Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

• Obchod momentálně neexistuje
    • Nododržují smlouvy
    • Nekomunikují se zákazníky
    • Odmítají potvrdit zrušení objednávky
    • Přijímají objednávky s úmyslem nedodat zboží

Zbyněk Muzikář, jednatel firmy AVORI s.r.o., která provozuje sanasport.cz a sanasport.pl, mi dnes, 21. 12. 2024, odpověděl na LinkedIn na mou výzvu ke zrušení mé objednávky z 5. 9. 2024 a k vrácení peněz za nedodané zboží (o což jsem se marně pokoušel předchozích šest týdnů pomocí emailů a telefonátů) takto:

"Dobry den, od minuleho tydne celime navrhu na insolvenci. Nase obchodni aktivity jsou pouastaveny. Po 15 letech jsme se dostali do slozite situace. V soucasne dobe na tuto situaci kompletujeme reakci, aby ins. soud mohl rozhodnout o dalsim vyvoji. Pokud spolecnost pujde do klasicke insolvence, muzete svoji pohledavku vuci firme do tohoto rizeni prihlasit. Soucasna situace nas velmi mrzi. Firmu jsme dlouhodobe budovali se zamerenim na zakaznika. Posledni tydny jsme nebyli schopni nasim zavazkum dostat. Omlouvam se z zpusobene komlukace. Dekuji za pochopeni."

Zvažuju podání trestního oznámení.

• 10 %

Zakoupila jsem turistické boty MAMUT, byly super, jen se mi po roce užívání urval háček na tkaničku. Chtěla jsem je nechat opravit, ale obchod mi uznal reklamaci (07/2024) dodnes (12/2024) nemám ani peníze zpět na účtu ani boty. A jak už někdo psal, obchod nekomunikuje, na maily neodpovídají, na telefonu jen plechová huba.

Na Sanasportu jsem nakupoval mnohokrát s vždy perfektní, ale nyní mi zboží ani po 10ti nedorazilo a žádná zpráva i předání dopravci a pod.

• Dobré ceny
    • Kvalitní zboží
    • Za vrácené boty přišly peníze bez problémů v plné výši

Objednané zboží nedorazilo, naštěstí jsem nechal placení na dobírku. Musím souhlasit s ostatními zřejmě také poškozenými, obchod nekomunikuje, na emaily nereaguje a telefonní čísla jsou nedostupná. Ale e-shop zřejmě frčí dál, v tuto dobu bych byl s nákupem velmi obezřetný.

Zboží ani po týdnu nedorazilo

• Zboží bylo označeno jako skladem a dodnes jsem nic nedostal

• Nic
    • Už nedoručují objednávky, ale peníze inkasují. Jasné známky bankrotu.

Sanasport nejspíše zbankrotoval, nedodal objednávku, nechal si peníze a nekomunikuje.

Zboží zaplaceno, zatím nedoručeno, kontaktní telefonní číslo není funkční, na email žádná reakce .... . Naprosto nejhorší eshop.

Zboží nedorazilo, obchod nekomunikuje.

Předem zaplacenou objednávku jsem ani po měsíci neobdržela. Před týdnem jsem ji stornovala. Dodnes jsem neobdržela odpověď ani peníze.
    V době objednávky už museli vědět, že objednávku nemohou splnit z důvodu insolvence, přesto mě po urgenci informovali, že se čeká na informace o možnosti naskladnění.

• 10 %

• Zadna, jsou to podvodnici.
    • Objednana bunda nikdy neprisla, penize nevratili. Urguji pravidelne, nikdo neodpovida. Nechapu, jak muze e-shop nadale fungovat, kdyz maji takove problemy. Podavam stiznost na ČOI, treba pomuzou tam.

Obchodu se vyhnete, nic si tam neobjednavejte a uz vubec ne s platbou predem. Ja e-shop znala z predchozich nakupu, proto jsem automaticky objednala bez dobirky. Jejich neprofesionalni a podvodne jednani me snad do budoucna pouci.

• Rychlost doruceni

Ani po 4 měsících nebyli schopni dodat objednané zboží. V říjnu jejich nejbližší dny se rotáhli na více než měsíc, a objednané zboží nikde. Jako chápu že mají problém ale dá se vyřešit byl jsem ochoten posečkat ale 4 měsíce je fakt už dost.

• Spolehlivý obchod, velký výběr a dobré ceny.
  • 20 %

• Obchod nekomunikuje, telefon je nastaven jen tak, že jsou všichni zaneprázdněni a že zavolají zpět. Nikdo se však nikdy neozval. Objednala jsem boty, u kterých mi ovšem nevyhovovala velikost. Zboží jsem tedy vrátila a ani po třech měsících mi peníze nevrátili. Rozhodně nedoporučuji jakýkoliv nákup.

Rozhodně nedoporučuji nákup. Nekomunikují a nevracejí peníze.

Objednal jsem zboží, které mi nedorazilo, dohodl jsem se tedy na vrácení platby, kterou mi však nezaslali.

Nenakupujte. Nevratili mi penize!

• Dodání psali 10 dnů, měsíc a stále nedorazila

Zboží dodnes nemám doma