Zbozi bylo doruceno poskozene.
- Psáno že produkt budou mít naskladneny nějaký datum a pak znovu psáno že bude naskladneny zase jiný termín takže oblbování
Překrásný den,
velice nás mrzí Vaše zkušenost.
Bohužel v případě že dojde k objednání produktu u dodavatele, se může stát že dojde ke změně doručení produktu ze strany dodavatele.
Daný termín tedy nejsme schopni nějakým způsobem ovlivnit.
Tímto se Vám ještě jednou omlouváme za případné komplikace.
S pozdravem a přání hezkého dne,
Tým Scootshop -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Zaplatil jsem předem. Po 14-ti dnech na dotaz sdělili, že nemají skladem a že objednali/objednají. Dorazilo cca měsíc od objednání. Kdyby neměli zaplaceno předem, tak nad tím mávnu rukou, ale tohle ...
Reakce obchodu scootshop.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, velice si toho vážíme, i když není příjemné číst, že jste své zboží obdrželi až po měsíci od objednání. Celou situaci jsme prověřili. Helma, kterou obsahovala vaše objednávka, se nám systémově zobrazovala jako skladově dostupná, to ale bohužel fyzicky nebyla. A až po vašem dotazu na objednávku se ukázalo, že tato objednávka není vykrytá.
Následně jsme ji museli objednat u dodavatele, což způsobilo prodloužení doby čekání.
Zodpovědnost samozřejmě bereme na sebe a moc se omlouváme za toto nedorozumění. Víme, že to nebylo v pořádku. Věříme, že se z této záležitosti poučíme a v budoucnu se již tato situace nebude opakovat.
Děkujeme za pochopení a trpělivost při vyřizování vaší objednávky.
S pozdravem,
Team Scootshop -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Z gizmanie zboží přijde do 2 dnů...
- Já čekat 16 dní fakt příště nebudu
- Zboží proklamované v e-shopu jako “Skladem”, okamžitě expedováno ze skladu, po 5 dnech jsem volal na zákaznickou linku, kde mi operátor sdělil, že je zboží na cestě od dodavatele a že neví, kdy bude doručeno. Bezva servis
Nutná platba předem, sms, že zboží stále putuje ke mně, ale dodnes nic nemám.
Po čtyřech týdnech čekání jsem se ozvala,co je s mojí objednávkou.Odpověď-řídítka na koloběžku dodavatel nedodal.Vyberte si jiné.Vybrala jsem jiné-byly skladem.Za 3 dny-řidítka nemáme.Vyberte alternativu.Dnes objednávka zrušena-děkuji.Po třetí ne.
- Není tam ukázané že zboží není skladem
Reakce obchodu scootshop.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme opravdu rádi, že si naši zákazníci najdou čas na zpětnou vazbu, i když není vždy pozitivní.
Rádi bychom upřesnili, že na našem webu se snažíme poskytovat co nejpřesnější informace ohledně skladové dostupnosti. U každého produktu je uvedeno, zda je přímo skladem, dostupné u dodavatele, nebo zda se jedná o zboží na předobjednávku.
Vaše objednávka ze dne 25.3. byla zaznamenána a již následující den, 26.3., jsme Vás kontaktovali s informací, že se jedná o zboží na předobjednávku. Po té došlo z vaší strany ke stornování objednávky.
Jsme si vědomi, že tato situace mohla vést k nedorozumění a rádi bychom Vás ujistili, že se neustále snažíme zlepšovat naše služby, abychom předešli podobným situacím v budoucnu.
Pokud máte jakékoliv otázky, nebo byste chtěli probrat možnosti, jak tuto situaci vyřešit k Vaší spokojenosti, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a doufáme, že Vás příště budeme moci přivítat mezi spokojenými zákazníky.
Zdraví Vás tým Scootshop -
Když se po týdnu od objednání nic nedělo, zavolal jsem tam a oni zjistili, že jsem objednal koloběžku, kterou nemají (i když mi při objednání došlo oznámení, že ji mají na skladě dodavatele) Zítra to budou tři týdny a koloběžku stále nemám
Reakce obchodu scootshop.cz
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za nepříjemnosti spojené s Vaší objednávkou. Celou situaci jsme důkladně prověřili. Vaše objednávka byla vytvořena 13. 3., avšak bohužel jsme 22. 3. zjistili, po tom co dodavatel aktualizoval skladové zásoby, že zboží, které jste si vybral, není možné u dodavatele objednat. Obratem vám byla tato informace sdělena. Následně jste si vybral jinou koloběžku za vyšší cenu, na což bylo nutné doplatit částku. Po úhradě bylo zboží odesláno 28. 3., avšak kvůli velikonočním svátečním dnům bylo na výdejní místo uloženo až 2. 4.
