Zboží nedorazilo a zaplacené peníze nemám. Nevím tedy, co bych objektivně mohl hodnotit. Full story:
    - zboží objednáno a zaplaceno kartou dne 11.4.2024
    - první mail, že zboží nebylo doručeno napsán dne 21.4.2024, bez odezvy
    - 30.4.2024 voláno na 476 731 297, přislíbena náprava, nic se nestalo
    - 6.5.2024 druhý mail, že stále nic nedošlo, bez odezvy

Obchod nekomunikuje.

• Absolútne nulová komunikácia,na telefón a mail nezodpovedajú

• Zboží nemají skladem, přestože je na stránkách uvedeno skladem.

Objednávku jsem po dvou týdnech zrušil. Před tím sliby o odeslání v dalším týdnu. Nyní čekám na vracení peněz.

Majitel firmy slíbil vracení peněz na účet, již je to další dva týdny.

Od konkurence jsem měl stejnou součástku třetí den od objednání doma.

Možná máte moc práce co Vám stojí v dílně. Mě stála sekačka na dílně dva týdny a ještě jsem platil součástku ze svého.

Stačilo by na stránkách napsat doručení do 14dní, nebudete muset číst negativní komentáře na heurece.

Plné ruce práce. Děkuji

• Velmi spatna komunikace, resp.nulova
    • Zbozi skladem neni skladem

Zaslal jsem objednávku, neposlali mi zálohovou fakturu. Opravdu nedoporučuji.

Objednávka mi ani po měsíci a půl nepřišla, obchod nekomunikuje. Když došlo k urgenci z mé strany, bylo mi slibováno, že ZÍTRA zboží bude (několikrát). Nedoporučuji!

Tady jste jak ve zlém snu. Než jsem vytvořil objednávku s platbou předem, dotazoval jsem se na dostupnost zboží. Bylo mi potvrzeno, že zboží mají v dostatečném počtu. Po úhradě objednávky mi po týdnu bylo jasné, že zboží neobdržím. Objednávku jsem tedy stornoval se žádostí o vrácení kupní ceny. Zatím jsem v očekávání vrácení kupní ceny.

• Banda Oszustów!

Po dokonaniu zakupu i zapłaty kartą płatniczą otrzymałem potwierdzenie zakupu. Od tego czasu 0 kontaktu ze strony sprzedającego . Składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i wyłudzeniu środków finansowych przez właścicieli Rawa. Sprawę kieruje do prokuratury miejscowo właściwej co do miejsca działalności gospodarczej firmy Rawa i jednocześnie find miejsca zamieszkania właścicieli.

dodání zboží katastrofální

Zboží jsem objednal zaplatil a i po týdnu stále čekám,ještě nebylo ani odesláno, na stránkách bylo že je zboží skladem.

• Objednávané zboží bylo skladem, ale po týdnu stále nedorazilo a ani nebylo odesláno
    • Nelze se ani do obchodu v otvírací době dovolat
    • Podvodníci

Pokud možno vyhněte se tomuto obchodu. Jsou to podvodníci. Objednávané zboží nikde jinde neměli, ale zde bylo skladem. Ani po týdnu nedorazilo, ani nebylo odesláno. Ve stavu objednávky nenaleznete žádné další podrobnější informace. Do obchodu se ani nejde dovolat (ani v otvírací době). S mailem předpokládám to bude ještě horší. Dle ostatních recenzí, na tom byli všichni stejně.

• Vůbec žádná komunikace. Píšete na dva maily co uvádějí na stránkách a nic. Chtěl jsem spojit dvě objednávky dohromady. Žádná reakce obchodu a pro jistotu druhá objednávka vůbec nedorazila.

Po třech týdnech od objednání zboží stále nedošlo. Dvakrát jsem volal do eshopu , jen slibování a stále nic... psal jsem email na storno objednávky, tak doufám že brzy vrátí peníze...

• Vše co jsem potřeboval na zahradní traktor v jednom obchodě a skladem.
    • Vše ostatní

Na objednávku jsem čekal 23 dní a to jsem do obchodu musel 2x volat. A to bylo vše skladem. Ochota personálu na bodu mrazu. Když už balíček došel tak vzduchový filtr za cca 1000kč přišel v pomačkané, polootevřené krabici a vypadal jako by ho už někdo používal. Za mě už určitě nikdy...

• není komunikace

• Píšou,že mají zboží skladem,ale zboží pořát nešlo a když jim volam,tak,že je výpadek,volal jsem a čekal jsem 2 měsíce a tet budu obědnávku rušit.

Sklamání

• Absolutně nesolidní obchod , nekomunikuje !

Absolutně nesolidní obchod , píšou že mají zboží skladem ale toho se nedočkáte .Po několika telefonických urgencích stále nic a ještě vám odseknou že neví kam skočit dříve !

• O

• Nikdo nekumunikuje.zbozi nedorazilo