- Žádné nevidím
- Zboží přišlo pozdě. Musel jsem se sám dotazovat na stav a číslo objednávky. Zboží bylo označeno nálepkou RC-Profi, ale pod ní byla nálepka jiného e-shopu. Tak že, zboží nebylo na skladě. Neexistuje český návod !!!!!!!!
Pro mě je to tuctový obchod
Reakce obchodu RCprofi
Vaše objednávka se zpozdila s doručením o 1 den, jelikož jsme produkt náhle doprodali a vyskytla se nám chyba v e-shopu, kvůli níž jste mohl objednat produkt, přestože jsem ho měli vyprodaný.
Ihned jsme chybu opravili, kontaktovali Vás a sháněli produkt tak, abychom Vám ho mohli co nejdříve dodat. V ČR spolupracujeme s několika e-shopy, takže jsme produkt v co nejkratší době stáhli od našeho partnera. Z toho důvodu jste nalezl na produktu samolepku našeho partnerského obchodu.
Za manuál se velice omlouvám a zasílám Vám ho na e-mail. V tomto hektickém vánočním období někdo v expedici zřejmě zapomněl manuál dodat k objednávce.
RCprofi.cz -
Obchod spatne komunikuje s prepravcem.cekat 10dni na balik vzdalenej 60km je nepripustne.
Reakce obchodu RCprofi
děkujeme za reakci. Jsme dlouhodobě nespokojeni s dobou doručování u Zasilkovna.cz a řešíme s nimi zrychlení dopravy nebo zrušení spolupráce.
Omlouváme se Vám za toto zdržení. Například při doručení PPL doručujeme do 24 hodin.
RCprofi.cz -
Super kominukace z centrálního skladu. Obzvláště rychle doručení. Bohužel jsem měl zkušenost kdy na stánku byl personal který tomu absolutne nerozumi a netuší nic o jejich nabídce.
Reakce obchodu RCprofi
mohl byste nám na e-mail napsat konkrétní problémy s personálem na stánku?
Pomohl byste nám tak ve zlepšení služeb pro další zákazníky.
Děkuji.
Lbor Pilař
- žádné
- bylo to 4. ledna. asi všichni relaxovali
nevím jak fungujou v průběhu roku, ale na začátku spí
Reakce obchodu RCprofi
okolo přelomu roku jsme dělali inventury, takže je možné, že se nějaké zásilky lehce opozdily.
Nicméně přes celý rok doručujeme standardně do 24 hodin, takže pokud se vaše zásilka zpozdila, jednalo se o vyjímku způsobenou inventurami a ukončováním roku.
Vaše příští zásilka bude doručena do 24 hodin! :-)
RCprofi.cz -
- Není český návod.Podle zákona by měl být
Reakce obchodu RCprofi
omlouváme se za tento drobný problém. Kolegové při expedici zřejmě zapomněli přiložit manuál do krabice. Kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem a manuál Vám obratem zašleme. -
- nestabylita zaměstnanců
- Objednávka byla potvrzena a od té doby nemám žádné informace
Reakce obchodu RCprofi
všechny přijaté objednávky evidujeme jako expedované. Pokud Vám zboží nebylo doručeno, bude to nejspíše vinou dopravce. Kontaktujte nás na e-mail a my Vám podáme bližší informace o stavu zásilky. Zboží ihned dohledáme u přepravce nebo Vám rovnou zašleme novou zásilku.
Lukáš Koreček