Zbozi neodpovida ani zdaleka tomu co obchod nabizi! Foto a realita vyrobku je 100 a jedna!! Na email co mi to poslali, co to ma znamenat jsem do dnes nedostala odpoved. Nedoporucuji!!
Vážený zákazníku,
děkujeme, že jste si udělali čas na hodnocení našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a rádi bychom se Vám omluvili, že jste neměli pozitivní zkušenost.
Situaci se zbožím bereme vážně a budeme se snažit podobným incidentům v budoucnu předcházet. Pro vyřešení této situace bychom Vás rádi požádali, abyste se obrátili na naše zákaznické centrum a kolegové z reklamačního oddělení se budou snažit co nejrychleji najít vhodné řešení.
Poprosíme Vás, abyste nám napsali na náš e-mail: [email protected], kde se budeme snažit danou situaci vyřešit co nejrychleji.
S pozdravem, tým ShopJK -
Průměrný obchod, žádné výrazné problémy ani benefity.
Reakce obchodu shopjk.cz
nejprve bychom Vám rádi poděkovali, že jste si udělali čas a zanechali nám hodnocení.
Spokojenost našich zákazníků je u nás prvořadá, a proto nás nesmírně těší, že jste spokojeni.
Těšíme se na Váš další nákup!
Přejeme Vám hezký den.
S pozdravem, tým ShopJK.cz -
- Popis jsem pochopil jako elektricky polohovatelné. Akorát kreslo vibruje. Za ty prachy předražené.
Čtěte pořádně popisy zboží....
Vážený zákazníku,
Situaci bereme vážně a budeme se snažit podobným incidentům v budoucnu předcházet. Pro vyřešení této situace bychom Vás rádi požádali, abyste se obrátili na naše zákaznické centrum a kolegové z reklamačního oddělení se budou snažit co nejrychleji najít vhodné řešení.
- Rychlost dodání
- Produkt se rozpadl po 2 dnech používání
- Tvrdá opěrka
- Pri kazdem sednuti, sedák pisknul
- Pokud se budete houpat na židli, skončíte lehce na zemi
- Prodáváte šmejdy
Herní židli jsem kupovala jako dárek, bohužel jsem netušila, že tenhle obchod prodává šmejdy jelikož se židle po 2 dnech používání rozpadla.
S pozdravem, tým ShopJK -
Zboží stále nedorazilo. Ani 5 dní po informaci, že zboží bylo předáno dopravci.
Dobrý deň,
veľmi nás mrzí, že ste objedaný tovar nedostali. V emaily sme Vás informovali o situácií, ktorá nastala.
Prajeme pekný deň. -
- Druhý den po objednání mi přišel e-mail od e-shopu, že zboží bylo odesláno, doprava kurýrem. Bez jakýchkoliv informací o kurýrovi. Neobdržena zpráva od žádné přepravní společnosti. Po třech dnech několikrát voláno do e-shopu, nikdo to nezvedal. Ozvali se až na e-mail na infolinku, že byl odeslán až následující den, než bylo psáno poprvé a že přepravní společnost je DPD a zaslali č.zásilky. Další týden ležela zásilka stále na centrálním depu, v DPD mi bylo řečeno, že balík nemůžou doručit, protože chybí všechny údaje včetně ceny za dobírku. Voláno do e-shopu, velmi nepříjemná Slovenka mi sdělila, že tam mají všechno a že to tedy ještě upravuje a hned to tam posílá. Po dvou hodinách na DPD neměli nic, po 6h také nic. Jen mi bylo sděleno, že k balíku nemají vůbec žádné info, ani o odesílateli, jen že to jde ze zahraničí. Balík jsem poprosila nedoručovat, i kdyby se e-shop přeci jen někdy rozhodl mé údaje zadat, do e-shopu jsem zavolala, že objednávku ruším. Zde si samozřejmě už nikdy nic neobjednám...
Kdyby šlo dát absolutní nespokojenost co se hvězdiček týče, nebude zaškrtlá ani ta půlka
Reakce obchodu shopjk.cz
situaci jsme Vám vysvětlili prostřednictvím emailu, na který jste nereagovali.
Váš požadavek jsme okamžitě řešili s přepravní společností.
Také jsme Vám poslali potvrzení o kontaktu přepravní společnosti hned po telefonátu s naší zaměstnankyní.
Proto nás velmi mrzí, že jste nespokojená. -
Překoupeno z polska , nezlobte se ale pokud budu chtít zboží z polska objednám si ho tam.
S pozdravem, tým ShopJK -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Zboží nepřišlo kompletní,chybí šroubky
- Není spolehlivost
S pozdravem, tým ShopJK -
Kvalita hrozná. Přestože krabice byla neporušená, některé díly přišly prasklé. První zásilka ani nepřišla, ztratila se někde po cestě. Absolutně nedoporučuji.
Vážený zákazníku,
Situaci s poškozeným zbožím bereme vážně a budeme se snažit podobným incidentům v budoucnu předcházet. Pro vyřešení této situace bychom Vás rádi požádali, abyste se obrátili na naše zákaznické centrum a kolegové z reklamačního oddělení se budou snažit co nejrychleji najít vhodné řešení.
S pozdravem, tým ShopJK -
přišlo uplně jině zboží nepotřebné
S pozdravem, tým ShopJK -
Zboží přišlo totálně poškozené. Okamžitě reklamuji
Zboží cestou bylo zničeno
- Komunikace
S pozdravem, tým ShopJK -
- Zboží nebylo kompletní. A co nejvíc nás naštvalo výrobce zapoměl vyvrtat díry
S pozdravem, tým ShopJK -
Není co hodnotit. V jakém stavu je objednávka jsme si museli zjistit sami telefonicky. Predpokládaný datum doručení úplně mimo. A během objednávky se cena navýšila . Ještě uvidíme jak to dopadne.
- Zásilka přišla poškozená a na žádné číslo není možné se dovolat.Velke zklamání
Objednané a předem zaplacené zboží po šesti dnech ještě nedorazilo
- Velmi nekvalitně vyrobený výrobek s plastu a přišel poškozený.
Zboží je na vyhození.Nefoporučuji zde nakupovat.