POČÍTÁRNA.CZ — Heureka.cz

Profesionalita, rychlé doručení, produkty odpovídají popisu.

• rychlé dodání, zboží perfektně zabalené, vyčištěné

• rychlé doručení
    • zboží odpovídá popisu
    • super komunikace
    • v notebooku byly dokonce obě baterie, u jiných prodejců bývá v tomto typu jedna vymontovaná, obě mají kapacitu přes 70%, za tu cenu bezkonkurenční

• vše Ok

mohu jen doporučit!

Zakoupil jsem iMac v kategorii C. Bál jsem se dopravy (PPL) kvůli velikosti a křehkosti. iMac dorazil a při otevření měl prasklý roh displeje monitoru. Celkem velké poškození. Při reklamačním hovoru mi pracovnice ochotně vysvětlila, že zakoupená varianta kategorie C obsahuje tyto vady. Nejprve jsem byl naštvaný, jelikož bych si nekoupil takto poškozený monitor. Po komunikaci a ochotě pracovníků mi byla zaslána specifikace produktu s uvedenou vadou a fotkami poškození. Byla mi nabídnuta možnost výměny produktu atd. Důkladně jsem nečetl upozornění, a díky ochotě a slušnosti pracovníků budu v budoucnu využívat jejich služby.

• 200 Kč voucher za každý nákup, nehledě na cenu objednávky

děkuji za pěkně přehledný popis funkcí a parametrů u notebooků, kterých jsem již u Vás zakoupil několik. Jednalo se o repasované kusy, které opravdu fungují jako nové. Také objednané příslušenství dodáno v pořádku, rychle a kvalitně.

Vše proběhlo dle mých představ

Moc solidní obchod

• rychlé dodání,
    • dobrá cena

Po objednání je zboží rychle odesláno a připraveno k vyzvednutí.
    Nabízí věci za dobrou cenu.

• PPlbox
    • Nice job

• Jako vždy, spolehlivá dodávka zboží

Ok

• Velmi spolehlivý obchod s nízkými cenami

Určitě doporučuji všem

• neskutečná nabídka za neskutečné ceny
    • poměr cena / výkon
    • balíček aplikací "Spusť a pracuj"

• WOW rychlé doručení, vyhodná cena a krásnē zabalené a uspořádané v krabici a i s voucherem na další nákup. DOPORUČUJI VŠEM. MÁ RECENZE " https://youtu.be/OMsI7rKEQSU?si=2D4KjsLkp6pNyeTO

Dobré ceny, dobrá kvalita.

Vstřícná, rychlá a příjemná komunikace

• Velký vyber
    • Fajn ceny
    • Přehledný shop
    • Rychlá expedice

Vše v nejlepším pořádku, kvalitní zboží, repasovany ntb předčil mě očekávání - na Grade B opravdu solidní kousek, téměř ve stavu nového, oděrky minimální.