- Doručena jiná nabíječka jakou jsem objednal
Dobrý den, Martine,
děkujeme za hodnocení. Zároveň se Vám omlouváme za chybu v popisu zboží. Výrobce změnil obsah balení, respektive změnil typ nabíječe u Vámi objednaného modelu auta. Danou změnu nám však neoznámil. Vy jste nyní na tuto chybu přišel, ihned jsme daný popis upravili. Ještě jednou se omlouvám za tuto chybu, která však nemá vliv na funkčnost modelu.
RCprofi.cz -
10.1. jsem si objednal zboží, adresát zásilkovna Vamberk, zhruba za tři dny se mi ozvala zásilkovna pobočka v Praze. Potom řada telefonátů, zásilkovna sdělila, že adresa na zásilce je skutečně do Prahy. Tudíž chyba na straně zásilkovny vyloučena. Takže máslo na hlavě má firma RC Profi.
Nevím, jak tato firma a její e-shop funguje. Už dnes vím, kde si už nikdy nic neobjednám. Snad to lepidlo mi do jara dojde. Když ne, tak přijdu o dvě stovky.Reakce obchodu RCprofi
Dobrý den, pane inženýre,
děkujeme za hodnocení, se kterým ale absolutně nesouhlasím. Prošel jsem Vaši objednávku, prohlédl si její historii a chybu jste udělal Vy při odeslání objednávky. Vybral jste zřejmě omylem jinou výdejnu, než jste chtěl. Do našeho systému přišla objednávka vytvořená Vámi právě s výdejním místem v Praze. Z naší strany tedy nedošlo k žádnému pochybení.
Může se to stát, člověk se překlikne, udělá chybu. Nemůžete ale přece několika lidem v naší firmě nadávat, když chyba vznikla na Vaší straně. Domluvit se s Vámi nedá na ničem, pouze nadáváte.
Pro naše zákazníky se snažíme dělat vše, co je v našich silách, celou situaci s Vámi intenzivně řešíme, aby se k Vám zboží dostalo v co nejkratší době a odměnou nám jsou pouze útoky z Vaší strany.
- Rychlost odeslání.
- Dobrá komunikace a jednání.
Po dlouhé době druhý model co jsem zde kupoval a hned ho reklamoval,protože nefungoval.Vše se vyřešilo vrácením pěněz.
Dobrý den, Lukáši,
děkujeme za hodnocení. Mrzí nás, že u modelu došlo k problému. Dle vyjádření technika byla u modelu vadná baterie. Věc jsme mohli obratem vyřešit výměnou baterie nebo celého modelu. Žádal jste vrácení peněz, které jsme obratem zpracovali. Ze strany našeho obchodu jsme udělali vše, co bylo v našich silách. Kvalitu nebo jednorázovou závadu zboží nejsme schopní ovlivnit, přestože si vybíráme pouze prověřené zboží a kvalitní výrobce. Pokud výjimečně nastane u modelu nějaký problém, snažíme se ho vyřešit co nejrychleji, aby měl zákazník funkční zboží doma co nejdříve.
RCprofi.cz -
Bohuzel ze 4 objednanych rc aut byla dve nefunkcni.
Reakce obchodu RCprofi
omlouváme se Vám za tento problém. Vaše auta jsou od prověřené značky ECX a nemáme od ostatních zákazníků informace, že by byly výrazně poruchové. Takto na dálku nedokážeme rozpoznat, kde je problém. Bude tedy nutné k nám auta dodat, servisní technik se na ně obratem mrkne.
RCprofi.cz -
- Rychlé odeslání dronu,to je asi tak vše.
- Chybí Český návod
- Ani jednu baterii ze dvou nelze zacvaknout ,vypadá to na nepřesný odlitek dronu.
- Dle kvality zpracování vypadá, jako přeprodej z Číny.
Dobrý den, Michale,
z důvodu šetrnosti k životnímu prostředí zasíláme část rozsáhlých manuálů do e-mailu společně s informací o expedici zásilky. Mrkněte do e-mailové schránky, manuál tam najdete.
Váš dron je originál přímo od výrobce a stejně tak je tomu i u náhradního akumulátoru. Takto na dálku však nedokážeme určit, kde je problém. Vámi objednaného typu jsme dodali zákazníkům již několik set kusů a jste první, kdo si stěžuje na kvalitu a má problém s odlitkem akumulátoru. Pokud problém přetrvává, dodejte nám dron na reklamaci, prověříme co nejrycheji, kde je problém.
