Vše v pořádku, rychlé dodání.
- Vstřícnost při výměně zboží
- rychlé dodání , jednání . Naprostá spokojenost
Rychlost dodání
- rychlost dodání
- spokojenost
- Zboží bylo doručené včas a v pořádku.
- Nic jsem nenašla.
Maximální spokojenost,3 denni dodací lhůta, podány veškeré informace emailem,smskou o objednávce, platbě,stavu zásilky, vystavená fa v emailu i v dodaném balíčku,komunikace +dodání ponožek na jedničku, nemám co vytknout, perfektní služby.
- Velmi rychlé dodání
- Kvalitní produkt
- Strasně velké švy mezi prsty, nedají se nosit jak to tlačí.
Reakce obchodu Pro-nožky.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi, ač je negativní. Hodnocení Heureky se týká hodnocení služeb eshopu, tzn. kvalita doručení atd. Objednávku jste vytvořil 9.12. v 10:34, doručeno bylo 10.12. v 10:25, tady nevidíme žádné pochybení. Co se týče hodnocení Adjustačních ponožek, ano, oddělovače mají určitou tloušťku, což je opodstatněné, tudíž si spíše myslíme, že jste nepochopil smysl a význam těchto ponožek. Pokud se neřídíte návodem a vady na noze jsou pokročilé, mohou být skutečně v prvních dnech nepříjemné. Budeme doufat, že vás ponožky netlačí z důvodu, že je nosíte v botách, protože tam opravdu nepatří.
Nemám co vytknout, s nákupem jsem spokojena.
Velmi ochotné jednání
- Obchod mám přes silnici a máme velmi dobré zkušenosti vše si objednáváme do tohoto obchodu ale i jinde jsou vstřícní
Reakce obchodu Pro-nožky.cz
my jsme internetorvý obchod bez kamenné prodejny. Ale jsme rádi, že jste měla dobré zkušenosti s vybraným výdejním místem přepravce :) -
Spokojená
Vše v pořádku, ponožky dorazily rychle.
Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlé dodání, bez problémů.
Rychlost dodání.
- Rychlé doručení velký výběr