Opravdu se omlouváme za delší dobu doručení a chápeme, že to pro Vás mohlo být nepříjemné. Snažíme se, aby všechno fungovalo hladce, ale občas se mohou objevit nečekané situace, které naruší běžný průběh. Ujišťujeme Vás, že se z této zkušenosti poučíme a budeme pracovat na tom, abychom předešli podobným problémům v budoucnu. Věříme, že přes tyto počáteční obtíže si budete moci užít Vaší novou koloběžku na plno a že si k nám najdete cestu i v budoucnu.
Zdraví Vás tým Scootshop -
- Přišla jiná věc
Objednala jsem zboží jako dárky k vánocům a ještě nedorazily... takže nespokojená..
Reakce obchodu scootshop.cz
Dobrý den, Vaše objednávka byla založena dne 19.12.2023 a týká se zboží, které je označeno "skladem u dodavatele s dodací lhůtou až 12 pracovních dní" do našeho skladu v Hradci Králové odkud objednávky expedujeme k zákazníkům. Na webových stránkách našeho eshopu jsme včas zveřejnili podmínky týkající se doručení do Vánoc - u zboží se skladovou dostupností u dodavatele bylo uvedeno, že "pokud máme zboží označené štítkem SKLADEM U DODAVATELE u zboží s dobou dodání do 6 dnů a objednávku vytvoříte do 16.12. 2023, zboží stihneme odeslat do Vánoc." Tj. všechny objednávky vytvořené po 16.12.2023 nebylo možné doručit do Vánoc. V době vánočních a novoročních svátků většina zahraničních dodavatelů nepracuje, mají volno. Vámi objednané zboží očekáváme v našem skladu do konce tohoto týdne a začátkem příštího týdne (tj. počínaje 15.1.2024) budeme expedovat k Vám. Mrzí nás, že jste nespokojena se službami našeho eshopu, ale máme zato, že námi poskytnuté informace ohledně vánočních nákupů byly zveřejněny transparentně a srozumitelně. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám pěkné dny. Věříme, že s objednaným zbožím budete spokojena. Zdraví Vás Scootshop team.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednávka stále nedorazila a to již bude měsíc od zaplacení! Přišel mi pouze čtrnáct dní od zaplacení informativní email, že zboží mám očekávat do druhého dne, no a nedorazilo! Včera jsem se telefonoval a snažil jsem se danou situaci vyzjistit , prý objednávku zkontrolují u dodavatele a ten samý den mě někdo bude kontaktovat, ale už se mi nikdo neozval. Dnes jsem telefonát zopakoval a opět se mi nikdo zpětně neozval. Dorazíto? Kdy to dorazí? Dorazíto vůbec? Začínám se obávat, zda to není cele podvod!
Reakce obchodu scootshop.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že došlo k prodlení v dodání Vaší objednávky. Chceme Vás ujistit, že situace, která nastala, byla způsobena nepředvídatelným zdržením ze strany našeho dodavatele.
Celou situaci jsme důkladně prověřili a můžeme potvrdit, že zboží bylo již doručeno dne
16. 11.2023
Jak jsme již probírali během našeho telefonického hovoru, je nám upřímně líto za vzniklé nepříjemnosti a chceme Vás ujistit, že takovýto průběh není standardem naší společnosti.
Jsme odhodláni zlepšovat naše služby a zajistit, aby se podobná situace již neopakovala. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.
S pozdravem,
Tým Scootshop -
- Snaha o komunikaci ale bez návrhu řešení
- Ani po 14 dnech zboží nedorazilo
- Sorry ale dotazník od Heureky přišel 14 po objednání a JÁ STÁLE NEMÁM zboží.
Zboží po 14 dnech ještě nedorazilo, byť mi chodí maily jak se připravuje zboží a kompletuje objednávka atd.... fakt nevim kdy to dojde.
Dostal jsem něco jiného než je vyfoceno na obrázku cca po měsíci se kamera odlepila. Když jsem před tím měl originál 3M lepítko tak jsem to měl v autě 2 roky a pak jsem to sotva s velkým úsilím sundal z okna.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Vulgární recenze byla smazána.