- Celkem přehledný
- Nekvalitní zbo_í
Objednal jsem si baleni fixu a prisel jen jeden.
ponukaju tovar poto to nemaju alebo ponukaju omnoho drahšie
Uhradila jsem dne 2.2 2018 zboží, obchod nekomunikuje, na tel.císlech to nikdo nezvedá, nereagují ani na email.
Obal CD byl poškozený, z jedné strany byl roztříštěný a tudíž nejde zavřít.
Zboží mám objednané už přes týden a zatím žádná zpráva o jeho dodání.
- zboží mělo být skladem, ale nebylo
Zboží jsem objednala jako dárek, mělo být skladem, ale nebylo. Platila jsem převodem, ale peníze jsem zatím zpět nedostala.
+ - JSOU VELCÍ
+ - JSOU VELCÍ A ZDLOUHAVÍ - VE STEJNÝ DEN JSEM OBJEDNAL LEVNÉ-KNÍŽKY A BALÍČEK DOŠEL OBRATEM . POPRON O TÝDEN POZDĚJI -
- dlouhá čekací doba
Protoze sem to obednal driv a vola sy delejte znikoho jineho ze sem to obednal pozde pomalu vsechno ste mely ve skladu a ja za to nemuzu ze nemate toho vyc kdyz llidy si toho obednavaji vyc tak to mate mit v sude to je nejsem spokojenej
V eshopu nabízíte jiné barevné provedení než dodáte
- nemohu hodnotit
- zboží nebylo k dispozici, přestože bylo uvedeno, že je k dodání do 5 dnů
Dlouhá doba dodání,neochota od předávajícího.
- dlouhá doba dodání, špatná komunikace
Špatná komunikace, spíše žádná. Pokud budete objednávat přes tento e-shop, počítejte s delší dobou dodání. Na fotografii vypadá zboží jinak, než ve skutečnosti.
- Objednavka cca tyzden, az po 10 dnoch prisla odpoved, ze dany tovar uz nie je k dispozicii
- Zboží bylo uvedeno, že je skladem, ale od objednání bylo doručeno za 9 dní (zdržení nebylo na straně České Pošty).
již deset dní a zboží není skladem. Slibovali že bude do týdne.
Nevím co mám hodnotit, objednávka nebyla snad zatím vyřízena !!!!
Několikrát jsem u vás objednávala a byla jsem spokojená,ale to co přišlo teď mě pěkně naštvalo!Háčkovaní andělé "3D",to teda nevím,čemu říkáte "3D"!Placatí andělíčci vystříhaní z nějaké záclony,to je teda vrchol za ty peníze! Díky,už nikdy více!V.J.
- CD došlo v již otevřeném (a poškozeném) obalu !