Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

Předem zaplacenou objednávku jsem ani po měsíci neobdržela. Před týdnem jsem ji stornovala. Dodnes jsem neobdržela odpověď ani peníze.
    V době objednávky už museli vědět, že objednávku nemohou splnit z důvodu insolvence, přesto mě po urgenci informovali, že se čeká na informace o možnosti naskladnění.

• 10 %

• Zadna, jsou to podvodnici.
    • Objednana bunda nikdy neprisla, penize nevratili. Urguji pravidelne, nikdo neodpovida. Nechapu, jak muze e-shop nadale fungovat, kdyz maji takove problemy. Podavam stiznost na ČOI, treba pomuzou tam.

Obchodu se vyhnete, nic si tam neobjednavejte a uz vubec ne s platbou predem. Ja e-shop znala z predchozich nakupu, proto jsem automaticky objednala bez dobirky. Jejich neprofesionalni a podvodne jednani me snad do budoucna pouci.

• Rychlost doruceni

Ani po 4 měsících nebyli schopni dodat objednané zboží. V říjnu jejich nejbližší dny se rotáhli na více než měsíc, a objednané zboží nikde. Jako chápu že mají problém ale dá se vyřešit byl jsem ochoten posečkat ale 4 měsíce je fakt už dost.

• Spolehlivý obchod, velký výběr a dobré ceny.
  • 20 %

• Obchod nekomunikuje, telefon je nastaven jen tak, že jsou všichni zaneprázdněni a že zavolají zpět. Nikdo se však nikdy neozval. Objednala jsem boty, u kterých mi ovšem nevyhovovala velikost. Zboží jsem tedy vrátila a ani po třech měsících mi peníze nevrátili. Rozhodně nedoporučuji jakýkoliv nákup.

Rozhodně nedoporučuji nákup. Nekomunikují a nevracejí peníze.

Objednal jsem zboží, které mi nedorazilo, dohodl jsem se tedy na vrácení platby, kterou mi však nezaslali.

Nenakupujte. Nevratili mi penize!

• Dodání psali 10 dnů, měsíc a stále nedorazila

Zboží dodnes nemám doma

Nedoporucuji!! Po zhotoveni obj my bylo nahlaseno doruceni cca 5-10 pracovnich dni. Po uplynuti teto doby se stale nikdo neozyval, pak jsem tedy kontaktovala obchod, a ze pry zjist, jak je na tom externi sklad.. a od te doby zadna odpoved. Obj jsem ted stornovala, jeste , ze jsem neplatila predem.

• Před 17-ti dny zaplaceno zboží, které stále nebylo doručeno. Nikdo se mnou nekomunikuje, nemám žádné informace.

Firma telefonicky nekomunikuje, včera se ozvali emailem, zboží nedodáno, firma odvrátila insolvenci, pokud zvažujete nakup, tak pouze na dobírku.

• Zboží je avizováno s dodací lhůtou 7-11 pracovních dní. Po více jak 14 dnech jsem začal po objednávce pátrat. 3 dny se snažím dovolat a stále stejná reakce obchodu. ,,Všichni naši kolegové jsou zaneprázdněni a ozveme se vám”. Volal jsem ráno, dopoledne, odpoledne a nic. Zatím nereagovali ani na e-mail. Také poslední objednávka z října 2024 byl problém. Z dodací lhůty 14 dní byla dodací lhůta 6 týdnů.

Po měsíci se nikdo neozval, nic nepřišlo.

Z komunikace se Sanasport jsem zklamaný a ztratili mě jako zákazníka, přičemž jsem u nich řady let nakupoval. Boty jsem objednal 19.9. a měly být doručeny do 5 - 10 pracovních dní. Za celou tuto dobu nepřišel jediný e-mail, který by mě informoval, kdy budou dodány. Snad 10x jsem volal, ale automat mi vždy řekl, že jsou všichni vytížení a že se mi ozvou. Nikdo se neozval. Na moji e-mailovou urgenci, že mám boty jako dárek jsem také nedostal žádnou odpověď. 4.10 jsem tedy koupil v jiném obchodě jiné boty, abych nějaký dárek měl a do Sanasport napsal, že chci storno. Bez jakékoliv odpovědi a omluvy přišel e-mail, že objednávka byla stornována. Peníze dnes 7.10 na kartě, ze které byl nákup hrazený nemám, tak uvidíme ...

• Rychlost dodání, komunikace obchodu.

Zaplacené zboží za 20 dnů pořád nedorazilo.

• dobré ceny
    • nedostatek komunikace; zpoždění dodávky;

Dřive jsem nakupovala bez problemu, proto jsem znovu objednala. Objednavka udelalna pred 20ti dny, okamzite zaplacena, zbozi nikde, na e-mail ani telefon nereaguji. Jsem zvedava jak to dopadne.