- Rychlé, levné
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši stručnou, ale velmi významnou recenzi. Jsme nadšeni, že jste byl spokojen s rychlostí našeho servisu a cenou našich produktů. V našem internetovém obchodě se snažíme nabízet kvalitní nářadí za konkurenční ceny a zároveň zajišťovat, aby byly objednávky zpracovány a doručeny co nejrychleji. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás velmi důležité a jsme vděční za Vaši podporu. Těšíme se na Vaše budoucí nákupy a jsme Vám pokud budete potřebovat s něčím poradit.
Tým Happy Tools s.r.o. -
Spokojenost, dobrá a rychlá komunikace
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám srdečně za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste vyjádřil spokojenost s naší komunikací a službami. Jsme opravdu rádi, že jsme dokázali vyhovět Vašim očekáváním a poskytnout Vám rychlou a efektivní komunikaci. Váš názor je pro nás velmi cenný a motivuje nás k dalšímu zlepšování našich služeb. Těšíme se na další příležitost Vám poskytnout naše produkty a služby v budoucnu. Neustále se snažíme o to, aby každý zákazník byl s nákupem u nás plně spokojen.
Tým Happy Tools s.r.o. -
objednané zboží dorazilo v pořádku a bez problémů.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a jsme rádi, že objednané zboží dorazilo v pořádku a bez problémů. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se poskytovat nejlepší možný zákaznický servis. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo potřebovat další nářadí, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na Vaši další návštěvu v našem internetovém obchodě.
Tým Happy Tools s.r.o. -
- Velky vyber zboží a kvalitní
S nakupem.jsem byla spokojena a s kvalitou výrobku též
Vážená paní Motyková,
děkujeme Vám srdečně za Vaši kladnou recenzi a za to, že jste si pro svůj nákup vybrala náš internetový obchod. Jsme nadšeni, že jste byla spokojena s širokým výběrem našeho zboží a kvalitou zakoupeného výrobku. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou a snažíme se neustále zlepšovat naše služby a nabídku produktů, abychom vyhověli potřebám všech našich zákazníků. Těšíme se na Vaši další návštěvu a jsme zde pro Vás, pokud byste potřebovala další pomoc nebo poradenství.
Bezproblémů
Vážený pane Polívko,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme opravdu potěšeni, že Váš nákup proběhl bez jakýchkoli problémů a že jste spokojen s našimi službami. Naší prioritou je poskytovat kvalitní produkty a zajišťovat plynulý a příjemný zážitek z nakupování pro každého našeho zákazníka. Pokud budete v budoucnu potřebovat další nářadí nebo jakoukoli pomoc, vězte, že jsme tu pro Vás. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Vše bez problémů.
Vážený pane Stando,
děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si pro nákup nářadí vybral právě náš internetový obchod. Jsme velmi potěšeni, že vše proběhlo bez problémů a že jste s našimi službami spokojen. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a neustále se snažíme o zlepšování našich služeb. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám mnoho úspěchů s nově zakoupeným nářadím!
Tým Happy Tools s.r.o. -
- Vše v pořádku, rychle vyřízeno
Vážený zákazníku,
jsme rádi, že jste spokojen s našimi službami! Děkujeme za vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybral náš obchod pro nákup nářadí. Jsme zde pro vás, abychom zajistili rychlé a hladké vyřízení vašich objednávek. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na další příležitost vám poskytnout vynikající služby!
Spokojen
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme velmi potěšeni, že jste se zařadil mezi naše spokojené zákazníky. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
V případě, že budete potřebovat další nářadí nebo máte jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Jsme zde, abychom Vám poskytli co nejlepší služby.
S pozdravem a přáním příjemného dne,
- Zboží bylo kvalitně zabaleno
Vážený zákazníku,
velice si vážíme vašeho pozitivního hodnocení a jsme nadšeni, že jste byl spokojen s rychlým dodáním, kvalitou balení a cenou našeho zboží. V našem internetovém obchodě klademe velký důraz na zajištění nejvyšší kvality služeb a produktů pro naše zákazníky. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás velkou motivací a inspirací v naší neustálé snaze o zlepšování.
Děkujeme vám za výběr našeho obchodu a těšíme se na vaše budoucí nákupy. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom vám poskytli nejlepší možný zážitek z nakupování.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
rychlost cena bez konkurenční
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za vaši pozitivní recenzi a jsme velmi potěšeni, že jste spokojen s rychlostí a cenou našich služeb. Vždy se snažíme nabízet naše produkty za konkurenceschopné ceny a zajišťovat rychlé dodání, aby naši zákazníci měli co nejlepší zážitek. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a motivuje nás k dalšímu zlepšování našich služeb.
Pokud byste měl jakékoliv dotazy nebo potřeboval další asistenci, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na vaše další nákupy u nás a děkujeme, že jste si vybral náš internetový obchod pro vaše potřeby v oblasti nářadí.
