- Špatný popis vyrobku / nekompletní
Objednavala jsem si kryt a reminek na hodinky. Kryt naprosto v pořádku ale řemínek prisel bez osicek ačkoliv tam měly být l.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Osičky jsou umístěny pod papírovým kartónem, poprosila bych Vás o kontrolu, případě bych Vás poprosila o reklamaci na našem eshopu.
Tým řemínky-pásky -
- I přesto, že u zakoupeného řemínku byl vyloženě napsaný typ mých hodinek, řemínek o osička l němu je užší než hodinky...zakoupila jsem 2 různé barvy,ale nesedí ani jeden
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
bohužel u Vaší objednávky neevidujeme, žádnou reklamaci.
- Nekvalitní výrobky
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Vaši objednávku jsme prověřovali, ale bohužel u ní neevidujeme žádnou reklamaci.
Tým řemínky-pásky -
- V balení byli pouze silné osičky, potřeboval bych slabé
Na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
Pro reklamaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.
Tým řemínky-pásky -
Pomalá doprava a žádné info o dopravě
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Kolegyně z reklamačního oddělení Vás kontaktovala ohledně chybějícího řemínku, bohužel žádná odpověd nepřišla.
Poté se řemínek odeslal ihned po naskladnění.
Bohužel je možné, že byl chybně uveden email.
Tým řemínky-pásky -
Zboží nebylo doručeno podle zadání na určené místo. Neměl jsem příležitost jej tedy vyzvednout. Měl jsem zaplatit za dopravu na místo, které jsem potřeboval a místo toho to bylo doručeno jinam. Katastrofa.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla odeslána následující pracovní den od vytvoření objednávky.
Bohužel za dopravce se zaručit nemůžeme, nejspíš bylo Vámi zvolené odběrné místo plné a proto se Balíkovna rozhodla uložit zásilku na jiné místo.
- Špatně označené řemínky - velikost
Sice psali, že že nikdy jsou na Garmin Fénix X SOLAR, ale oba dodané byly malé. Takže jsem přišel od 130 Kč za vratku. Vyhnout se velkým obloukem.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vámi objednané řemínky bohužel nejsou vhodné pro Vše hodinky Garmin Fénix X SOLAR, proto Vám neseděla velikost.
Tým řemínky-pásky -
- kozeny naramok realne nie je kozeny
- kvalita je extremne nizkaReakce obchodu reminky-pasky.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
U produktu je uveden materiál PU kuže a silikon.
PU kůže je materiál skládající ze dvou vrstev. Podkladová vrstva je většinou ze 100% bavlny, zatímco vrchní (pohledová) vrstva je vyrobena z mikrovláken polyuretanu (PU). Jedná se tedy o věrnou imitaci kůže.
Tým řemínky-pásky -
došlo v jiném než objednaném rozměru
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vašemu hodnocení nerozumíme, objednávka nebyla vyzvednuta a vrátila se zpět k nám.
Tým řemínky-pásky -
Řeminek přišel opravdu skoro do druhého dne,ale ouzký a krátký i na dětskou ruku! Jediné co souhlasilo byla barva řemínku.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Rozměr u řemínku je uveden na druhé fotografii.
V případě, že Vám zboží nevyhovuje, máte možnost v zákonných lhůtách odstoupit od kupní smlouvy.
- přišlo jiné zboží
přišlo jiné zboží na reklamaci nikdo nereaguje
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Při prověřovaní Vaší objednávky bylo zjištěno, že se nejedná o špatně zaslané zboží, ale bohužel o chybný výběr řemínku.
Tým řemínky-pásky -
- obchod nekomunikuje a vrácení nevhodného produktu v rámci zákonné 14 denní lhůty tedy nebylo možné
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Poprosila bych Vás o kontrolu zda objednávka opravdu byla vytvořena na našem E-shopu.
Poslední Vaši objednávku evidujeme z února tohoto roku.
Tým řemínky-pásky -
- Zboží přišlo, jedná část však byla od jiného druhu hodinek,dovolat se není možné,je záznamník,po připojení se někdo neozve.
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
bohužel u Vaší objednávky neevidujeme, žádnou reklamaci.
Tým řemínky-pásky -
- napíšou, že řemínky jsou na spoustu druhů garmin. ano jsou, ale asi na dětský garminy. neodpovídají rozměrům originálních. jen další aliexpress resell. serte na ně
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
mrzí nás, pokud se zbožím nebylo něco v pořádku. U Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci a na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách, reklamací se budeme rádi zabývat.
Tým řemínky-pásky -
- dodán nefunkční řemínek - reklamuji ho -viz zaslaný email s fotografií
- hodinky mi spadly několikrát z ruky
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Velice se omlouváme, že s naším zbožím nebylo něco v pořádku, ale po podání reklamace Vám byl hned zaslán nový kus.
Tým řemínky-pásky -
- Řeminek přišel že vypadavali osičky že zapínání jeto šunt
- zboží nedorazilo
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Zásilka je připravena na cílovém výdejním místě od 19.4.
Tým řemínky-pásky -
Nedoporučuji. Obdržek jsem jiné zboží než jsem objednal. Místo dvou osiček a dvou šroubováčků jsem obdržel hnusný bílý pásek.
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
velice nás mrzí, pokud zboží nebylo dodáno správně.
Navzdory veškeré snaze mohou i zaměstnanci našeho skladu udělat chybu.
Děkujeme Vám za pochopení a zpětnou vazbu.
Tým řemínky-pásky -
Pásek nelze použit na daný typ hodinek, upínají tyčinka je široká a nevejde se do pasku.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
U řemínku se musí použít osička, která je součástí řemínku umístěna pod papírovým obalem.
Nikoliv osička z originálního řemínku.
Tým řemínky-pásky -
- Sklo k hodinkam na displej k hovnu neprilepi se k displeji
Tým řemínky-pásky