• Trochu jiný než je inzerováno.

Přišla SMS že zásilku doručí v danný den.Celý den jsem k vůli tomu byla doma nikdo nepřijel,proto jsem volala do shopjk a bylo mi řečeno že vše prověří.Už je to 3 dny a nikdo se neozval

Pozdní dodávka, zboží vůbec neodpovídá vyobrazení na internetu.

• Křeslo není z kvalitního materialu. Jsem zvědavá jak dlouho vydrží kvalita.

příště poslat přes PPL ty jsou spolehliví.

Jedna plastová deska je praskla psala jsem mail nikdo se neozval

stejné zboží lze najít na Sheinu za třetinovou cenu

prodejce neumí rozpoznat barvu, místo modré mi přišlo křeslo v barvě zelené. Jsem znechucen.

Obchod bez udání důvodu a bez jakéhokoliv jiné komunikace objednávku zrušil. Psala jsem email proč a také bez odezvy. NEDOPORUČUJI!

Zatim zbozi nebylo doruceno i pres urgenci u dodavatele. Jsem zklamana.

• Slunečník nebyl po týdnu ještě doručen

• U zboží bylo doručení 7.7.2023 a dne 10.7. stále nic nepřišlo.

• Banda podvodníků!

Chtěli zaplatit předem, zboží deklarovali skladem. Více jak týden po platbě nedorazilo ani potvrzení přijetí peněz, a ani potvrzení objednávky s dodacim termínem…

Objednané zboží zatím nedorazilo, možná to není chyba obchodu, ale dopravce, ale zboží i při okamžitém zaplacení nedošlo k doručení - od objednávky uběhl týden. Můžete sledovat zásilku jak putuje z nějakého skladu do překladiště apod. Obchod Vám jen napíše, že urgovali, ale řešení to nemá a já zaplacené zboží také ne.

První objednávka nebyla kompletní obchod to napravil,
    další dodávka přišla vlice rychle, ale chybí polštářek pod hlavu.

Objednávka proběhla v pořádku, zboží bylo psáno "skladem", zaplaceno kartou. 2 dny po "předpokládaném doručení" došel email že objednávka byla stornována. Bez omluvy nebo důvodu storna.

neodporúčam
    Najprv email, že to bolo odoslané, potom, že tovar je na sklade a potom že je na sklade poškodený

Bohužel mi zboží stále nebylo doručeno, leží v depu dopravce už 4 dny.

• Nejsou schopni dodat zboží, čekám již 8 dní.

nemají vůbec pod kontrolou dodání zboží společností 123kurýr, nikdo nic neřeší, všem je to jedno.

• Shopjk.cz