Zboží došlo brzy, Fálky 50 a 60 let, ale místy přestávají hrát.

• zboží ještě nemám

žádná

• zboží nebylo doručeno dle objednávky do Geis pointu, ale přímo na adresu, kam jsme zboží právě nechtěla zaslat

Inzerované zboží na skladě nebylo.

Tezko mohu neco hodnotit, kdyz jsem nic zatim nedostala. Cekala bych alespon oznamemi, ze se objednavka rusi nebo se ceka na nejakou polozku a pod.

Dlouhá dodací doba, delší než byla avizována, bez jakékoliv zprávy např. o zdržení zásilky.

• cena
    • nesolidní jednání

Měl jsem pouze jedinou prosbu. Kupoval jsem kompletní řadu seriálu DEXTER kamarádovi ke kulatým narozeninám. Poprosil jsem o 100% stav obalu (kamarád je sběratel). Ačkoliv byla DVD v krabici (vylučuji tedy poškození během přepravy) byl obal ve všech rozích pomačkán, vzadu i přes fólii poškrábán a vytlačen a aby toho nebylo málo tak navrchu 2x proříznut. Neskutečné... Toto je moje první negativní recenze na jakýkoliv online obchod. Snesu hodně, ale toto mě fakt vytočilo! Tento obchod již NIKDY více. Pokud bude někdo namítat, že jsem mohl zboží vrátit - to je sice pravda, ale nestihl bych do oslavy koupit jinde. Naštěstí kamarád pochopil, přebal vyhodil a nechal si pouze DVD :-(

• The item was poorly packaged and arrived damaged.
    • Položka byla špatně zabalena a byla poškozena.

• Nebylo dodáno

nemám žádné informace o objednaném zboží

Zboží mělo být skladem , nebylo. Nakonec bylo skladem u dodavatele, a později jsem objednávku zrušila, protože zboží nejspíš ani skladem nebude.

• Hodinový strojek byl nefunkční, hodiny jsem vrátil

uz je to vic jak mesic a nikdo se mi neozval

Bohuzel vyuzivate jako prepravce Geis, coz mi doslo k me skode pozde. Je to druha traumaticka zkusenost s timto prepravcem, poprve jsem objednavku zrusila, tentokrat, po 14 dnech cekani na doporuceni, jsme zasilku doslova vypacili z depa, na druhem depu ji dokazali zamestnanci najit. Zbozi je fajn, ale obavam se, ze pokud nebudete mit v nabidce i normalnejsi prepravce za normalni cenu, uz nikdy vice. Byt vami, nenicim si dobre jmeno firmy tim, ze Geis mate vubec v nabidce.

Obchod je v pořádku,zásilka předána k dopravě rychle a je kvalitní.Velké výhrady mám ke společnosti Geis Pond,která ji doručuje.Její pracovníci při přebráni zboží vyžadujou OP z kterého si zapisují osobní údaje jenž mohou být zneužity.Kód a platba v hotovosti jim nestačí.Upřednostňuji proto obchody používající Zásilkovnu.Tam stačí nahlásit kód a zaplatit zboží.

Velmi dlouhá doba doručení, naprosto nevyhovující, musela jsem se po zásilce pídit. Dopravce nicmoc

• Bylo v pořádku jazyky češtiny.
    • Nemá obsahovat titulky ale už žadné.

Zaklamná jsem potřebovat titulky!

Zboží zatím nedorazilo, je to 14 dní. Mělo to být 5. Ještě tomu dám šanci.

• sortiment, který jsem jinde nenašel
    • na kontaktním emailu nereagují, týden před nákupem jsem se ptal na rozměry stojanu a dosud jsem neobdržel odpověď

Zakoupený stojan měl nevyhovující rozměry. Rozměry odpovídaly rozměrům krabice, ne obsahu uvnitř. Když jsem se jich na kontaktním emailu dotazoval pro jistotu na přesné rozměry. nikdo neodpověděl.
    Zboží jsem vrátil. Peníze zpět mi automaticky nepřišly. Psal jsem dotaz, když obdržím peníze.

nesolidní jednání - potvrzena objednávka, ale zboží nedodáno