- Traktor dorazil poskodený
Po rozbalení sem zistil že je traktor poskodený a už bol otvorený,sú stopy po šrovbovaku a nefunkčné otáčaní predných koles
Dobrý den, Pavle,
omlouvám se Vám za tento problém. Zboží je originální a nové přímo od výrobce. Zřejmě nastala chyba ve výstupní kontrole u výrobce. Zašlete nám zboží zpět, obratem Vám zašleme nový model.
RCprofi.cz -
Koupili jsme drak Zirkon. Souběžně koupila druhá část rodiny jiný drak od konkurence. Tak jsme věděli, že jeden drak musíme vrátit. Již při porovnání s jiným drakem má drak Zirkon špatnou konstrukci ve výztuze. Souběžně jsme zkoušeli oba draky. Zatímco konkurenční drak okamžitě vzlétl, Zirkon se nám nepodařilo dostat nahoru. Vrátili jsme jej. Po 14 dnech jsem stále nedostali peníze zpět.
Dobrý den, Ivo,
děkujeme za hodnocení, kterému ale popravdě moc nerozumím.
Odstoupení od kupní smlouvy jste uplatnil 10.12., což je k dnešnímu dni 11 dní zpět. Obvykle odstoupení od kupní smlouvy zpracováváme obratem. Bohužel v tomto předvánočním čase to nebylo možné. Váš případ byl zpracován v sobotu 19.12. Momentálně platba čeká na potvrzení v účetním oddělení, což se stane pravděpodobně dnes. Na zpracování odstoupení od kupní smlouvy máme dle Občanského zákoníku 14 dní.
V protokolu píšete, že jste zakoupili souběžně omylem dva draky a proto jednoho draka vracíte. O závadě není nikde zmínka. Náš technik draka prohlédl a žádnou závadu na konstrukci neshledal. Stačilo draka vrátit, částku bychom Vám odeslali zpět na účet a celá záležitost byla vyřízená. Popravdě tedy neznám důvod Vašeho negativního hodnocení. Každopádně částka bude dnes nebo zítra připsána na Váš účet.
RCprofi.cz -
- Neodpovídají na požadavek na náhradní dily
Dobrý den, Pavle,
omlouváme se za pozdější odpověď. V současné době nevíme, kde nám hlava stojí. :-( Nápor na technickou podporu je v tomto čase enormní. Veškeré dotazy vyřizujeme dle data přijetí, co nám jen síly stačí.
Domluvil jsem se ještě s kolegou technikem, že Vám zítra zavolá a dodání dílů společně dotáhnete.
RCprofi.cz -
- Rychlost, zboží došlo do týdne
- Bohužel šatně nafoceno zboží
Dobrý den, Renato,
děkujeme za hodnocení. Přiznám se ale, že Vašemu negativnímu hodnocení příliš nerozumím. Prošel jsem fotky na e-shopu, zkontroloval s fyzickým stavem dronu a fotky jsou přesně takové, jak dron ve skutečnosti vypadá. Fotky jsou kvalitní a to přímo od výrobce. Jedná se o jeden z nejprodávanějších mini dronů v naší nabídce.
Pokud nejste s dronem spokojená, můžete ho samozřejmě bez udání důvodu do 14 dnů od nákupu vrátit.
RCprofi.cz -
- Letadlo je poruchové, za tu cenu neodpovídá, musím ho reklamovat.
Dobrý den, Hedviko,
mrzí nás, že u letadla došlo k poruše. Jedná se o bezproblémové letadlo, se kterým máme my i naši zákazníci velmi dobré zkušenosti. Zítra Vám zavolá kolegyně a domluví se s Vámi na co nejrychlejším reklamačním řízení/výměně. Věřím, že vše rychle zvládneme a s letadlem budete spokojená. :-)
RCprofi.cz -
- Obchod deklaruje, že je model určený do těžkého terénu což není pravda. Model nezvládne překonat překážku ani 2 cm vysokou. Dále obchod deklaruje provoz 20 min.-skutečný provoz je max 14 min.
- Model má velice malý poloměr otáčení. Servo řízení je velice slabé na tak velký model.
- Nabíječka stále svítí červeně i po 240 min. Nabijeni. Nelze zkontrolovat zda je baterie nabitá.
- Absolutní nespokojenost budeme vracet.
Dobrý den, Romane,
děkujeme za hodnocení a zároveň se omlouváme za tyto komplikace. Na základě hodnocení Vám kolegyně obratem volala, abychom celou situaci vyřešili. Vypadá to, že jste obdržel model s vadným akumulátorem. Proto model nemá výkon, nepřejede překážku, nesouhlasí doba provozu a akumulátor se dlouze nabíjí. Rozhodně to není běžná záležitost a obratem ji vyřešíme.
