• rychlý, spolehlivý

• Vše v pořádku

• Jinde to neměli

Chybí mi možnost registrace a s tím související přehled stavu objednávky.
    Popisky u zboží jsou někdy nedostatečné. Musím si je najít u konkurence.

• velmi ochotná obsluha prodejny. nakupuji se synem poněkolikáté a určitě ne naposled

rychlé dodání objednávky, ochota personálu v prodejně.

• Dobrá nabídka, rychlé vyřízení objednávky
    • nic

• Vše OK.

Dobrý den, Vladimíre,

děkujeme za Váš komentář. Maximální spokojenost našich zákazníků nás dokáže vždy velmi potěšit. Jsme rádi, že Váš nákup v našem e-shopu proběhl bez problémů a budeme se těšit na další možnou shledanou. :-)

• Rychlé dodání zboží+ cena

Dobrý den, Pavle,

velice Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání a objednávka dorazila rychle a v pořádku. Rychlé dodání je pro nás velmi důležité a snažíme se ho zajistit pro každou objednávku. Děkujeme Vám za nákup a doufáme v další brzkou shledanou. :-)

• Rychlost doručení
    • Cena
    • Poradenství
    • Velký výběr
    • Komunikace
    • Nelze se zatím zaregistrovat ale na dotaz v obchodě by se to mělo změnit

rychlé doručení

Dobrý den, Pavle,

děkujeme za Váš kladný komentář. Těší nás, že byla Vaše objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti. Pokud byste i v budoucnu potřeboval jakékoliv RC modely či vhodné příslušenství, neváhejte nás kontaktovat. :-)

Karla z RCprofi.cz

dobrý obchod,velký výběr zboží,rychlé dodání

Dobrý den, Jaroslave,

velice si vážíme Vaší kladné recenze. Děkujeme za Vámi zmíněné komplimenty, všechny z nich patří mezi naše hlavní priority. Jsme rádi, že jste nakoupil právě u nás a přejeme Vám mnoho dlouhotrvající zábavy. :-)

Karla z RCprofi.cz

Blesková dodávka i malé objednávky!

Dobrý den, Petře,

děkujeme za Váš příspěvek. Na krátké době dodání si zakládáme, protože věříme, že rychlost a úspora času jsou v dnešní době jednou z nejžádanějších věcí. Jsme rádi, že Vám byly podložky pro hřídel Quickloc krychle a v pořádku doručeny. :-)

Karla z RCprofi.cz

Rychlé vyřízení, vše bez problémů

Dobrý dem, Emílie,

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a fakt, že jste si pro nákup vybral právě náš obchod. Naše služby se snažíme neustále zlepšovat a tak rádi slyšíme, že i Vaše objednávka dorazila v co nejkratším možném čase. Děkujeme za nákup a těšíme se na další možné shledání v našem obchodě. :-)

• rychlé dodání

v prodejně jsem již nakupovala dříve i dnes jsem byla spokojená s rychlým dodáním výrobky jsou kvalitní je to dárek k Vánocům tak více nemohu hodnotit minulý výrobek -bagr byl bezporuchový

Dobrý den, Jano,

děkujeme za Vaši kladnou recenzi a nákup v našem obchodě. Snažíme se poskytovat vynikající zákaznický servis a rychlé dodání objednaných produktů je jedním z pilířů našeho úspěchu. Jsme rádi, že jsme Vaši objednávku doručili "rychlostí blesku" a těšíme se na Vaši další návštěvu v našem obchodě. :-)

• Profesionalita
    • Žádná

Super

Dobrý den, Jiří,

děkujeme za Vámi přidané hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu. Pokud byste i v budoucnu potřeboval jakékoliv náhradní díly k Vašemu modelu, neváhejte se na nás obrátit. :-)

Karla z RCprofi.cz

• vrácení jiného zboží obratem jako nevhodný dárek probíhá celkem rychle
    • nepomůžou vám s řešení s přípaně následnou zamítnutou reklamací

Dobrý den , píšu s negativní recenzí na tento obchod RCprofi -respektive na jejich servis.
    V červenci jsem reklamoval dron se závadou s ovládáním kterou údajně vyřešili výměnou ovladače po obržení z opravy v srpnu porucha zůstala .
    Bohužel jsem dron nemohl ihned odeslat k opětovné reklamaci a poslal jsem jej až koncem září s tím že opět stejná závada
    reklamaci tentokrát zamítli že jsem si závadu způsobil sám haváriíí. nabídli opravu mimo záruku za 2500 což je polovina ceny nového.
    Je vi dět že když už se jim oprava prodražuje tak od toho dávaj ruce pryč a svedou to na uživatele. ten dron šel používat jak bych snim pak mohl havarovat !
    Nehorázné jednání, které posuzují jen tím že drom má oštíplé vrtulky - to si uživatel způsobí klidně hned při prvním vzletu a dron to neovlivní, kdyby byl dron prasklý výrazně poškozený nebo spálený motor, který zaseknutím mohl způsobit další problém na zakladní desce tak to pochopim, ale ten dron se po jejich ,,opravě ,, choval dál nestandatně ! tak co jsem mohl způsobit. Dron navíc podle nich už ani nezvlétně když jsem jej odesílal ,vzlétal a přistával a i létal s omezeným ovládáním !
    Co tam stím prováděli nevím.
    NEDOPORUČUJI OBCHOD RCprofi kde Vám pak už nikdo nepomůže neboť nechtěji nebo nemaj snahu pomoct zákazníkovi s výmluvou , že je to externí firma.
    Nemám důvěru v to ,že ten dron skutečně opraví za 2500, protože pak se budu znovu zbytečně dohadovat , když bude nějaký problém a dál jen platit.
    Dokud vše funguje a zákazník platí není problém jak vyvstane nějak problém dájí od vás ruce pryč ! Smutné jednání !
    V tomto obchodě (***Editováno***)
    řeší např stejnou závadu ihned výměnou mě údajně vyměnili ovladač a podruhé se stejnou závadou reklamaci zamítli.
    Co dodat

