• rychlost
    • ceny
    • spolehlivost
    • není můj

• Rychlost vyřízení a komunikace

Rychlé doručení a mají dost zboží

• Rychlost vyřízení

• Vynikající spolupráce
    • Žádné

Jsou to profesionálové, mají to již v názvu obchodu.

• rychlost vyřízení

• Výběr položek na eshopu

• Skvělá komunikace

• Rychlost a spolehlivost

Dobrý den, Milane,

děkujeme za Vaši recenzi. Rychlost vyřízení objednávky je jedním z nejčastěji zmiňovaným plusem našeho obchodu. Děkujeme za zakoupení RC auta CONQUEROR 1:18 a přejeme Vám s ním mnoho nekončící zábavy. :-)

Karla z RCprofi.cz

Best obchod a mohu jenom doporučit všem RC nadšencům.

Dobrý den, Štěpáne,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Kladná zpětná vazba našich zákazníků nás dokáže vždy potěšit. Pokud byste i v budoucnu potřeboval jakékoliv RC modely či příslušenství, neváhejte se na nás obrátit. :-)

Karla z RCprofi.cz

Bez připomínek, vše v naprostém pořádku.

Dobrý den, Petře,

děkujeme za Váš příspěvek. Kladná zpětná vazba našich zákazníků nás dokáže vždy potěšit. Pokud byste i v budoucnu cokoliv potřeboval, jsme tu pro Vás. :-)

• Perfektní sortiment
    • Výborná komunikace
    • Zasilkovna

Dobrý den, Mojmíre,

děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme toho, že jste si pro svůj nákup vybral právě náš obchod a že jste byl spokojen s naší nabídkou produktů. Snažíme se poskytnout co nejvíce kvalitních produktů napříč mnoha různými kategoriemi a těší nás, že si u nás dokáží vybrat jak začínající RC piloti, tak i zkušení modeláři. Děkujeme Vám za nákup. :-)

Karla z RCprofi.cz

• Rychlost zpracování objednávky a doručení.

Dobrý den, Pavle,

děkujeme za Váš kladný komentář. Těší nás, že byla Vaše objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti. Pokud byste i v budoucnu potřeboval jakékoliv vhodné příslušenství k Vašemu dronu, neváhejte nás kontaktovat. :-)

• rychlost dodání
    • cena

Dobrý den, Vladimíre,

děkujeme za Vámi přidané hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem e-shopu. Pokud byste i v budoucnu potřeboval jakékoliv náhradní díly k Vašemu modelu, neváhejte se na nás obrátit. :-)

Vše jak má být..

Dobrý den, Karle,

děkujeme za Vámi přidané hodnocení. Těší nás, že jste si vybral právě dron RMT 700. Tato kvadrokoptéra nabízí mnoho funkcí a tak Vás jistě dokáže zabavit na mnoho letových hodin. Děkujeme za nákup a těšíme se na další shledanou. :-)

• vše v pořádku.

Dobrý den, Mirko,

děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás 100% spokojen. Věříme, že si s RC stavebnicí Jeep Wrangler 2v1 užijete mnoho zábavy. :-)

Karla z RCprofi.cz

Druhá objednávka vše v pořádku maximální spokojenost

Dobrý den, Jiří,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Maximální spokojenost našich zákazníků nás dokáže vždy velmi potěšit. Jsme rádi, že Váš nákup v našem e-shopu proběhl bez problémů a budeme se těšit na další možnou shledanou. :-)

Rychlé dodání.

Dobrý den, Luboši,

děkujeme za Vaši recenzi. Naším cílem je co nejrychlejší doručení objednaného zboží na Vaši adresu. V našem e-shopu si můžete vybrat z několika různých dopravců, díky kterým je Vaše zásilka rychle a v pořádku doručena. Děkujeme za Vaši důvěru a budeme se těšit na další možnou shledanou. :-)