- Objednano a nic
Objednávala som pred týždňom, tovar som zaplatila prevodom a zatiaľ žiadne info o doručení.
- Naprostý chaos a nespolehlivost
Nabíječku na sekačku měli skladem. Objednal jsem s online platbou, která obchodu dle jejich slov nešla, jelikož měla výpadek. Volal jsem do obchodu o platební údaje, dle instrukcí jsem pak napsal email a další den znovu volal. Údaje stejně neposlali, tak jsem udělal novou objednávku a platba kartou již proběhla. Po 18 dnech však nabíječku stále nemám. Mezitím jsem znovu 3x volal, kde mi pokaždé paní řekla, že to prověří a ozve se mi a ani jednou se nikdo neozval. Jestli tedy nabíječku někdy dostanu nevím, ale tráva roste vesele dál. Tento obchod tedy opravdu nedoporučuji.
Vyskytnul se problém s výrobkem. Po provizorním řešení z mé strany přestal prodejce komunikovat, takže nulová podpora a zájem o řešení problému.
Bez komunikace
- Špatná komunikace, zboží skladem dodáno po několika telefonátech za 36 dní
- (ne)komunikace
- Nabízejí zboží, které nemají
- Nabízejí zboží "skladem" které nemají
- Nedostupnost zboží ani neoznámí
- Na dotaz ke stavu objednávky neodpoví
(Objednávka uhrazena 20.4., dnes 11.5.)
Při mém dnešním telefonickém dotazu mi bylo sděleno, že nemají zboží a neví, kdy přijde. -
- dlouhá dodací lhůta... snad se dočkám..
zatím jsem nic neobdržel, nemám co hodnotit....
komunikace skoro do týdne. na zboží čekám osmý den. Objednáno to, co bylo skladem. Za 5 dnů volají, že chybí část věcí….
- Krajně neseriózní podnik. Peníze si vezmou a nic se neděje. Člověk tam musí opakovaně volat, a když už se dovolá, tak obvyklé výmluvy kontrola zboží technikem a podobně, ale že zboží je skladem a všechno bude.
Zboží které bylo skladem jsem se dočkal až po 8mi dnech
po několika nepříjemných telefonátech. -
- Nekomunikují, dodávka trvala 9 dnů. Musel jsem volat sám a urgovat
Obchod možná dobrý, ale lidé v něm nejsou na svém místě - neumí to.
Evidentně těmto lidem v tomto obchodě nezáleží na zákaznících. -
- Klamání zákazníka
Zboží uvedeno na eshopu, že je skladem a už týden čekám na doručení.
- Obdržena rozbalená nekompletní objednávka
V obchodě jsem nakoupil a předem zaplatil 3 výrobky. Jeden doručen nekompletní. Obratem jsem ho vrátil a již více jak 2 týdny čekám, zda mi bude zaslán nový. Poštovné, i když to byla chyba e-shopu jsem musel také uhradit. Tento e-shop nedoporučuji
Do dnešního dne jsem nedostal objednané zboží.
- Snaží se nedodržet cenu která byla aktuální při objednávce
Objednával jsem zboží, které bylo uvedeno skladem. To byl důvod výběru. Po týdnu jej stále nemám a jelikož to byl náhradní díl ke stroji, je to problém.
- Dobrá cena
- Zboží ani po měsíci od objednání nedorazilo, ani mi nebylo dáno vědět v jakém je stavu objednávka. A to měli podle stránek mít všechno zboží co jsem objednal skladem.
Neinformují mailem stav objednávek, psal jsem mail, 2x volal, přičemž při každém telefonním hovoru mi bylo slíbeno že budou volat zpět (nestalo se) balíček nikdy nedorazil, sledovací číslo nefunkční. Extrémně nepříjemný pán na telefonu, který toho měl evidentně hodně a není schopen zorganizovat si čas a být k zákazníkovi když ne milý tak alespoň né neslušný. Jako bonus jsem dostal BAN na stránce bez jakéhokoliv upozornění nebo kontaktu. Rozhodně nedoporučuji za neprofesionální jednání.