Komunikace s obchodem hrozna vse trva hrozne dlouho
    Dokonce zakaznik musi po nekolika dnech cekani zafat aby mu byla konecne vystavena faktura aby bylo zbozi uhrazeno
    Dodnes zbozi nemam

• dobré ceny
    • První nákup letos v srpnu byl v pořádku. Druhý nákup ani po šesti týdnech nebylo dodáno zboží, které bylo uvedeno, že je skladem. Na dotaz e-mailem o stavu objednávky žádná odpověď. Objednávku jsem zrušil.

Pomalé jednání a předražené zboží.

Nedôveryhodný obchodník. Tovar nebol doručený už viac ako 1,5 mesiaca po objednaní.

Reakce obchodu Rawa.cz

Dobrý den, na Slovensko neposíláme! Omlouváme se ale to jsme Vám sdělili nemáme nastavené služby pro odesílání na Slovensko. Pěkný den

Jak jste sami uvedli v dotazniku,zakazku jsem uzavrel pred 6 dny a dosud se nikdo neozval .

Objednávka byla potvrzená ale zboží dlouhá dodací lhůta. Nenapsali ani není skladem špatná komunikace

• objednávku nelze sledovat, protože firma nekomunikuje. Na maily neodpovídá a telefony nebere

Moje objednávka byla potvrzena, ale zboží ani po měsíci nedorazilo. Firma nijak nekomunikovala. Po měsíci, kdy mi konečně zvedli telefon jsem slyšel jen samé výmluvy a nakonec přísežné ujištění, že hned ten den odesílají, ale opět nic nepřišlo. Po týdnu jsem musel opět reklamovat dodávku zboží.

• Komunikace 0

Dlouhá dodací lhůta, zklamání

• Čas doručení

Po tydnu zbozi nedorazilo, zadny email informujici o tom co se deje..

Nemaj skladem, pisu na eshopu ze maji,
    Tak doporucuji si to overit, po 2 dnech nevolali..

• zatím to vypadá že všechno

Objednávku i se zaplacením jsem učinil 6.5.2024 , všechno zboží bylo uvedeno skladem. 14.5. jsem se na stav nedoručené objednávky doptával pomocí e-mailu. Na ten mi nebylo odpovězeno. 20.5. jsem se na firmu pokoušel bez výsledku dovolat. Dovolal jsem se 21.5. kdy mi bylo sděleno, že se na objednávku podívají a dají mi vedět. Bez výsledku.

• Dlouhá dodací doba
    • Neumí odpovědět na e-mail

3.4 jsem objednával věci na vari a olej, čekal jsem než bude skladem svíčka. 2.5 jsem s nimi komunikoval a že prý zapomněli přidat do objednávky svíčku a jestli bych ještě vydržel do konce týdne a začátkem příštího by to mělo dorazit. A hádejte. Nic nedorazilo a teď už ani neodpovídají na e-mail. Proto jsem k dnešnímu dni zrušil celou objednávku. Za mě jsem tam objednal poprvé a naposledy.

• Eshop hlásil vše skladem, při pokusu o osobní vyzvednutí byla skladem 1 položka z 4

Jel jsem kvůli nim až do Litvínova, protože jako jedni z mála inzerovali zboží skladem. V realitě skladem 1 položka ze 4.

• Již je to 11dni od objednávky a stále jsem nic neobdržel

Tento obchod nedoporučuji nikomu. Paní na telefonu byla nepříjemná, že za to nemůže,ale zaplaceno již dostaly. Vymlouvá se na dodavatele. Radši se tomuto obchodu vyhněte velkým obloukem

• Zboží zaplaceno obchod nereaguje. Když jsem se po více než týdn pídil po mé objednávce paní u telefonu byla velmi nepříjemná a říkala že se ještě ten den ozve. Další 2 dny uplynuly, samozřejmě nic. Zkrátka zloději.

zbozi melo byt skladem, stale nedorazilo. Dovolat se nikomu nejde ani najedno cislo. Hruza

• Absolutní nekomunikace se zákazníkem.

Ani po dvou týdnech po zaplacení zásilky a urgencích ze strany zákazníka žádná reakce.Jedna z nejhorších zkušeností na e-shopech.Tento obchod opravdu nedoporučuji.

• zaplacené zboží za 14 dní nepřišlo a nikdo se mnou nekomunikuje