- rychlé dodání
- řemínek na magnetické zapínání se po třech dnech sám začal rozepínat.Hodinky spadly na zem,řemínek má volné osičky,které už potom v řemínku nedrží,a při každém pohybu ruky,opět vypadnou.
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
mrzí nás, pokud se zbožím nebylo něco v pořádku. U Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci a na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách, reklamací se budeme rádi zabývat.
- Standardní rycjlost odslání
- Náramek sice vypadá jako na obrázku, ale praktivky je nepoužitelný. Spoj s hodinkami pořádně nedrží. Už jsem je kvůli tomu málem ztratila.
- Vzhledem celkem k vysoké ceně (jde o textilní pásek na sucháč) bych u specializovaného obchodu očekávala kvalitu.
- Výběr
- Zboží neodpovídá obrázku
Řemínek má malý průměr na orig.osičky a vyplňujete výrobek a typ výrobku
Tým řemínky-pásky -
Koupila jsem si ochranné sklíčka na hodinky a neustále vypadavaly. Jedno jsem už stratila stačí se jen trochu o něco zachytit a vypadne to. Nedoporučuji
Nedoporučuji.
- po 14 dnech nic
- .
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Nerozumíme Vašemu hodnocení, po 3 pracovních dnech od vytvoření objednávky jste zásilku vyzvedl.
Tým řemínky-pásky -
Zaplatil jsem a zboží nemám
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla vytvořena o víkendu, následující pracovní den byla odeslána.
Jelikož je předvánoční sezona v plném proudu, dopravce může mít zpoždění v doručování.
Objednávka byla již vyzvednuta
Tým řemínky-pásky -
Dne 12.11.přišel mail,že objednávka je zrušena.Není v meilu napsáno nic ohledně vyrovnání,platba byla již provedena přikoupi.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla vytvořena 2.11. jakmile se objednávka neuhradí, je automaticky po 10 dnech zrušena.
Poprosila bych Vás o kontrolu zda platba proběhla.
- Výběr
- Ceny
- To že prodávají neoriginální věci je už z cen patrné ale aby se mi rozpadli stěžejky u obou objednaných řemínků a hodinky padali z ruky? tak to jsem fakt nečekal.
- Připlaťte si radši za originály, tento přeprodej z Ali expressu za to nestojí.
Myslel jsem si, že nebudete prodávat úplný šunty co nic nevydrží ale zmýlil jsem se.
Tým řemínky-pásky -
Těžko se hodnotí něco co jsem ještě nedostal, zásilka došla na Balíkovna po týdnu. Věřím že zboží bude parádní určitě lepší než služby české pošty
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Objednávka byla vytvořena o víkendu, předána dopravci druhý pracovní den. Bohužel za dopravce se zaručit nemůžeme.
Velice se omlouváme za zdržení
Děkujeme za pochopení
Tým řemínky-pásky -
- Mnou koupený řemínek pěkný, vypadá kvalitně
- Ceny v pohodě
- Bohužel řemínek byl označený jako kompatibilní s mými hodinkami, ale reálně kompatibilní není - pacičky jsou lehce užší, tudíž vypadávají. Nevím, jestli má cenu si objednávat další, nechce se mi znovu zjistit, že byla objednávka zbytečná.
Tým řemínky-pásky -
Zaúčtována platba dobírkou, při výběru požadovaná úhrada předem.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Na Vaše jméno evidujeme dvě objednávky na stejný produkt. Jedna objednávka byla zvolena na platbu kartou, tu jste nakonec zrušila sama a druhou objednávku, kterou jste vytvořila byla zvolena na dobírku.
Proto Vám byla účtovaná dobírka.
Děkuji
- Blbé informace o pásku
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Bohužel u Vaší objednávky neevidujeme, žádnou reklamaci.
Tým řemínky-pásky -
- Zboží mi nedodali a ještě poslali dotazník spokojenosti
Nerozumím, jak chce někdo požadovat hodnocení, když nedodal zboží, které jsem si objednal?
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
kolega Vás kontaktoval ohledně Vašeho dotazu a bohužel nepřišla žádná odpověd.
Proto nebyla Vaše objednávka odeslána.
V případě, že máte o objednávku stále zájem, prosím kontaktujte nás.
Děkuji
- zboží doručily
- POZOR, je nutné podrobně prohlédnout všechny obrázky
- Používají ukradený obrázek originálu, až na dalších obrázcích zjistíte, že barvy jsou úplně jiné.
Pro mě není důvěryhodný.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
V případě nespokojenosti se zbožím máte možnost odstoupit od kupní smlouvy a to do 14dnů.
Pro vrácení nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.
obchod super
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
velice nás těší Vaše spokojenost.
Jen nerozumíme proč tedy obchod nedoporučujete.
- dobrá komunikace
- rychlé dodání
- řemínek nedrží, po nasazení na hodinky a chvilce nošení spadne z ruky
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Bohužel u Vaší objednávky neevidujeme, žádnou reklamaci.
Pro reklamaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.
Tým řemínky-pásky -
- Ne to zbozi bylo doruceno, ne ta barva.
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
Vaši objednávku jsme prověřovali, ale bohužel u ní neevidujeme žádnou reklamaci.
- Dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
Vaše objednávka byla předána dopravci následující den od přijetí do našeho systému. Bohužel v této době jsme evidovali více nedoručených zásilek. Dopravce jsme kontaktovali a bylo nám sděleno, že z důvodu státních svátků jsou zahlceni.
Za zdržení se omlouváme a děkujeme za pochopení.
Tým řemínky-pásky -
Produkt neodpovídá popisu. Chápu, že barva někdy zkresluje a ve skutečnosti může vypadat trochu jinak. Ale v tomto případě dorazilo něco úplně jiného...bohužel...
Reakce obchodu reminky-pasky.cz
Na základě recenze není v našich možnostech posoudit.
Tým řemínky-pásky