruceni
Kajfosz Radek -
- rychlé dodání - 2 dny od objednání, to bylo super.
- zodpovězeny veškeré moje dotazy, pan Radek poradil, ochotný, zkontroloval, že objednané lemování souhlasí s objednaným oknem
- rychlá reakce, když jsme potřebovali náhradní díl, který jsme při montáži poškodili
- nevím
Ochotní pracovníci, měla jsem vždy příjemný pocit z telefonátů
- rychlost...cena...
Doprava....
Kajfosz Radek -
Rychlé a snadné domluva dokonalá
Kajfosz Radek -
Paráda.....okno jsem nutně nepotřeboval,a tak bylo jedno,kdy dorazí...a ejhle okno kurýr přivezl asi za 8 dnuu.....takže za mne jednička s hvězdičkou,jak pro obchod tak pro přepravní službu... Se
- Velice dobre jednáním
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen.
- Rychlé dodaní
- Kvalitní vyrobek
- Perfektně zabaleno
Kajfosz Radek -
To podstatné ukáže čas, namontováno svépomocí teprve pár dnů nicméně provedení se jeví robustní a propracované, jednotlivé díly na sebe celkem dobře " pasují". Každopádně montáž " svépomocí" doporučuji pouze opravdu zdatným " kutilům", protože při montáži se vyskytne spousta " specifik" která odhalíte až po rozebrání střechy ( různé nerovnosti, nastavování střešních latí, vedení eletroinstalace a podobně) a je nutno je ihned řešit.
Co se týká oken samotných, volil bych je znovu a mohu je doporučit.Reakce obchodu SKYLIGHT
Kajfosz Radek -
- Vše proběhlo v pořádku. Nákup, doručení, montáž.
- Kvalita zboží.
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT a SUPRO v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
- !
- O
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení.
Spokojenost
Rychlé jednání,kvalitní zboží,spokojenost.
Kajfosz Radek -
Velmi rychlé doručení, bez problémů
Kajfosz Radek -
Rychlost dodání zboží,okno vypadá slušně.
- ochota ,vstřícnost...
Kajfosz Radek -
Čekám ještě na objednané rolety. Okna jsou pěkná, jen jsem nedomyslela, že je nebudu moci, díky velké váze, nechat otevřená jen tak na 10 cm, zavírají se svou váhou. Musím je podložit 10 cm širokým polystyrenem.
Reakce obchodu SKYLIGHT
Rolety mají trochu delší termín dodání s ohledem na nutnost individuální výroby dle požadavku zákazníka. Systém oken SUPRO umožňuje dva stupně ventilace pomocí aretace kliky. Doporučujeme využívat pro větrání tento systém.
Kajfosz Radek