Dobrý den, pane Moravče,

děkujeme, že jste nás informoval o své zkušenosti. Velmi nás mrzí, že jste se servisem nebyl spokojen.

Některé značky mají vlastní servisní středisko, aby zajistily jednotnost servisních úkonů a posuzování případů. Z tohoto důvodu nebyl dron servisován u nás, ale právě v autorizovaném servisu. Kritika řešení reklamace se netýká našeho RC servisu (máme vlastní servis a techniky), ale právě servisu distribučního.

Chápeme, že vyjádření k reklamaci se zákazníkům ne vždy líbí, zvláště pokud je zamítnuta. Nemůžeme však uznávat reklamace zboží, které bylo poškozeno nesprávným používáním. Stav Vašeho dronu se neslučuje s podmínkami odpovědnosti za vady, a proto byl původní typ opravy přehodnocen jako nezáruční oprava.

Při provozu leteckých modelů je nutné dbát na to, aby se vrtule nedostaly do styku s překážkou (strom, tráva, model se převrátí na zemi atd.). A to je právě bohužel případ Vašeho dronu, který je mechanicky poškozený, odřený a má značně osekané vrtule. Je tedy zřejmé, že došlo k tvrdému dopadu, nevypnutí motorů a následně blokaci rotorových listů (motorů) o překážky.

Rádi bychom vás ujistili, že naším cílem je vždy pomoci našim zákazníkům a vyřešit jejich problémy. Důkladně jsme váš případ přezkoumali a vše bylo řešeno v souladu s našimi obchodními podmínkami a Občanským zákoníkem. Mrzí nás to, v reklamačním procesu jsme velmi benevolentní, uznáváme většinu reklamací i nad rámec našich zákonných povinností, ale není možné uznávat reklamace takto mechanicky poškozeného zboží.

Libor z RCprofi

Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojena. Zboží dorazilo velmi rychle, perfektně zabalené. Objednávka zcela bez problémů, obchod ihned odpověděl na můj přídatný dotaz. Určitě mohu jen doporučit.

Dobrý den, Zuzano,

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Vámi zakoupené RC auto X9116 Challenger truggy paří mezi nejoblíbenější ve své kategorii a my tak věříme, že i Vy si s ním užijete neskonalé množství zábavy. Děkujeme za nákup a pokud budete k RC auto potřebovat jakékoliv příslušenství, neváhejte se na nás obrátit. :-)

Karla z RCprofi.cz

• obsluhujicí personál je na vysoké úrovni
    • Kvalitní zboží, příznivé ceny
    • skvělá dostupnost

Dobrý den, Pavle,

děkujeme za Váš příspěvek. Naši kolegové jsou školení profesionálové a dlouholetí modeláři, rádi Vám vždy se vším pomohou a poradí, nejen co se týče průběhu nákupu, ale i výběru modelu či vhodného příslušenství.Jsme rádi, že jsme dokázali zodpovědět všechny Vaše dotazy a těšíme se na další možnou shledanou. :-)

• Rychlá doprava
    • Skvělé ceny
    • Kvalitní výrobky

Dobrý den, Ivo,

děkujeme za Váš příspěvek. Na krátké době dodání si zakládáme, protože věříme, že rychlost a úspora času jsou v dnešní době jednou z nejžádanějších věcí. Jsme rádi, že Vám bylo RC auto X9115 Challenger monster rychle a v pořádku doručeno. :-)

Karla z RCprofi.cz

• Rychla reakce na dotaz a nasledne rychle dodani nahradniho dilu.
    • Za me super. Diky

Dobrý den, Jiří,

děkujeme za Vaše hodnocení. Naši kolegové jsou školení profesionálové a dlouholetí modeláři, rádi Vám vždy se vším pomohou a poradí, nejen co se týče průběhu nákupu, ale i výběru modelu či vhodného příslušenství. Velice nás těší, že jste i Vy byl s jejich přístupem spokojen a budeme se těšit na Vaši další možnou návštěvu našeho e-shopu. :-)