• objednávka 14.10.2022, dnes je 21.10.2022 a zaplacené zboží ještě nemám.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

omlouváme se za zdržení, k němuž došlo při doručování Vaší zásilky.
    Objednávka byla vytvořena v pátek odpoledne, v čase, kdy už nemohla být předána do přepravy.
    K vyzvednutí přepravcem tak došlo následující pracovní den. Zdržení bylo pravděpodobně způsobeno plným z-boxem, proto byla zásilka doručována opakovaně.

Komplikace nás velice mrzí, bohužel nebylo v našich možnostech toto ovlivnit.

Tým řemínky-pásky.cz

Kdybych chtěl řemínek z Číny tak si ho tam objednám sám a neplatím raketu tady.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaše nespokojenost nás velice mrzí, ale stejně jako většina hodinek, jsou i pásky k nim vyráběny v Číně.
    Zboží od našich dodavatelů máme prověřené a skladem. Řemínek jste tak obdržel druhý den od objednání. Pokud byste se zbožím měl jiný problém než zemi původu, můžete po dobu 2 let uplatnit záruku. V případě, že by Vám řemínek nevyhovoval, nebo se Vám 170 Kč jevilo jako neúnosná raketa, můžete samozřejmě odstoupit od kupní smlouvy a vrátíme Vám peníze.

Děkujeme Vám za pochopení a přeme pěkný zbytek dne.

Tým řemínky-pásky.cz

• Špatný popis zboží, řemínek je menší.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, ale není nám známa žádná chyba v popisu zboží.
    Pokud jste na nějaký nedostatek narazil, kontaktujte nás prosím prostřednictvím online formuláře na našich stránkách. Rádi sjednáme nápravu.

Tým řemínky-pásky.cz

• Osičky jsou nekvalitní a tenké, vyskočí když zatáhnu za řemínek lehce.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaši objednávku jsme prověřovali, ale bohužel u ní neevidujeme žádnou reklamaci.
    Na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
    Pro reklamaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.

Tým řemínky-pásky.cz

Vyřízení obchodního případu OK. Provedení výrobku je z mého pohledu neadekvátní vzhledem k hodinkám, na které byl řemínek objednán. Jedná se o luxusnější pánské hodinky tudíž s velkým ciferníkem a pásek je gramáží a ušitím spíše na lacinější hodinky (spíše dámské)...dost úzký. Zřejmě je to dáno univerzálností pro více typů hodinek.
    Od smlouvy z těchto důvodů budu odstupovat.

Milan Hegyi

• Chtěla jsem kryt černý a byl mi poslán bílý

• Neexistuje
    • Celkově na nic

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

vzhledem k tomu, že jste objednávku stornoval 10 min po jejím vytvoření, nechápeme, na základě čeho nedoporučujete náš obchod. V každém případě, budeme rádi, pokud nám tuto informaci doplníte.

Tým řemínky-pásky.cz

• Barva řemínku neodpovídá barvě na www stránkách.!!!

Před objednáním jsem se dotazoval na to zda barva řemínku je opravdu taková jaká je na obrázku. Bylo mi sděleno, že je stejná. Realita je bohužel jiná. Řemínek měl úplně jinou barvu. Tak jsem jim zaslal fotku,kde je jasné že barva na jejich stránkách neodpovídá realitě. Paní mi na to řekla, že mám asi jiný prohlížeč. Pokud bych chtěl zboží vrátit tak bych zaplatil další 100kč za dopravu. Takže jsem se na to vykašlal. Proto tento obchod nemůžu doporučit.

• Byl to můj první nákup, řemínek vypadá hezky a kvalitně, doufám že bude i sloužit.
    • Rychlost dodání

• o žádné nevím

Přišlo jiné zboží než jsem si objednal, jak barevně tak rozměrově.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

omlouváme se, pokud s objednávkou nebylo něco v pořádku.
    U Vaší objednávky bohužel neevidujeme žádnou reklamaci. Není v našich možnostech problém prověřit na základě recenze.
    Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách. Situaci rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Tým řemínky-pásky.cz

