Profesionalita, rychlé doručení, produkty odpovídají popisu.
- rychlé dodání, zboží perfektně zabalené, vyčištěné
- rychlé doručení
- zboží odpovídá popisu
- super komunikace
- v notebooku byly dokonce obě baterie, u jiných prodejců bývá v tomto typu jedna vymontovaná, obě mají kapacitu přes 70%, za tu cenu bezkonkurenční
- vše Ok
mohu jen doporučit!
Zakoupil jsem iMac v kategorii C. Bál jsem se dopravy (PPL) kvůli velikosti a křehkosti. iMac dorazil a při otevření měl prasklý roh displeje monitoru. Celkem velké poškození. Při reklamačním hovoru mi pracovnice ochotně vysvětlila, že zakoupená varianta kategorie C obsahuje tyto vady. Nejprve jsem byl naštvaný, jelikož bych si nekoupil takto poškozený monitor. Po komunikaci a ochotě pracovníků mi byla zaslána specifikace produktu s uvedenou vadou a fotkami poškození. Byla mi nabídnuta možnost výměny produktu atd. Důkladně jsem nečetl upozornění, a díky ochotě a slušnosti pracovníků budu v budoucnu využívat jejich služby.
- 200 Kč voucher za každý nákup, nehledě na cenu objednávky
děkuji za pěkně přehledný popis funkcí a parametrů u notebooků, kterých jsem již u Vás zakoupil několik. Jednalo se o repasované kusy, které opravdu fungují jako nové. Také objednané příslušenství dodáno v pořádku, rychle a kvalitně.
Vše proběhlo dle mých představ
Moc solidní obchod
- rychlé dodání,
- dobrá cena
Po objednání je zboží rychle odesláno a připraveno k vyzvednutí.
Nabízí věci za dobrou cenu. -
- PPlbox
- Nice job
- Jako vždy, spolehlivá dodávka zboží
Ok
- Velmi spolehlivý obchod s nízkými cenami
Určitě doporučuji všem
- neskutečná nabídka za neskutečné ceny
- poměr cena / výkon
- balíček aplikací "Spusť a pracuj"
- WOW rychlé doručení, vyhodná cena a krásnē zabalené a uspořádané v krabici a i s voucherem na další nákup. DOPORUČUJI VŠEM. MÁ RECENZE " https://youtu.be/OMsI7rKEQSU?si=2D4KjsLkp6pNyeTO
Dobré ceny, dobrá kvalita.
Vstřícná, rychlá a příjemná komunikace
- Velký vyber
- Fajn ceny
- Přehledný shop
- Rychlá expedice
Vše v nejlepším pořádku, kvalitní zboží, repasovany ntb předčil mě očekávání - na Grade B opravdu solidní kousek, téměř ve stavu nového, oděrky minimální.