- rychlost jenání
spolehlivý dodavatel
korektní a funkční
- Veliký sortiment, rychlost dodání
Výhoda internetového obchodu je tam,že vím hned zda je požadované zboží na skladu a nejezdím do obchodu zbytečně!
- zboží mě pomohli naložit
- byla potřeba vlastní dopravy
- Chtělo by to zapracovat ještě na eshopu, dřív jsem pokaždé dával registrovat a nepovedlo se, pak nešla zvolit prodejna a vytvořit objednávku, až jsem to zkusil v jiném prohlížeči, tak to šlo, ve Firefoxu ne.
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za upozornění. Mrzí nás komplikace při registraci a výběru prodejny ve Firefoxu. Vaši zkušenost předáváme našemu IT oddělení k prověření, aby byl nákup bez problémů i v tomto prohlížeči. Jsme rádi, že se objednávku nakonec podařilo vytvořit a věříme, že s nákupem jste byl spokojen.
Vaše PRO-DOMA. -
Vše v pořádku, žádný problém nebyl. Opět využiji
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů a že jste s nákupem spokojený. Budeme se těšit na vaši další návštěvu.
- Spolehlivost
- Doprava
- Komunikace
Reakce obchodu PRO-DOMA
moc děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu a 100% hodnocení! Těší nás, že jste byl spokojen s naší spolehlivostí, dopravou, komunikací i rychlým dodáním. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Vaše PRO-DOMA. -
Můj názor na obchod v Přelouči je pozitivní. Úsměv a ochota je vždy.
Reakce obchodu PRO-DOMA
velice děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu na naši prodejnu v Přelouči. Moc nás těší, že oceňujete úsměv a ochotu našeho týmu.
Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Široký sortiment
- Příznivé ceny
- Příjemný personál
- Prodali mi zboží týden před vypršením použitelnosti - kontroloval jsem datum na obalu, ale myslel jsem, že použitelnost je 12 měsíců. Byla 9. Zjistěte si dobu použitelnosti než tu něco koupíte! (Naštěstí jsem vše použil za 3 dny)
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu i upozornění. Rádi bychom upřesnili, že prodej zboží s blížícím se koncem doby použitelnosti je v souladu se zákonem a je běžnou praxí v rámci maloobchodního prodeje. Pokud byste se obrátil na naši pobočku, kde jste zboží zakoupil, rádi bychom Vám, v případě dostupnosti, nabídli výměnu za produkt s delší trvanlivostí.
Zároveň děkujeme za pozitivní hodnocení našeho sortimentu, cen i přístupu personálu.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Krásná paní na pobočce v Karviné
- Jediný pořádný obchod v Karviné se stavebninami
- Solidní ceny
- Krátká otevírací doba ve srovnání s Obi
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a milá slova na adresu našeho týmu v Karviné. Jsme rádi, že oceňujete kvalitu našeho sortimentu i cenovou politiku.
Co se týče otevírací doby, chápeme, že delší provozní hodiny by mohly být pro některé zákazníky výhodné. Naše pobočky však fungují v režimu stavebnin, nikoli jako hobby markety či supermarkety. PRO-DOMA je česká rodinná firma s tradicí, zaměřená na profesionální zákazníky i kutily, a tomu odpovídá i naše provozní doba.
Vaší připomínky si vážíme a bereme ji v potaz při plánování provozu. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Rychlé dodání.
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Vaše PRO-DOMA. -
Dlouho čekám skoro týden čekám a nic .bazén z Rýmařova mi už přišel
Dobrý den, pane Mruzku,
objednávku jste vytvořil 18. 4., ale vzhledem k uzavření provozoven během Velikonočních svátků, o kterých jsme dopředu informovali, byla zásilka přepravci GLS předána 23. 4. Mrzí nás, pokud došlo k nedorozumění ohledně termínu doručení. Věříme, že zásilka dorazila v pořádku a jste s nákupem spokojen.
Vaše PRO-DOMA -
Vše ok.
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
Těšíme se na Vaši další objednávku!
Vaše PRO-DOMA. -
Docela rychle a doprava nebyla předřazena. Tak že lidi úplně v klidu
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že doručení proběhlo hladce a férově. Uděláme maximum pro to, aby příště bylo vše na 100 %. Těšíme se na další nákup.
- nejlepší ceny v okolí
Dobrý den, pane Dušku,
děkujeme za skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete naše ceny – i nadále se budeme snažit držet špičkový poměr kvality a ceny. Rádi Vás uvidíme znovu!
Vaše PRO-DOMA. -
- velmi rychle po objednání připraveno k vyzvednutí
- ochotný personál pobočky, prodavači i skladníci
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vyzvednutí proběhlo rychle a že náš tým na pobočce odvedl dobrou práci. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na další návštěvu!
Zbozi dorazilo. Rychle vyrizeni
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že doručení i vyřízení proběhlo rychle. Uděláme vše pro to, abychom příště získali i tu poslední hvězdičku. Těšíme se na další nákup!
- Bezproblémový nákup.
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za hodnocení a komentář. Jsme rádi, že byl nákup bez problémů. Budeme se těšit na příště!
Vše proběhlo v pořádku!
Reakce obchodu PRO-DOMA
děkujeme za Vaše hodnocení a milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud budete v budoucnu cokoliv potřebovat, jsme Vám kdykoliv k dispozici.
Vaše PRO-DOMA.