Kolegyně k Vám dle domluvy zašle kurýra na naše náklady, který od Vás model vyzvedne. Po doručení na něj obratem mrkne technik a domluvíme se na dalším postupu / výměně. Stačilo ale zavolat a celou záležitost bychom vyřešili ještě rychleji než skrze toto hodnocení. ;-)
RCprofi.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Vičko palivove nadrze rozleptava benzin nadrž je nepoužitelna
zboží jsem do dnes neobdržel
- Dvakrát jsem objednával a pokaždé problémy s termínem dodánZ
Skladem hodně zboží, ale vždy jsem musel urgovat objednávku, prostě chaos.
Dobrý den, Petře,
vyjel jsem si Vaše objednávky v letošním roce a našel jsem 3 objednávky. Děkujeme Vám za ně. Prošel jsem kompletní dokumentaci k objednávkám a věc se má následovně.
Objednávka z 5.7. - neděle. Expedovali jsme první pracovní den po objednávce, tj. 7.7. v úterý, jelikož v pondělí byl státní svátek. Kurýr následně doručoval 2 dny, jelikož v současné době ne vždy stíhají doručovat do 24 hodin. Netuším tedy, co jsem měli udělat jinak a lépe. Kolega s Vámi 8.7. ve středa celou situaci řešil skrze e-mail, kdy jste urgoval expedici.
Obejdnávka ze 30.6. - úterý. Expedovali jsme následující pracovní den po objednávce, tj. ve středu 1.7. Naším cílem je co nejrychlejší expedice k zákazníkům, nicméně ne vždy je technicky možné objednávku z poledne odeslat ješte tentýž den, jelikož u nás Vámi zvolený kurýr zásilky již vyzvedl. U této objednávky vznikla chyba ohledně platby, za což se Vám omlouváme a obratem jsme celou situaci napravili.
Objednávka z 6.6. - sobota. Expedovali jsme následující pracovní den po objednávce, tj. v pondělí 8.6.
Evidovali jsme od Vás několik e-mailů ohledně dotazů na expedici, které jsme s Vámi obratem řešili. Bohužel nemáme možnost urgovat kurýrní společnosti, které to mají v současné sitauci a obrovskému náporu na logistiku poměrně dost složité. Proto prosíme naše zákazníky o trpělivost. Z naší strany nedochází ke zpožďování expedice. Pokud dojde k prodlení s doručením, v naprosté většině případů se jedná o problém u kurýrní společnosti. Vaše objednávky byly doručené do 2 - 3 pracovních dnů po objednávce, což není dle mého názoru zásadní pochybení, i když bychom samozřejmě chtěli, aby kurýři doručovali zásilky do 24 hodin od převzetí. Netuším tedy, jak jste dospěl k názoru, že máme v expedici chaos. :-) Můžete mi kdykoliv zavolat a celou sitauce můžeme probrat osobně.
- dobře zpracované stránky
Zboží - z výroby sestavený model letadla, přišlo mírně poškozené (sloupnutá nálepka na křídle), po asi půl hodině začala vypadávat vrtule. Obchodem nám bylo doporučeno si to opravit - polystyrenový model rozříznout, opravit vypadlou hřídel vrtule a zase slepit. Prý u modelářů běžné, pro nás nemodeláře rada k naštvání. Reklamujeme.
Reakce obchodu RCprofi
mrzí mě Vaše zkušenost, i když Vaše hodnocení není zkušenost s naším obchodem, ale spíše s výrobkem. Letadla na ovládání jsou velmi křehká, postavená z lehkých materiálů a jsou tak velmi náchylná na nárazy a tvrdá přistání. Vidím v reklamačním systému zaevidovanou Vaši reklamaci a čekáme na doručení zboží k nám do servisu. Dle popisu závady je zřejmé, že jste s letadlem havaroval (ulomené části). Letadlo jsme neviděli, nechci předjímat, ale dle všeho to vypadá na nezvládnutí pilotáže, tvrdé přistání a následné poškození modelu. U leteckým modelářů samozřejmě velmi nepříjemné, avšak v začátcích relativně běžné. Jakmile model dorazí na reklamaci, náš technik (velmi zkušený leteký modelář) letadlo prohlédne a ozveme se Vám s řešením.
RCprofi.cz -
Zboží mi zatím nikdo nebyl schopen doručit.
Nechci někoho hodnotit kyz mě nic neposlali.
- Neeozumi svym produktum, neumeji doporucit baterie ani dalsi veci abyste mohli v klidu letat.