Přihlásit se a přidat recenzi

• Skvělá domluva
    • Rychlé odeslání

Jsme spokojeni, bezproblémový nákup s rychlým odesláním zboží. Doporučuji.

Milý zákazníku,
    děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším servisem a rychlým odesláním. Vaše doporučení nás moc těší.

Skvělé

Krásný den,

děkujeme za vaši recenzi.

Vaše spokojenost je naše radost.

S přáním hezkého dne,
    Tým Scootshop

• Výborná komunikace při objednání i při řešení problému.
    • Velmi ochotný personál.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Zaplatil jsem předem. Po 14-ti dnech na dotaz sdělili, že nemají skladem a že objednali/objednají. Dorazilo cca měsíc od objednání. Kdyby neměli zaplaceno předem, tak nad tím mávnu rukou, ale tohle ...

Reakce obchodu scootshop.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu, velice si toho vážíme, i když není příjemné číst, že jste své zboží obdrželi až po měsíci od objednání. Celou situaci jsme prověřili. Helma, kterou obsahovala vaše objednávka, se nám systémově zobrazovala jako skladově dostupná, to ale bohužel fyzicky nebyla. A až po vašem dotazu na objednávku se ukázalo, že tato objednávka není vykrytá.
    Následně jsme ji museli objednat u dodavatele, což způsobilo prodloužení doby čekání.
    Zodpovědnost samozřejmě bereme na sebe a moc se omlouváme za toto nedorozumění. Víme, že to nebylo v pořádku. Věříme, že se z této záležitosti poučíme a v budoucnu se již tato situace nebude opakovat.
    Děkujeme za pochopení a trpělivost při vyřizování vaší objednávky.
    Team Scootshop

• 10 %

• Dorucenie
    • Komunikacia

Strasna komunikacia. Pocas celeho mesiaca diskusii o tovare som mal pocit ze sa rozpravam s nedostupnym „editováno“ ktory informacie podava inym neschopnym „editováno“.

4 emaily o prosbu ZRUSIT polozku z objednavky lebo im "zrazu" bude tvat 14 dni dorucit jeden z poloziek v objednavke, tak sa sami nukali to stornovat. Suhlasil som a poprosil stornovanie. Pocas tyzdna sa neozval absolutne nikto a az po opatovnemu kontaktovaniu (uz aj po 2 telefonatoch) sa zistilo ze kolega, ktory to mal na starosti, bol PN tak povedali, ze sa to vyriesi tento tyzden (2 tyzden od spravenia objednavky, malo to prist o 2 dni) a potom doplinili: "Vynasnažíme se, aby byl váš problém vyřešen co nejdříve. Samozřejmě vám můžeme celou objednávku zrušit, jak požadujete, ale nesmírně by nás to mrzelo, jako omluvu bychom vám do objednávky přidali malou pozonost."
    Po dalsich 5 dnoch mi prisla faktura a po 10 dnoch zasielka, a s cim? S tymi polozkami, ktore som chcel stornovat. Kontaktoval som zase tel centrum kde si povedali ze s tym nic uz nespravia, tak to mam vratit po tom co zasielku obdrzim.

Najvtipnesie je to, ze napriek tomu ze som v zasielke mal mat aj balenie nalepiek ako darcek za nakup nad 20€, tam na prekvapenie nic nebolo! A uz vobec nehovorim o tej "malej pozornosti", ktora bola slubena.

Vše proběhlo velmi rychle,se zbožím jsme spokojeni.

Reakce obchodu scootshop.cz

vaše pozitivní hodnocení nás motivuje k tomu, abychom byli ještě lepší. Děkujeme!

• rychlá doprava
    • nenašel jsem přímo název komponentů

Reakce obchodu scootshop.cz

děkujeme za vaši recenzi a jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí naší dopravy.
    Chápeme, že najít konkrétní komponenty může být někdy složité. Pokud jste nenašli přímo název komponentů, které hledáte, rádi vám v budoucnu pomůžeme. Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na emailu info@scootshop.cz nebo na telefonním čísle +420 226 259 070, a my vám rádi poradíme a najdeme to, co potřebujete.
    Děkujeme za důvěru v náš obchod.

• výborná komunikace
    • vstřícnost a ochota pomoct při výběru vhodné velikosti
    • rychlé dodání
    • perfektní kvalita zboží, děti jsou nadšené

Ve scootshop.cz jsem nakupovala opakovaně. Děti měly perfektní koloběžky už v minulých letech, teď jsem potřebovala pořídit větší velikosti. Díky moc za vstřícnost a pomoc při vhodném výběru. Doručení pak proběhlo během pár dní. Tento obchod můžu všem na 100% doporučit.

Reakce obchodu scootshop.cz

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byla s našimi službami spokojena. Vaše pochvala ohledně komunikace, vstřícnosti a ochoty pomoct při výběru velikosti nás moc těší. Rychlé dodání a perfektní kvalita zboží jsou pro nás prioritou, a jsme rádi, že děti jsou nadšené z nových koloběžek. Děkujeme za Vaši opakovanou důvěru a těšíme se na další spolupráci.
    Zdraví vás tým Scootshopu.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychle doručeno
    • Velký výběr zboží

• Rychlost dodání

• Zbozi prislo za 14 dnu vse ok jenom trochu pomackana krabice

Velmi vstřícné jednání při výměně zboží.

Expedováno okamžitě po objednání, vše v pořádku a rychle. Super výběr.

• rychlé doručení

• Z gizmanie zboží přijde do 2 dnů...
    • Já čekat 16 dní fakt příště nebudu

• Rychlé dodání
    • Strašná komunikace s obchodem.
    • Nefunkční systém na vrácení zboží.

Zboží přišlo v pořádku, ale vracel jsem jelikož jsem už nepotřeboval.

• Nakupovala jsem několikrát, vše na 100%

je dlouuuuuuuhá doba doruuuuuuuuuuuučení