- Rychlost dodání, dobré ceny
Reakce obchodu Profi nářadí
děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a jsme nesmírně potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a našimi cenami. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se neustále zlepšovat naše služby, abychom vám nabídli tu nejlepší možnou zkušenost při nákupu. Jsme rádi, že jsme vaše očekávání splnili a těšíme se na další příležitost vám posloužit. Vaše podpora a důvěra v náš internetový obchod jsou pro nás velkou motivací. Děkujeme!
- V pohodě, rychlost doručení
Reakce obchodu Profi nářadí
děkujeme vám za vaši pozitivní recenzi a jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení našeho zboží. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a snažíme se neustále zlepšovat naše služby, aby odpovídaly vašim potřebám a očekáváním. Děkujeme, že jste si vybrali náš internetový obchod pro nákup nářadí, a těšíme se na další příležitost vám posloužit. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá!
Tým Happy Tools s.r.o. -
Cena, sortiment, dodání, vše ok
Dobrý den pane Hůle,
Vaše recenze je pro nás velmi důležitá a jsme nadšeni, že jste spokojeni s našimi službami. Děkujeme vám za vaši pozitivní zpětnou vazbu o ceně, sortimentu a dodání. Těší nás, že jsme dokázali splnit vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší motivací a budeme se i nadále snažit poskytovat vynikající služby. Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na další příležitost vám posloužit.
- Rychlé a solidní jednání
- Dobrá cena
Milý zákazníku,
děkujeme Vám srdečně za Vaši pozitivní recenzi a za Vaši podporu! Jsme nesmírně potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí a solidností našeho jednání a že jste nalezl naše ceny výhodné.
Pro nás je Vaše spokojenost prioritou a motivuje nás to v další práci a snaze poskytovat vynikající služby. Těšíme se na Vaše budoucí nákupy a budeme se i nadále snažit udržovat naše služby na té nejvyšší úrovni, abychom naplnili očekávání všech našich zákazníků.
Těšíme se na Vaše další nákupy u nás a připomínáme, že pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval doporučení, náš zákaznický servis je tu pro Vás.
ok
Reakce obchodu Profi nářadí
děkujeme za vaši reakci a za to, že jste si vybrali náš internetový obchod. Ačkoli vaše recenze byla stručná, vážíme si každého názoru našich zákazníků. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli otázky nebo potřeby spojené s nářadím, jsme zde pro vás.
Děkujeme, že jste naším zákazníkem!
- lopata je lehka
Reakce obchodu Profi nářadí
děkujeme mnohokrát za vaši pozitivní recenzi! Jsme nadšeni, že jste spokojeni s lehkostí naší lopaty. Pro nás je velmi důležité nabízet produkty, které usnadní práci našim zákazníkům. Pokud budete potřebovat cokoli dalšího nebo máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme, že jste si pro Váš nákup vybrali právě nás.
Dobrý!
Dobrý den Josefe,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a pozitivní ohlas! Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami a nářadím, které jsme Vám dodali. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky nebo potřeby, jsme zde pro Vás.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další příležitost Vás obloužit.
- Nic. Spíš zklamání.
- Objednáno v sobotu a rovnou zaplaceno. Došel jen jeden potvrzovací e-mail a nic. Ve čtvrtek jsem to nevydržel a zavolal do obchodu co se děje a že nic že to brzo odešlou. Jednání otřesné. Poprvé jsem tu něco objednal a určitě naposled.
Už nikdy více nákup v obchodě.
Dobrý den Josefe,
upřímně se omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Oceňujeme, že jste si vybral právě náš obchod pro svou objednávku, a je nám líto, že Vaše první zkušenost s námi nebyla dle Vašich představ. Jak jsme ale uváděli při objednávání i v potvrzovacím emailu předpokládané datum dodání objednávky bylo 23.10.. Zboží jsme Vám doručili již 20.10.
Oceňujeme Vaši trpělivost a litujeme nedostatečné komunikace z naší strany ohledně postupu doručení objednávky. Přijmeme vhodná opatření, abychom zlepšili naše služby a zajistili, že se podobná situace v budoucnu neopakuje.
V případě, že máte další dotazy, připomínky nebo byste si přáli řešení této záležitosti, prosím, neváhejte se na nás obrátit přímo. Jsme zde pro Vás.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
- ok
Reakce obchodu Profi nářadí
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami. Vždy se snažíme dělat maximum pro naše zákazníky. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv potřeby nebo otázky, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další příležitost Vás obsloužit.
- CENA za zaslaný produkt
Dobrý den Jane,
děkujeme Vám za pozitivní ohlas a za to, že jste si vybral náš obchod. Jsme rádi, že jste spokojen s cenou produktu. Pro nás je největší odměnou spokojenost našich zákazníků. Budeme se těšit na další příležitost Vás obsloužit.
Přejeme Vám příjemné používání nářadí a krásný den!
Tým Happy Tools s.r.o.