Vzhledem k tomu že jsem si na vašich stránkách objednal hodinky pro syna Tak jsem myslel že bude mít krásný dárek na tábor nebo na chození na hřiště Ale přišly mi jenom nějaký pásky na hodinky ještě úplně hrozný které jsem si vůbec neobjednal že nevím proč bych vám měl dávat like nechápu proč chcete 300Kč za obyčejné pásky když si člověk objedná hodinky pro syna nechápu nechápu vás systém

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

mrzí nás Vaše rozhořčení a samozřejmě nám nemusíte dávat like.
    Poprosili bychom Vás ale o krátké zamyšlení.
    Na našem obchodě "řemínky-pásky.cz" jste 8. 6. objednal zboží s názvem "Silikonový řemínek bílý 22mm". 10. 6. Vám na zvolenou pobočku Zásilkovny byl doručen Silikonový řemínek bílý 22mm. Balíček jste na pobočce otevřel a odmítl převzít, protože neobsahoval hodinky. Zatímco my jsme Vámi objednané zboží zabalili a zaplatili mu výlet na pobočku Zásilkovny a zpět k nám, Vám žádné náklady nevznikly.
    Vašemu negativnímu hodnocení nerozumíme, ale pokud se Vám chytré hodinky podařilo zakoupit na některém z obchodů, který je nabízí, rádi Vám k nim doporučíme řemínek z naší nabídky.

• Nekvalitní zboží

Celkem jsem zde zakoupila 4 řemínky, z toho dva nevydržely ani 14 dní a rozpadly se. Bylo štěstí, že jsem si to všimla a neztratila jsem i hodinky.
    U obou se utrhly v místě, kde se zasouvají do hodinek.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.

Tým řemínky-pásky.cz

Zakoupené zboží nesplňuje své podmínky. Ochranná fólie na hodinkách nedrží.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

velice nás mrzí, pokud nejste se zbožím spokojen. U objednávky neevidujeme reklamaci a na základě Vaší recenze není v našich možnostech problém posoudit.
    V případě potíží se zbožím nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.

Tým řemínky-pásky

Byl dodán jiný výrobek, než ten, který jsem si objednal i když na faktuře byl uveden ten správný. Firma se po mé reklamaci omluvila a brzy poslala další zásilku. (Původní jsem odeslal firmě zpět.) Ovšem opět jsem obdržel výrobek jiný, než jsem původně objednal. Dodaný typ řemínku i podruhé nesouhlasil s fakturou. Firma má zřejmě nepořádek ve skladové evidenci, nebo vázne komunikace mezi obchodem, skladem a fakturací. Nemám povahu na to, abych u této firmy stále reklamoval dodání objednaného zboží ...

zavádějící fotografie

• Řemínek nesedí

• Zasláno úplně jiné zboží než objednáno, vše Ali Express, kvalita nula Nedoporučuji!!!!!!

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

jak jsme se Vám opakovaně, a evidentně naprosto marně, snažili vysvětlit, došlo k chybě při přípravě Vaší objednávky, která nás mrzí a znovu se Vám za ni omlouváme.

Kolegyně při přípravě zboží omylem sáhla vedle a zaslala Vám jiný, dražší řemínek. Navzdory Vašim výhružkám a osočování z podvodů jsme situaci obratem řešili vysvětlením a odesláním správného pásku s prosbou, abyste nám chybně zaslané zboží bezplatně vrátil při vyzvedávání správného řemínku.

Vzhledem k tomu, že jsme zpět od Vás obdrželi pouze negativní a nepřesnou recenzi, nevíme, s kvalitou kterou pásku nejste spokojen.

Tým řemínky-pásky.cz

• nový pásek by pasoval...
    • pásek není možné vyměnit, po výměně dvou šroubků je přiložený šroubováček nepoužitelný, díky tomu mám pásek dvoubarevný!

Pásek se ihned rozlepil

Přišel mi řemínek, který nejde nasadit ...vůbec nevím co s ním ...už mě to stálo 389 Kč pokud ho vrátím nevím.kolik zaplatím poštovné..tak ho adi vyhodim..jde o sportovní hodinky 6000 Kč a co teď s náramek, který mi nikdo nenapadá navíc je jakýsi jiný má tam kovové úchytky, takže jsem zklamaná.....nemám co jsem potřebovala.