Zatím marně čekám na dodání

• Levný

Náramek byl velmi křehký, vydržel týden potom se utrhla guma.

• Barva řemínku na fotce vůbec neodpovídá skutečnosti. Velké zklamání.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
    Zobrazený odstín barvy se může od skutečnosti lišit, protože je ovlivněn nastavením a kvalitou monitoru. Toto bohužel není v našich možnostech ovlivnit.

Pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete samozřejmě odstoupit od kupní smlouvy a fakturovaná částka Vám bude vrácena.

Tým řemínky-pásky.cz

Dodávka v poho, řemínek není použitelný.
    Stojí za h...o.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Vaši objednávku jsme prověřovali a neevidujeme u ní žádnou reklamaci.
    Jistě chápete, že na základě popisu problému, který uvádíte zde v recenzi, není v našich možnostech problém posoudit.
    Tímto bychom Vás chtěli požádat, abyste nás v případě nespokojenosti kontaktoval prostřednictvím online formuláře na našich stránkách a pokud možno nám poskytl informace, proč máte z pásku tento dojem.

Tým řemínky-pásky.cz

• Rychlé dodání
    • Kvalita řemínku je absolutně šílená, po týdnu používání řemínek změnil barvu. Kraje jsou šíleně ošoupané.
    • Absolutně vyhozené peníze
    • Zvláštní zápach náramku po rozbalení

Kvalita šílená, absolutně vyhozené peníze

• Pásek je zařazen v kategorii pro hodinky Garmin. Pásek není vůbec vhodný pro tyto hodinky. Na fotce vypadá že je s oskama, ale není. Pásek vám zakryje čidlo hodinek.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaše nespokojenost nás velice mrzí. Prověřovali jsme Vaši objednávku a neevidujeme u ní žádnou reklamaci, není tak v našich možnostech problém, který se zbožím máte, posoudit.
    Kategorie Garmin, je poměrně široký pojem zahrnující několik různých druhů pásků, které se liší šíří a typem uchycení dle druhu hodinek pro které jsou určeny.
    V případě problémů se zbožím nás prosím kontaktujte prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách.

Tým řemínky-pásky

• Řemínek na hodinky vůbec nejdou nasadit, nedoporučuji, je vidno e jsou to špunty z Číny

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

velice nás mrzí, pokud se zakoupeným řemínkem nebylo něco v pořádku.
    Nicméně, u Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci, není tak v našich možnostech se k problému blíže vyjádřit.
    Tímto bychom Vás chtěli požádat, abyste nás v případě problémů se zboží kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách.

Tým řemínky-pásky

Bez krupulí mi prodali absolutní šunt z vietnamské tržnice. dodání rychlé.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

s Vámi zakoupeným řemínkem jsme nikdy v minulosti neměli problém a ani u Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci.
    Nedokážeme tak bohužel posoudit, na základě čeho posuzujete původ a kvalitu zboží.

Pokud máte se zbožím jakýkoliv problém, kontaktujte nás prosím prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách.

Tým řemínky-pásky

• rychlost ,přehledné a vše říkající stránky
    • Neodzkoušeli si zboží které prodávají

Obchod má velmi povedené stránky. Ale samotný řemínek který byl v nabídce nejdražší je nanic. Ne vždy nejdražší neznamená nejlepší. Řemínek se sám od sebe rozepíná a je už v koši. Jaký koly pohyb rukou a hodinky visí na zápěstí. Nikomu to nedoporučuji Jsem zklamaný a mrzí mne ,že jsem jej koupil.

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaše nespokojenost nás velice mrzí. Pro zboží máme ověřené dodavatele a samozřejmě je nám líto, pokud jsme nějakou vadu pásku přehlédli.
    Řemínek můžete reklamovat, případně odstoupit od kupní smlouvy. Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou a pokud narazíme na nějaký problém, snažíme se jej řešit ke spokojenosti zákazníka.

Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný zbytek dne.

