Jiz 12 dni cekam na vyrizeni objednavky,zadne informace,zadna omluva,berou to asi jako samozdrejmost,tak dlouhe cekaci lhuty! U Popronu uz nikdy vic!

mají zboží co jsem jinde nenašla, ale zboží co jsem objednávala mělo být na skladě do 3 - 5 dnů, a už je to 10 dní a pořád nic, ani informační email, zda se něco děje nebo ne :(

• Objednala jsem organizery do auta, do poznamky jsem uvedla požadovanou barevnou variantu. Pořadníky dorazily, ale v jiné barvě a paní na zákaznické lince mi řekla, že už to jednou řešili, že jsou bohužel už jen hnědé, tak že je mám vrátit, pokud je nechci. Myslím, že v dnešní době není problém napsat email, nebo kontaktovat zakaznika telefonicky a říct mu, že zboží v požadované variantě není k dispozici! Zbytečně placeno dvakrát poštovné.

Uplně na h.... parkování a vůbec vjezd do office parku. Byla jsem z toho tak otrávená, že jsem odjela nakonec bez DVD!! Nikdy víc

nemohu chválit, zboží dosud nedorazilo

Zboží mi zatím nedorazilo, ani jsem nedostal zprávu o jeho zaslání.
    Není tedy co hodnotit!!!

Balik ještě nepřišel

Objednala jsem si 5 CD, z toho 2 CD přišli nezabalené v původním obalu (jen v plastové krabičce nezabalené v průhledná slídě), čímž mi dodavatel jako spotřebiteli předem zbavil možnosti případného odstoupení od smlouvy a zboží vrátit bez udání důvodu, neboť to není po porušení původního obalu CD podle§ 1837 písm. h) občanského zákoníku možné. Těžko nyní bud dokazovat, že CD přišla již rozbalená, což považuji ze strany dodavatele za neseriózní jednání.

Popron mi zaslal dotazník o spokojenosti nákupu, přitom moje objednávka ještě nebyla realizována-co víc k tomu dodat?

Film na DVD neobsahuje český dabing, z popisu zboží se to nedalo poznat.

• přestože bylo zboží uvedeno jako skladem, tak obchod až po několika dnech od objednání oznámil, že zboží již nemá.

• Pohodlné nakupování z domova
    • Rychlé doručení.
    • Oproti ostatním obchodům levnější zboží.

Objednala jsem polštář pneumatiku pro kamioňáka. Na obrázku super, ale ve skutečnosti byl nacpaný hranatý polštář do kulatého povlaku, čímž polštář ztratil požadovaný tvar. Barvy tmavé, nevýrazné, dezén pneumatiky téměř neviditelný. Škoda. Nereklamovala jsem, šlo o dárek.
    Obchodník by měl zajistit, aby bylo zboží v kvalitě, jaká je na obrázku....

Zboží dorazilo za 1 měsíc

CD jsem objednala s dalším zbožím a to jsem dostala jiné, než bylo zobrazeno na obrázku, což se obchod nejprve nepřiznal, nakonec jsme se dohodli na vrácení celé zásilky, nepřišlo mi žádné potvrzení, že zásilku zpět dostali, peníze zatím vráceny nebyly. Obtěžuje mě opakovaně se dohadovat o tom, co má fungovat úplně samozřejmě.
    Nakupuji zde poměrně často, toto je první negativní zkušenost, přesto si myslím, že se vše dalo vyřešit ze strany obchodu daleko profesionálněji.

• Dodané zboří bylo zabalené v krabičce, ale bylo velmi zaprášené. Nevím tedy zda bude fungovat zda se nejedná o již vrácené zboží.

Zboží objednané před 10 dny, dosud nedorazilo. Komunikace s obchodem takřka nulová. Nedoporučuji!!

• při objednavce cd a dvd nemohla to vrátit nerozbalené zboží a falešné adresy a k tomu platila zbytečné poštovné proto už od vás nic neobjednám sbohem Pěkníková

• nabízené zboží ve většině neodpovídá uváděné kvalitě
    • info o výrobcích jsou nekompletní /materiál, rozměry ap./

Zboží z tržnice, které si neprohlédnete.

Objednala jsem zboží, které sice nebylo skladem, ale na stránkách byl příslib, do kdy by mělo být dostupné. Přesto, že uvedená doba před několika dny uplynula, nemám z obchodu jedinou zprávu. Těžko se pak hodnotí kladně ...

přišlo mi uplně něco jiného než jsem chtěl.

Dva týdny čekám na zásilku. Po týdnu čekání jsem volala, bylo mi sděleno, že čekají na dodavatele. Zboží nebylo skladem, mohli napsat nějaké info, že se balíček opozdí.