Objednsl jsem 16.7.2022 a dosud nedorszilo.
- Po týdnu, kdy jsem zboží objednal a ve sledování objednávky byl potvrzen příjem obchodu, se nikdo neozval a bylo vidět, že objednávka byla pouze přijata. Proto jsem ji po týdnu zrušil na uvedené mailové adrese obchodu.
Nedoporučuji nakupovat v tomto obchodu
- Zboží skladem
Zboží v eshopu bylo skladem, při potvrzovacím emailu bylo zboží skladem, že obratem odešlou, zaplaceno, po týdnu čekání nic nepřišlo, na dotaz kde se to zadrhlo, odpověď zněla že zboží naskladní o týden později a potom že to pošlou. Objednávka zrušena... Teď pro změnu nečekám na zboží ale na peníze, tak snad je brzo naskladní a vrátí...
Po týdnu jsem volal co je s objednávkou,bylo mi sděleno že zboží objednají a že bude za týden.Na mou připomínku,že by byla alespoň slušnost napsat zboží nemáme musíme ho objednat,nějaký nerudný pán z poza telefonu tam vykřikoal,že nemůžou na každou objednávku psát email,bla bla bla.Tak to nemají inzerovat jako službu.Po dalším týdnu čekání kdy jsem ta opět volal mi zdělili,že je zboží objednáno a přijde za týden..........Děkuji již nemám zájem.
Bartůněk -
- Objednané zboží ze dne 28.3.2022 nedorazilo ani po 3 měsících
Ještě mě nic nepřišlo.
- Týdení distribuce zboží skladem
U zboží bylo uvedeno skladem po zaplacení 18.5. 2022 jsem zboží obdržel až 8.6.2022 tj. za 21 dnů
objednávka byla přijata , od té doby se nikdo neozval, nejsem spokojena s délkou dodací lhůty, ani nevím zda mi vybrané zboží pošlou či nikoliv
- Totálně kašlou na zákazníka,vrácení peněz to je horor.
Již přes týden čekám na předem zaplacené zboží. Až na základě mého dotazu mě vůbec bylo řečeno že jim dorazila platba, že mají zpoždění. Expedice že bude v pondělí následující týden, opět jsem nedostal žádnou zprávu o expedici. Nedoporučuji, neboť se jedna o dva čepy do kol po 80ti korunách, nechápu jak to může tak dlouze trvat.
Je to měsíc co jsem objednal zboží a ještě nedorazilo
Zboží které jsem objednal bylo skladem, ale ani po 8- mi dnech nedorazilo, telefon je stále obsazený, nedá se tam dovolat.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- nekomunikace
17.4 jsem si objednal zásilku a dorazila až dnes 16.5 ( 2 dny byla zásilka na PPl) z ochodu jsem nedostal ani jeden email o zpoždění objednávky ani nedostupnosti zboží ( v den objednání bylo vše skladem). Na email nikdo neodpovídá. Po telefonu mi bylo sděleno, že jedna položka není skladem, že má přijít druhý den (dosti nepříjemným pánem). Po týdnu když nic nepřišlo, jsem volal znovu. Ochotná paní vše dohledala ( vše bylo skladem) a slíbila, že druhý den posílají. Jediné plus je ta paní !!
Nekomunikují, ani po týdnu po objednání žádná reakce. Na mejly neodpovídají na telefonu slibují a stejně nic nedělají pro dokončení objednávky. Uvádí, že mají zboží skladem a přitom to tak není. Skutečnou dostupnost zboží nedokáží i přes urgence zjistit ani a týden. Objednal jsem zboží jinde a už ho mám doma. Vřele nedoporučuji tento obchod.
Zboží bylo objednáno o víkendu v sobotu, hned ten den bylo zboží přesně uhrazeno dle zaslané zálohové faktury. Po tom co se v úterý ještě nic nedělo, jsem zkusil kliknout na stav zboží, kde kupodivu svítilo neuhrazeno. Provedl jsem kontrolu vše jsem uhradil přesně, nikde jsem se neutukl, tak tam volám, že jsem vše uhradil přesně dle zálohové faktury a svítí neuhrazeno. Paní ochotná, předá prý účetní, že by tam měl být variabilní symbol číslo objednávky, ne zálohové faktury ( ale v té bylo jasné psáno číslo zálohové faktury ) Ve středu stále svítí celý den neuhrazeno... Ve čtvrtek změna a konečně uhrazeno... Dnes je sobota nějaké info o doruceni nic, zboží stále nemám, svítilo skladem...
Od 4.4 nemáme tovar , keď som do obchodu pred 2 týždňami volala, zdvihla mi milá pani, ktorá mi nevedela poskytnúť informácie, tak sa obrátila na nepríjemnú kolegyňu, ktorú som už len počula ako kričí, že máme čakať.
- Ceny
- Dlouhá dodací doba, komunikace
- Snad ani žádná
- Možná vzhled internetové stránky na první pohled
- Komunikace přes mail
Objednávku jsem zrušil a do teď jsem nedostal odpověď ani peníze zpět.
Telefonicky jsem i kontaktoval o zrušení objednávky, paní slíbila že se na to podívá a zatím se nic nestalo. -
- zboží vedené jako "skladem" není ani u dodavatele
- a po třech týdnech urgovaní žádná odpověď
objednal jsem zboží "skladem", pro urychlení rovnou zaplatil, po několika dnech přišla sms, že 1 položka není skladem ani u dodavatele, když se další týden nic nedělo, chtěl jsem aspoň zbývající část objednávky (která údajně skladem je), leč již bez reakce. Takže ani po třech týdnech urgovaní nemám ani zboží ani peníze, obchod v podstatě nekomunikuje, na písemné urgence nereagují.