Tým řemínky-pásky

• rychlé dodání, zboží na skladě

velmi nekvalitní čínské zboží za nehorázné ceny

• Nikdo mně neinfoval ani nekontaktoval,a tak to asi odešlo zpět. Příště nakoupím jinde

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

Vaše objednávka byla vytvořena v pátek večer, na začátku dalšího týdne bylo zboží odesláno.
    Pokud jste při vytváření objednávky uvedl správný email, obdržel jste od nás 3 zprávy, které Vás informovaly o jejím stavu. Pokud jste při vyplňování emailu udělal chybu, stačilo zavolat a rádi bychom Vám informaci předali po telefonu a zároveň emailovou adresu zkontrolovali. Vámi zvolený dopravce - Zásilkovna navíc zákazníky při uložení balíčku kontaktuje pomocí sms zprávy.

Vzhledem k tomu, že jste si objednané zboží nevyzvedl a nám tak vznikly zbytečné náklady na poštovné, nerozumíme, na základě čeho nedoporučujete náš obchod.

Děkujeme Vám za pochopení a přejeme pěkný zbytek dne.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Široký výběr
    • Zboží neodpovídalo popisu/obrázkům
    • Nevstřícnost obchodu při řešení vrácení zboží

• Rychlé dodani
    • Po zakoupení řemínku na hodinky Garmin Vivoactive 3 a nošení 5 dní se duhový řemínek začal loupat. Běžné používání,bez sportovních aktivit. Ostatní jednobarevné řemínky z tohoto obchodu jsou v pořádku i po půl roce nošení.
    • Těžké se dovolat na infolinku, přetížení?

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

omlouváme se za problémy s naším zbožím, velice nás mrzí, pokud jste obdržela vadný kus.

Vaše reklamace byla řešena prostřednictvím online reklamačního formuláře, vyšli jsme Vám vstříc a na místo reklamovaného pásku jsme Vám odeslali jiný typ dle Vašeho výběru.

Reklamaci, kterou jste elektronicky podala 16. 9. odpoledne, jsme 17. 9. ráno měli vyřízenou, celou situaci jsme se snažili vyřešit obratem a k Vaší spokojenosti.

Tým reminky-pasky.cz

• Psali, že zboží je na skladě, přestože ho neměli a muselabych čekat měsíc, takže to koupí někde z Číny a prodají za víc peněz

Reakce obchodu reminky-pasky.cz

velice nás mrzí problémy spojené s vyřízením Vaší objednávky.
    Jak Vám již kolegyně uvedla v emailu, došlo k chybě u nás na skladu a pásek, který měl být k dispozici pro Vaši objednávku, chyběl. Když jsme na problém narazili, kontaktovali jsme Vás s omluvou, Vaše objednávka byla zrušena a vrátili jsme Vám peníze.

Tímto se Vám za omyl ještě jednou omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tým řemínky-pásky

Zasilka dorazila brzy,v poradku,ale kvalita vyrobku je hrozna.Za tu cenu to vubec neodpovida.Pasek barvi

• Rychlost dodani
    • Zboží je objednané z Číny za zlomek nabízené ceny a ještě jim není trapné tu čínskou samolepku na obalu nechat!!!
    • Aliexpress stejny pasek nabízí za 5 USD, zde 450 Kc.

Levný výrobek z Číny,že se nestydí.

Kvalita zboží neodpovídá ceně.

Dobrý den, jsem docela zklamaný.....barvy řemínku neodpovídají obrázkum co máte na shopu.....červená je spíše ružová a zelena je uplně vybledlá a modrá je tak světla až to není hezké......jedine co sedí je černá

Rychlost tohoto obchodu hodnotím kladně,bohužel mi dodali pásek,kde chyběl plíšek k upevnění na hodinky. Protože mám šikovného manžela přendal mi ze starého pásku plíšek se šroubkem na nový,ale já sama bych to neuměla a musela bych vrátit zboží zpět. Chápu ,že se toto občas může stát,ale spíš mě mrzí,že když jsem to do obchodu napsala ,nikdo na to nijak nezareagoval.... . Možná je to tím ,že pomalu nastávala těžká situace kolem koronaviru.... .