- Dobrá komunikace
- Ochotně poradí s výběrem matrace
- Dobře zabalené zboží
- Dobré poradenství a rychlá reakce, matrace dorazila nadstandardně zabalená.
- Ochota, srozumitelnost a snaha vyjít vstříc.
Byla jsem velmi spokojená. Výběr jsme prováděly se snachou, která si ji také zakoupila a je s ní také spokojená
- Komunikace obchodu a rychlost dodání
Možnost konzultace nákupu nejvhodnější matrace se spánkovým specialistou obchodu a rychlost dodání, možnost vyzkoušení matrace na 100 dní a její případné vrácení.
- Rýchle doručenie
- Poriadne zabalený tovar (matrac)
- Komunikácia
- Oceňujem záujem o moju spokojnosť a spätnú väzbu po nákupe
Veľmi spokojný. Rýchly, bezproblémový nákup a záujem o moju spokojnosť a spätnú väzbu.
- ochota a přístup k zákazníkovi
- poradenství, kde ví o čem mluví
- nabízená kvalita výrobků
- velmi dobře zabalené zboží při dopravě
Zakoupil jsem matraci Inova Max 140x200. Po rozbalení se mi zdála matrace měkká oproti mé stávající, která má tvrdost 4/5. Po první noci musim napsat, že velmi dobrá volba..mam 125kg a váha se na matraci pěkně rozloží, není to jako by člověk ležel na tvrdém prkně, ale matrace se malinko tvaruje, velmi příjemné položení. Většinou jsem spával na zádech, ale nyní je příjemný i spánek na boku. Uvidíme, kolik matrace vydrží, ale spánek je velmi kvalitní.
- Rychlé dodání, dobře zabaleno, kvalitní matrace, výborný spánek.
- První nákup - doporučuji všem.
- Ryhlost dodání
- Profesionální přístup k zákazníkovi
- Opravdu proškolení prodejci se zájmem o zdravý spánek
Díky panu Igorovi a celému týmu premiové-matrace.cz , za vybrání vhodného produktu.
Matrace Inova soft splnila veškerá očekávání. :) -
- Velmi vstřícný přístup, se kterým se již málokdy setkáte, kor když je objednávka online. Velkou výhodou 100 dní na vyzkoušení a možnost vrácení, či výměny. Dodací doba velmi rychlá .
- Kvalitně udělaná matrace
- Vyšší cena, která se u takového zboží ale očekává
Velice kvalitní matrace. Složení dává opravdu smysl, protože latexový material je ten nejkvalitnější pro dobrou výdrž matrace, zároveň hybridní pěna je velice dobře zvolená pro držení těla. Ještě před nákupem jsem si zjišťoval informace přes nezávislé stránky jako je healthline apod, pro lepší výběr matrace a musím říct, že je opravdu dobře navržená. Stejně tak že vám pár vteřin na prodejně moc o matraci neřekne a musíte si jí vyzkoušet na delší čas.
Jednání je férové k matraci jsem dostal dárky v podobě dvou polštářů a deky. Komunikace je taky velice dobrá na zprávy odepisují hned na telefon taky. Měl jsem chvíli problém protože jsem si objednal odvoz i dovoz staré matrace, ale první služba pouze matraci dovezla a až ta druhá asi za hodinu odvezla, protože to mají přes dvě společnosti. A už sem se bál že se stala chyba a nikdo jí neodveze, zavolal sem a hned mi to bylo vysvětleno. Další s čím je třeba počítat že první den je matrace cítit po latexu, ale druhý den už cítit nebyla. -
S Obchodem jsem víc než spokojena, perfektní jednání, profesionální, ale i na lidské úrovni, perfektně poradí a co mě nejvíce překvapilo, že ani po 22:00 hod. Vás neignorují, naopak, pomohli mi s výběrem, diskutovali jsme dlouho, než jsme vybrali tu pravou. Jsem moc spokojena a doporučila bych Váš obchod všem, kteří zvažují koupit opravdu dobrou a vychytanou matraci.
- Skvělý servis před i po nákupu
Matrace máme 2 týdny, od prvního dne jsme spokojeni, spánek se výrazně zlepšil. Určitě doporučuji - matrace mohou každému vyhovovat jinak, ale na zákaznické podpoře si dali záležet, aby nám s výběrem poradili a 100 dní na vrácení je naprosto fér přístup. Matrace přišly rychle a skvěle zabaleny (nebyly stočené a měly 3 obaly). Rozhodně peněž nelitujeme a 100% doporučujeme!
Objednávka proběhla bez problémů a rychle. Velice příjemný personál. Velká spokojenost, určitě doporučuji.
- Vstřícnost, ochota - celková spokojsenost.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Ochota a prozákaznický přístup
- Zájem ze strany obchodu se spokojeností s dodaným výrobkem
Nákup v tomto obchodě doporučuji. Vše vysvětleno, nabídnuta možnost vrácení matrace v případě nespokojenosti, doprava zdarma.
- Zákaznický servis
- Rychlost doručení
- Kvalita výrobků
Líbí se mi osobní přístup k zákazníkovi - pomoc s výběrem, naplánování data dopravy…
S matracemi jsme moc spokojeni. -
- Výborná komunikace s obchodem...
I přes můj překlep jsme objednávku doladili, matrace krásně zabalené... Po týdnu spánku není co vytknout...
velmi dobrá spolupráce matrace kvalitní ještě pár dní a věřím že budeme spát jak mimina jen si musí tělo zvyknout nato že leží jak má
- Youtube informacne vide
- Web stranka obsahuje hodnotenia produktov
- Adekvatna zaruka 10 rokov
- V pripade nepresnej informacie na eshope, firma navrhla kompenzaciu. To je nieco co samo o sebe napovie o kvalite a nastaveni obchodu.
- Produk Tropico Spirit Superior Nucleus 30cm Matrac 100% spokojnost, po tyzdni bolesti chrbta zmizli. Konecne sa necitim rano ako polamany.